- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.521
Hafif görünüyor. Ama daha var benveKızlar yorum yapın benim ovülasyona daha var herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif görünüyor. Ama daha var benveKızlar yorum yapın benim ovülasyona daha var herhalde
Allah seni hayırlı ve salih evlatlarla mujdelesin insallah emeklerimiz bosa gitmesin.Evet canım yumurtlama testi yok henüz çocuğum
Bencede bekliyoruz bakalım hayırlısıHafif görünüyor. Ama daha var benve
Canim benim adetimin 15 ile 16 oluyor. Bugun senin 12 ikinci günün insallah bir an catlarKızlar yorum yapın benim ovülasyona daha var herhalde
Benim de genelde 14. ya da 15. gün çatlıyor bakalım hayırlısıCanim benim adetimin 15 ile 16 oluyor. Bugun senin 12 ikinci günün insallah bir an catlar
Var genelde sabahları oluyor sonra geçiyor bence daha varSan cin ile akintin var mi
Amin inşaallah canımAllah seni hayırlı ve salih evlatlarla mujdelesin insallah emeklerimiz bosa gitmesin.
Daha var canım.Sabirla yapmaya devam et.Stres yapiyorsun koyulasmadi diye
Hafta sonuna ve geceye denk gelir inşallahCanımdaha var ama 2-3 güne koyulasır @uyuyangüzel06
Ayy inşallah hafta sonu olurİnşallah h.sonuna denk gelir cnm..yarın koyulaşabilir gibi geliyor..hayırlısı olsun..
Sabırla yapmaya devam ediyorum dualarım var onları da bitirmeye çalışıyorum ovülasyon gününe kadar biter bekliyorum bakalımDaha var canım.Sabirla yapmaya devam et.Stres yapiyorsun koyulasmadi diye
İnşaallah canım. Allahım gönlümüze göre versinHafta sonuna ve geceye denk gelir inşallah
Amiinnnnİnşaallah canım. Allahım gönlümüze göre versin
Amin cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun dualarımdasınız hepinizYarin kizarir insnallah test canim benim hakkinda hayirlisini versin