- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.321
Öyle canım hani diyorlar ya adın çıkacağına canım çıksınUyumadım ki kız ama bebeğimmm hamile onun uyuması normal film izliyordum takıldım baya yazamadım adım çıkmış dokuza inmez sekize
Yarışma mi izliyordun yoksaUyumadım ki kız ama bebeğimmm hamile onun uyuması normal film izliyordum takıldım baya yazamadım adım çıkmış dokuza inmez sekize
Yok cnm baba can dır dizisi varya onu izliyordum çok güzel komik bir dizi bak hala uyumadım yanıYarışma mi izliyordun yoksa
Doğru çok güzel bazen bende izlerim. Ama bu akşam survivor var. Çok seviyorum.Yok cnm baba can dır dizisi varya onu izliyordum çok güzel komik bir dizi bak hala uyumadım yanı
Ben de izliyorum ara da hatta Tuğba elendi ben değil de eşim izliyor neyse iyi geceler kuzum yarın görüşürüzDoğru çok güzel bazen bende izlerim. Ama bu akşam survivor var. Çok seviyorum.
Aminn. Çok geçmiş olsun canımdikkat et havalar bi sıcak bsoğukGünaydın kızlar...kızım hastalandı sabaha kadar uyumadım nerdeyse çok ateşlendi ..dunde oyleydi. Hiçbirşey yiyip içmiyor..çok uzuluyorum..
Rabbim tum hastalara şifa versin!
Çok sağol cnm..ne giyeceğimizi şaşırıyoruz gerçekten..grip olmuş nerden bulaştığını anlamadımAminn. Çok geçmiş olsun canımdikkat et havalar bi sıcak bsoğuk
Aynen canım küçükse hassastır daha :) çok terlemisse üsütmüs dmekÇok sağol cnm..ne giyeceğimizi şaşırıyoruz gerçekten..grip olmuş nerden bulaştığını anlamadım
Sizede geçmis olsun canımGecmis olsuncanim dikkat et benim kucukde bir hafta grippti burun goz bogaz perisan oldu cocuk sukur Iyi sindi
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin aynı bende geçenlerde uğraştım hava değişimi çocuklar hastaydı üzülmek üzülme annesi iyileşince inşallah o yiyemediklerini bir haftada yerine getirir çünkü iyileşince çocukların iştahı açılıyorGünaydın kızlar...kızım hastalandı sabaha kadar uyumadım nerdeyse çok ateşlendi ..dunde oyleydi. Hiçbirşey yiyip içmiyor..çok uzuluyorum..
Geçmiş olsun cnm Allahım daha büyük dertler vermesin inşallah bizimkilerde yeni iyileşti Rabbim korusun onları yarın randevun var dimi çıkınca bize hemen yaz cnmGecmis olsuncanim dikkat et benim kucukde bir hafta grippti burun goz bogaz perisan oldu cocuk sukur Iyi sindi
Çok geçmiş olsun canım.. benimkilerde gribe yakalanmış. Bitkisel ilaçlar kullanıyorum. Galiba bende aldım. Atlatiriz insallah allah başka dert vermesin.......Günaydın kızlar...kızım hastalandı sabaha kadar uyumadım nerdeyse çok ateşlendi ..dunde oyleydi. Hiçbirşey yiyip içmiyor..çok uzuluyorum..
Evet bura saati 12:15 orasi 1:15 oluyo cikinca yazarim elbettekiGeçmiş olsun cnm Allahım daha büyük dertler vermesin inşallah bizimkilerde yeni iyileşti Rabbim korusun onları yarın randevun var dimi çıkınca bize hemen yaz cnm
Çok sağol canım..sizede geçmiş olsun..aynen grip mahvediyor valla..Gecmis olsuncanim dikkat et benim kucukde bir hafta grippti burun goz bogaz perisan oldu cocuk sukur Iyi sindi