- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.000
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.501
İnşaallah canım Amin. :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insanllah tutturrsun canimmm hakkimzda hayirlisi olsun insanllahİnşaallah canım Amin. :):)
Hmmm oyledir cnm..yapıcak bişey yok o zaman..muayene için katlanacaz artık..Alttan ultrasyona veriyorlar bende oyle oldu
Ay insaallah canım Aminn.Hadi insanllah tutturrsun canimmm hakkimzda hayirlisi olsun insanllah
Amiiiiiiiiin...Insallah hepiniz tutturursunz canım
Hayirlisi olsun canim.bu gun kaçıncı gunun.birde kac gunde bir oluyorsun.
Benim de genelde 14. ya da 15. güne denk geliyor bakalım yine aynımı olcak ben de senin gibi kendimi 4-5 ay önceden takip etmeye başlamıştım plan yapmıştım kısmet bu zamanaymışBlack5angel canim bencede fark var.koyulasmis biraz.ben 31 gunde filan oluyorum.testlere baslarsam.13 gununden baslamayi dusunuyorum.cunki 16 17 de catliyor.var baya bunlara ama plan yapiyorum
Cnm 3 kişiyiz sen ben ve NEDMPS var hayırlısı bakalım tuttururuz inşallah hepimizKızlar kaç kişi test yapıyo...bende cumartesi yapmaya başlıcam...çalışmalar peşpeşe sanırım:))
İnşallah canım inşallah..Cnm 3 kişiyiz sen ben ve NEDMPS var hayırlısı bakalım tuttururuz inşallah hepimiz
Bu test ovalasyon testi mi çocuğun var mi
Yanlış anlama ben kaç gün yoktum sizi tanıyamıyorum.Bu test ovalasyon testi mi çocuğun var mi
İnşaallah canımCnm 3 kişiyiz sen ben ve NEDMPS var hayırlısı bakalım tuttururuz inşallah hepimiz
Evet canım yumurtlama testi yok henüz çocuğumYanlış anlama ben kaç gün yoktum sizi tanıyamıyorum.
Sağol canım benim adetlerimduzensbizdi ama duzene girdi çok şükür 35 günde bir olyorum bide sabirin arkadaşım sağolsun kür verdi yapyorum bendeHayirlisi olsun canim.bu gun kaçıncı gunun.birde kac gunde bir oluyorsun.
Günaydın canım bekliyoruzz :):)Günaydınnnn kızlar saat 11de testi yapıp atarım