Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Günaydın kızlar...kızım hastalandı sabaha kadar uyumadım nerdeyse çok ateşlendi ..dunde oyleydi. Hiçbirşey yiyip içmiyor..çok uzuluyorum..

Rabbim tum hastalara şifa versin!
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin aynı bende geçenlerde uğraştım hava değişimi çocuklar hastaydı üzülmek üzülme annesi iyileşince inşallah o yiyemediklerini bir haftada yerine getirir çünkü iyileşince çocukların iştahı açılıyor

Gecmis olsuncanim dikkat et benim kucukde bir hafta grippti burun goz bogaz perisan oldu cocuk sukur Iyi sindi
Geçmiş olsun cnm Allahım daha büyük dertler vermesin inşallah bizimkilerde yeni iyileşti Rabbim korusun onları yarın randevun var dimi çıkınca bize hemen yaz cnm

Günaydın kızlar...kızım hastalandı sabaha kadar uyumadım nerdeyse çok ateşlendi ..dunde oyleydi. Hiçbirşey yiyip içmiyor..çok uzuluyorum..

Rabbim tum hastalara şifa versin!
Çok geçmiş olsun canım.. benimkilerde gribe yakalanmış. Bitkisel ilaçlar kullanıyorum. Galiba bende aldım. Atlatiriz insallah allah başka dert vermesin.......

image.jpeg

Hesaplarıma göre ovülasyona 5 gün var bu çizgi birden mi koyulaşıyor yoksa yavaş yavaş mı onu anlamadım ilk defa kullandığım için bilmiyorum çok soru sordum kusura bakma

X