- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Ne demek istediğini anlamadım. İlki zaten doktor kontrolünde yumurtlama zamanımda oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafan karışmasın ben sana özelden bir doktorun adını atıyım sonra netten sitesine gir orda cinsiyet belirleme rehberi diye bir bölüm var onu oku ben ordan söyledim bunları okuyunca hbr ver banaBende yumurta takibi diyorum aklıma yatan odur. Canım miragebloom kafam çok karıştı ya.
Hahahahhahahahaha Ayyy valla benimki tuttuysa zaten bunlarin bi faydasi kalmadi catladi gun iliskiye girdim baskada yapmadim Bise allaha biraktim
Rabbim bize verir. Umutlu kadinlar iz biz yaHahahahhahahahaha Ayyy valla benimki tuttuysa zaten bunlarin bi faydasi kalmadi catladi gun iliskiye girdim baskada yapmadim Bise allaha biraktim
Insanllah canim insanllahRabbim bize verir. Umutlu kadinlar iz biz ya
Ben de yapmayım diyorum sonra bunları okudukça tekrar yapasım geliyor hayırlısını Rabbim bilirSupersinnnnn miregeblommm. Çoook rahatladım ya. Ama sen benim niyetini bozuyorsun. Bende yapayimmmm mi acaba
Yapin yapin ne verirse rabbimBen de yapmayım diyorum sonra bunları okudukça tekrar yapasım geliyor hayırlısını Rabbim bilir
Bakim bana insanllah guzel sonuc alirim Napim sansimi denedim Kiz olursada yapacak birsey yok denemedimYapin yapin ne verirse rabbim
Hepsi evlat başımızın tacı sağlıklı olsunlar yeter ki biz sadece deniyoruz gerisini Rabbim bilir gönlümüzdeki olur inşallah ne diyelimBakim bana insanllah guzel sonuc alirim Napim sansimi denedim Kiz olursada yapacak birsey yok denemedim
Keske yapsaydim demem enezindan hem gercekmi degilmi ogrenmis olurim
Hepsi evlat başımızın tacı sağlıklı olsunlar yeter ki biz sadece deniyoruz gerisini Rabbim bilir gönlümüzdeki olur inşallah ne diyelim
Ben öyle demedim kadın orgazm olursa çocuk erkek olur demedim yanlış anlamışsınız demek istediğim ovülasyon günü yani yumurta çatladığında girilen ilişki de kadının orgazmı döl yatağındaki kasılmaları artırdığı için y spermi daha çabuk ulaşacaktır demek istedim bunu doktorlar söylüyor benim asıl inancım ovülasyon günü girilen ilişki bu kadar açıklama yetmezse daha anlatıyım herkes yanlış anlamış ben videoya göre yorum yaptım