- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.381
Dualarımız seninle arkadaşım minicik bebeğinin kalp atışlarını duyarsın inşallah Allah'ın izniyleInsanllah canim dua edin hayirlisi olsun hepimizede insannlahh
Illaki 14 dunde catliyacak diye Bise yok canim ovulsayon testi kullandinmi?burayı tesadüfen gördüm. ben de bir kızım var bir de oğlum olsa keşke diyenlerdenim. birkaç sayfada yazılanları okudum ve hiç haberim olmadan bu ay yazılan tavsiyelerin hepsini uygulamışım. adet bitince ilişki, sonraki şimdi hesapladım tam 14. güne denk gelmiş. hafta sonu olması nedeniyle eşimin yorgun olmaması, sonra boşalması. ilk bebekte denemeye basladığımız ay hamile kalmıştım eğer bunda da bu ay hamile kalmış olursan ve kızım olursa buradaki teorilerin hepsini toplu halde çürütmüş olacağım. hadi bakalım hayırlısı.
Canım yarın randevun ayyy insallah hayırlı haberlerle gelirsin. Gelir gelmez bize haber ver bekliyoruz.Illaki 14 dunde catliyacak diye Bise yok canim ovulsayon testi kullandinmi?
Siz zaten giriş gelişme ve sonuca varmissiniz gerek yok cinsiyete canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmburayı tesadüfen gördüm. ben de bir kızım var bir de oğlum olsa keşke diyenlerdenim. birkaç sayfada yazılanları okudum ve hiç haberim olmadan bu ay yazılan tavsiyelerin hepsini uygulamışım. adet bitince ilişki, sonraki şimdi hesapladım tam 14. güne denk gelmiş. hafta sonu olması nedeniyle eşimin yorgun olmaması, sonra boşalması. ilk bebekte denemeye basladığımız ay hamile kalmıştım eğer bunda da bu ay hamile kalmış olursan ve kızım olursa buradaki teorilerin hepsini toplu halde çürütmüş olacağım. hadi bakalım hayırlısı.
Inşallah topigimizin ilk erkek bebeği olur ve sonrada bam bam üst üste bizimkiler gelir insallahhhhh CanımInsanllah canim dua edin hayirlisi olsun hepimizede insannlahh
Ay hadi inşallah Allahım gönlümüze göre versin buraya kesin yazın sonuçları amacımız başkalarına da yol göstermek yardımcı olabilmekburayı tesadüfen gördüm. ben de bir kızım var bir de oğlum olsa keşke diyenlerdenim. birkaç sayfada yazılanları okudum ve hiç haberim olmadan bu ay yazılan tavsiyelerin hepsini uygulamışım. adet bitince ilişki, sonraki şimdi hesapladım tam 14. güne denk gelmiş. hafta sonu olması nedeniyle eşimin yorgun olmaması, sonra boşalması. ilk bebekte denemeye basladığımız ay hamile kalmıştım eğer bunda da bu ay hamile kalmış olursan ve kızım olursa buradaki teorilerin hepsini toplu halde çürütmüş olacağım. hadi bakalım hayırlısı.
Kız ağzından bal damlıyor dediğin gibi olur inşallah sağlıklı olsunlar daInşallah topigimizin ilk erkek bebeği olur ve sonrada bam bam üst üste bizimkiler gelir insallahhhhh Canım
Canim ben kontrole gittigimde cuma günüydü ve negatifti aynen böyle.Dr 15 mm buyumus dedi.E zaten gunde 2 mm buyume olurya hesapladim pazar veya pazrtesi catlama olur dedim.C.tesi hafif koyulasti ve pazar saat 11.30 da anide koyulasti ve ikindileyin catlama oldu.Yani aniden olur yumurtanda bi sikinti yoksa.stres cok etkiliyor unutma
Dualarımız seninle cnm...minik mucizen gönlüne, mucizelerimiz gönlümüze göre olur inşallah...Insanllah canim dua edin hayirlisi olsun hepimizede insannlahh
O zaman benimki de hafta sonuna denk geliyor testi yanlış yaptığımı düşündüm cnm kusura bakma bu kadar çok soru soruyorumCanim ben kontrole gittigimde cuma günüydü ve negatifti aynen böyle.Dr 15 mm buyumus dedi.E zaten gunde 2 mm buyume olurya hesapladim pazar veya pazrtesi catlama olur dedim.C.tesi hafif koyulasti ve pazar saat 11.30 da anide koyulasti ve ikindileyin catlama oldu.Yani aniden olur yumurtanda bi sikinti yoksa.stres cok etkiliyor unutma
Olur inşallah cnm Allah nasip ederse bana yetişeceksin benim testler daha koyulaşmadı 4-5 gün var galiba tahminimce Allah izin verir de hamile kalırsak aramızda bir hafta olurKızlar şaka maka benim gıt gıt gıt haftaya:)) geldi yine valla..olursa eğer tabi..
Ben de saate baktım onu sorayım diyordum yazmışsın zaten çıkınca haber ver çok heyecanlı yaaaHastanedeyim heycanliym beklemedeyimm
Evt canım yaaa bide benim yumurtalar çok hızlı gelip gidiyor..adet suresi kısaya..Olur inşallah cnm Allah nasip ederse bana yetişeceksin benim testler daha koyulaşmadı 4-5 gün var galiba tahminimce Allah izin verir de hamile kalırsak aramızda bir hafta olur