- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.341
Amin cnm çok sağol..zaten çok yemeyen çocuk şimdi hiç bişey yemiyo..atlatırız inşallahÇok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin aynı bende geçenlerde uğraştım hava değişimi çocuklar hastaydı üzülmek üzülme annesi iyileşince inşallah o yiyemediklerini bir haftada yerine getirir çünkü iyileşince çocukların iştahı açılıyor
Amin cnm sizede çok geçmiş olsun..bende ıhlamur taze sıkılmış meyve sularını vermeye çalışıyorum bi yudum içirene kadar mahvoluyorumGeçmiş olsun cnm Allahım daha büyük dertler vermesin inşallah bizimkilerde yeni iyileşti Rabbim korusun onları yarın randevun var dimi çıkınca bize hemen yaz cnm
Sabah yaptığım için zaten su falan içmemiş oluyorum 11den sonra kahvaltı yapıyorum birde sabah ikinci idrarla yapıyorum doğru yapıyorum dimi sonuçlar yanlış çıkmazAz az koyulaşıyor ama sıvı hiç tuketmemen lazım son2 veya 3 saat önce...
Amin canım çok sağol, sizede gelmiş geçmiş olsun..çocuk olunca yıpratıcı oluyo..ateş düşürücü veriyorum cnm..bende doğal şeyleri vermeye çalışıyorum..atlatırz Allah ın izniyleÇok geçmiş olsun canım.. benimkilerde gribe yakalanmış. Bitkisel ilaçlar kullanıyorum. Galiba bende aldım. Atlatiriz insallah allah başka dert vermesin.......
Hatlar karıştı:) sevecenime gordercektim sana gitti msj..anlamışsındır:)Amin cnm sizede çok geçmiş olsun..bende ıhlamur taze sıkılmış meyve sularını vermeye çalışıyorum bi yudum içirene kadar mahvoluyorum
Canım kaçıncı gün başladın testlereSabah yaptığım için zaten su falan içmemiş oluyorum 11den sonra kahvaltı yapıyorum birde sabah ikinci idrarla yapıyorum doğru yapıyorum dimi sonuçlar yanlış çıkmaz
Gebelik testi ise silik yokEki Görüntüle 1790345 Bi siliklik yok heralde dmi
Valla ben göremiyorum tam ceksenHayal gibi czg var sanki ya
Bu fotoda netlik azalmış çok yakın bi foto..burda çizgi yok..öncekinde vardı
Ben hayalet gördüm cnm.ama bu çizgi betahcg hormonu değilde testtende kaynaklanabilir..o yüzden herşeye hazırlıklı ol..ben kendimde çok yanıldım..başka şeyler çıktı bende..hayırlısı olsun ne olursagerçekten mi canım bilemdm yakın çektmdiyemi
Öyle tabi sağol bende sanmıyorum bse yokturBen hayalet gördüm cnm.ama bu çizgi betahcg hormonu değilde testtende kaynaklanabilir..o yüzden herşeye hazırlıklı ol..ben kendimde çok yanıldım..başka şeyler çıktı bende..hayırlısı olsun ne olursa