- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.481
Yumurtanın çatlayıp çatlamayacağına kaç mm olduğuna nasıl bakıyılar cnm dr lar..alttan mı, karından ultrasındanmı bakıyolar..kürtajdan sonra alttan muayeden tiksinti geldide bana..Sıvı tuketmeden tekrarla sen bilirsin.Benim 12.gun yakaladim
Alttan ultrasyona veriyorlar bende oyle olduYumurtanın çatlayıp çatlamayacağına kaç mm olduğuna nasıl bakıyılar cnm dr lar..alttan mı, karından ultrasındanmı bakıyolar..kürtajdan sonra alttan muayeden tiksinti geldide bana..
Bence sivi tuketimine dikkat ederek yap az bi fark var.Bir iki gune catlar
Testlere elimde ve ışıkta bakınca baya fark var ve koyu duruyor size attığım resimde açık duruyor neyse hayırlısı olsunBence sivi tuketimine dikkat ederek yap az bi fark var.Bir iki gune catlar
Bende 12 ci yada 11 de yakalmistim sanirim unuttumSıvı tuketmeden tekrarla sen bilirsin.Benim 12.gun yakaladim
Banada dun alttan baktilar nefret ediyorum ufffff ondanAlttan ultrasyona veriyorlar bende oyle oldu
Sabırla bekliyorumBende 12 ci yada 11 de yakalmistim sanirim unuttum
Canım bunlar negatif.Kirmizidaki cizgi gibi koyu olmasi gerek.3 saat asla sivi teketme bundan sonraTestlere elimde ve ışıkta bakınca baya fark var ve koyu duruyor size attığım resimde açık duruyor neyse hayırlısı olsun
İnşaallah canımKeşke 10. gün falan başlasaydım bu kadar sıkılmazdım bu durumdan erken başladığım için böyle ümitsizlendim erken başlamanın psikolojisi neyse içim rahat bu kez de çatladı da ben mi anlamadım diyecektim karmakarışığım neyse ben eminim 14. gün falan çatlıycak
Canım bugun çektiğin testini atarmisin.Uyuyangüzel arkadasimiz görsünİnşaallah canım
Negatif biliyorum cnm ama diğer günlere göre sadece rengi koyulaşıyor onu farkediyorum ama resimde rengi farklı çıkıyorCanım bunlar negatif.Kirmizidaki cizgi gibi koyu olmasi gerek.3 saat asla sivi teketme bundan sonra
Cnm biliyorum bunlar negatif kullanma kılavuzunda yazıyor zaten netten de baktım pozitif ovülasyon testlerine fazla sıvı tüketimi etkiliyor onu anladım neyse yarın ola hayrolaCanım bugun çektiğin testini atarmisin.Uyuyangüzel arkadasimiz görsün
Amin inşallah adetim bu ay gecikti belki ovülasyon da gecikirNEDMPS arkadaşımız bugun koyuyu yakaladı insallah.Darisi sana
Hadi hayırlısı olsun inşallah tuttururuz
Insallah hepiniz tutturursunz canımHadi hayırlısı olsun inşallah tuttururuz