- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmıyorum gerçekten stresim yok niye böyle olduğunu anlayamadım senin 11. Gün testin böyle miydi nasıldıBence sen stres cok yapıyorsun
Cnm hala silik çizgi var dünkü gibi yanlış mı yapıyorum anlamadım ki bugün 11. gün silik çizgi şeninde mi öyleydi anlamadım sabah 11 de 2. İdrarla yapıyorum doğru mu yapıyorum
Attım ben testi yukarıda var cnm karnım çok ağrıyor ama test koyulaşmadı birazdan tekrarlıycam ya bende sıkıntı var ya da testteUyuyan güzel senle aynı gidiyoruz en 10.gün sen 11 bugünkü testi atarmısın
Aynen bende böyle yapıyorum cnm..bence normal seyrinde gidiyor..benim adet süresi 23 olmasına rağmen 10. Yada 11. Koyulaşıyodu..T çizgisi zaten ani yukselip aniden iniyo..acele edip stres yapma sakın..daha zamanının olduğunu duşunuyorum..akşamda test yap..3 saat sıvıyı tamamen kes..Cnm hala silik çizgi var dünkü gibi yanlış mı yapıyorum anlamadım ki bugün 11. gün silik çizgi şeninde mi öyleydi anlamadım sabah 11 de 2. İdrarla yapıyorum doğru mu yapıyorum
Karnının ağrısı stres olabilir cnm..Attım ben testi yukarıda var cnm karnım çok ağrıyor ama test koyulaşmadı birazdan tekrarlıycam ya bende sıkıntı var ya da testte
Karnım da ağrıyor bugün birazdan testi tekrarlasam mıki benimde öyle oluyor ani bir karın ağrısıyla akıntıdan anlıyorum herşey bir anda oluyor tuttururum inşallahAynen bende böyle yapıyorum cnm..bence normal seyrinde gidiyor..benim adet süresi 23 olmasına rağmen 10. Yada 11. Koyulaşıyodu..T çizgisi zaten ani yukselip aniden iniyo..acele edip stres yapma sakın..daha zamanının olduğunu duşunuyorum..akşamda test yap..3 saat sıvıyı tamamen kes..
Stres yapmıyorum gerçekten niye silik çizgi olduğunu anlamıyorum demekki daha Zaman'ı var 14. günde çatlıyor benim ki genelde karnım değilde sol kasığım çok ağrıyorKarnının ağrısı stres olabilir cnm..
3 saat hic sıvı tuketmeBugünki daha da silik çok su da içmiyorum karnım da ağrıyor anlamadım
Benim genelde 14. yada 15. gün falan çatlıyor hissediyorum adetlerim de düzenli demek ki bir anda yükselcek lh hormonu ümitliyim yani bu zamana kadar hep böyle oldu hayırlısı bakalım günlük yapmaya devam ediyorumCanım sakin ol ben normalde düzensiz adet olmama kistimin olmasına ragmen sabırla bekliyorum çatlicak die sende nie koyulaşmıyor deme sakin ol zten normalde adetin 14 günü çatliyor düzenli adet olan bi insanda baktın koyulaşma yok doktora gidersin baktırırsın yumoşlara ikimizinde inşallah çatlar bi an önce yoksa bn çatlicam :)
Testi tekrarlayayım mı sol kasığım çok ağrıyor senin Nasıl olmuştu kaçıncı gün koyulaştı3 saat hic sıvı tuketme
İçin rahatlıyacaksa yap ama negatifi gördükçe strese girersin..boyle acele etme cnm..eğer imkanın varsa bi de dr a git..yumurta varmı varsa tahminen ne zaman çatlar bi sor istersen..aceleden stres yaptığını düşünüyorum..rahat ol..bende stres yaptığım için iyi biliyorum:)Karnım da ağrıyor bugün birazdan testi tekrarlasam mıki benimde öyle oluyor ani bir karın ağrısıyla akıntıdan anlıyorum herşey bir anda oluyor tuttururum inşallah
Sıvı tuketmeden tekrarla sen bilirsin.Benim 12.gun yakaladimTesti tekrarlayayım mı sol kasığım çok ağrıyor senin Nasıl olmuştu kaçıncı gün koyulaştı
Doğru yarın yapıyım testi o Zaman genelde hep bu Zaman'larda karnım ağrımaya başlıyor bikaç gün böyle ağrıyor sonra çatlıyor kendimi iyi tanıdım artık 4-5 aydır dikkat ediyorum hep böyle hayırlısı bakalımİçin rahatlıyacaksa yap ama negatifi gördükçe strese girersin..boyle acele etme cnm..eğer imkanın varsa bi de dr a git..yumurta varmı varsa tahminen ne zaman çatlar bi sor istersen..aceleden stres yaptığını düşünüyorum..rahat ol..bende stres yaptığım için iyi biliyorum:)
Zayıfladım sıvı tüketemediğim için yemek de yemiyorum susarım diye karnım ağrıyor bi anda yükselmez herhalde yarın tekrarlayım ama sol kasığım baya ağrıyor zaten akıntı falan çoğalırsa tekrarlarımSıvı tuketmeden tekrarla sen bilirsin.Benim 12.gun yakaladim