Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Cnm hala silik çizgi var dünkü gibi yanlış mı yapıyorum anlamadım ki bugün 11. gün silik çizgi şeninde mi öyleydi anlamadım sabah 11 de 2. İdrarla yapıyorum doğru mu yapıyorum
Aynen bende böyle yapıyorum cnm..bence normal seyrinde gidiyor..benim adet süresi 23 olmasına rağmen 10. Yada 11. Koyulaşıyodu..T çizgisi zaten ani yukselip aniden iniyo..acele edip stres yapma sakın..daha zamanının olduğunu duşunuyorum..akşamda test yap..3 saat sıvıyı tamamen kes..

Karnım da ağrıyor bugün birazdan testi tekrarlasam mıki benimde öyle oluyor ani bir karın ağrısıyla akıntıdan anlıyorum herşey bir anda oluyor tuttururum inşallah

Canım sakin ol ben normalde düzensiz adet olmama kistimin olmasına ragmen sabırla bekliyorum çatlicak die sende nie koyulaşmıyor deme sakin ol zten normalde adetin 14 günü çatliyor düzenli adet olan bi insanda baktın koyulaşma yok doktora gidersin baktırırsın yumoşlara ikimizinde inşallah çatlar bi an önce yoksa bn çatlicam :)

Benim genelde 14. yada 15. gün falan çatlıyor hissediyorum adetlerim de düzenli demek ki bir anda yükselcek lh hormonu ümitliyim yani bu zamana kadar hep böyle oldu hayırlısı bakalım günlük yapmaya devam ediyorum

Karnım da ağrıyor bugün birazdan testi tekrarlasam mıki benimde öyle oluyor ani bir karın ağrısıyla akıntıdan anlıyorum herşey bir anda oluyor tuttururum inşallah
İçin rahatlıyacaksa yap ama negatifi gördükçe strese girersin..boyle acele etme cnm..eğer imkanın varsa bi de dr a git..yumurta varmı varsa tahminen ne zaman çatlar bi sor istersen..aceleden stres yaptığını düşünüyorum..rahat ol..bende stres yaptığım için iyi biliyorum:)

Doğru yarın yapıyım testi o Zaman genelde hep bu Zaman'larda karnım ağrımaya başlıyor bikaç gün böyle ağrıyor sonra çatlıyor kendimi iyi tanıdım artık 4-5 aydır dikkat ediyorum hep böyle hayırlısı bakalım

Sıvı tuketmeden tekrarla sen bilirsin.Benim 12.gun yakaladim
Zayıfladım sıvı tüketemediğim için yemek de yemiyorum susarım diye karnım ağrıyor bi anda yükselmez herhalde yarın tekrarlayım ama sol kasığım baya ağrıyor zaten akıntı falan çoğalırsa tekrarlarım

Keşke 10. gün falan başlasaydım bu kadar sıkılmazdım bu durumdan erken başladığım için böyle ümitsizlendim erken başlamanın psikolojisi neyse içim rahat bu kez de çatladı da ben mi anlamadım diyecektim karmakarışığım neyse ben eminim 14. gün falan çatlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…