- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.641
Ya da benim lh bu kadar mı yükseliyor offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoları çekerken gölge olmamasına dikkat et canım yorumları etkiliyı çünkü..hadi hayırlısı olsun
Vallaha bende anlamadimki simdiYa da benim lh bu kadar mı yükseliyor offff
Saol cnm senin nasıldı böyle değildi dimi silik çizgi karnım da çok ağrıyor çatlasa hissederdim herhaldeFotoları çekerken gölge olmamasına dikkat et canım yorumları etkiliyı çünkü..hadi hayırlısı olsun
Saol cnm senin nasıldı böyle değildi dimi silik çizgi karnım da çok ağrıyor çatlasa hissederdim herhalde
Bunlar benimkiydi canim
İki çizgi de birbirine eşitmiş benim herhalde yarın olur 15. gün ya da bu gece bilemedim ki offf asıl şimdi stres yapmaya başladımBunlar benimkiydi canim
Sssttt stress yapma bekle bakalim azdaha stress yapma ozamam catlamazİki çizgi de birbirine eşitmiş benim herhalde yarın olur 15. gün ya da bu gece bilemedim ki offf asıl şimdi stres yapmaya başladım
Doktora sordum neden böyle diye o da 18. güne kadar teste devam et dedi o zamana kadar çatlar dediSssttt stress yapma bekle bakalim azdaha stress yapma ozamam catlamaz
Canim yapma stres . olucak elbet.kac gunde bir adetin?bende 16 17 gunlerde catliyor bazen.31 gunde bir oluyorumİki çizgi de birbirine eşitmiş benim herhalde yarın olur 15. gün ya da bu gece bilemedim ki offf asıl şimdi stres yapmaya başladım
Evet Sen teste devam elbette catliyacak canimDoktora sordum neden böyle diye o da 18. güne kadar teste devam et dedi o zamana kadar çatlar dedi
28-29 günde bir adet oluyorum geçen kş adetim gecikti 30. günde olmuştumCanim yapma stres . olucak elbet.kac gunde bir adetin?bende 16 17 gunlerde catliyor bazen.31 gunde bir oluyorum
Evet sabırla devam ediyorum çatlamış olamaz herhalde çünkü öyle bir ıslaklık falan olmadıEvet Sen teste devam elbette catliyacak canim
Test çizgisinin bi tarafı koyu iken, bi tarafı açık testlerim vardı..bende yorum yapamıyorum böyle testlere..senin testlerin daha da koyulaşır bence..Saol cnm senin nasıldı böyle değildi dimi silik çizgi karnım da çok ağrıyor çatlasa hissederdim herhalde
Test çizgisinin bi tarafı koyu iken, bi tarafı açık testlerim vardı..bende yorum yapamıyorum böyle testlere..senin testlerin daha da koyulaşır bence..
evet benimkide uc gun surmustuCanim bende agustos ayinda yapmistim ovulasyon testi.sadece 3 gun yapmistim.merakimdan.atiyorum resimleri.
Eki Görüntüle 1793881
Benim testler senin 10. gününe benziyor 2 gün sonra çatlamış seninki benim ki de inşallah yarın olur eşim evde ve umarım geceye denk gelir de çocuklar uyumuş olurTest çizgisinin bi tarafı koyu iken, bi tarafı açık testlerim vardı..bende yorum yapamıyorum böyle testlere..senin testlerin daha da koyulaşır bence..