Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Yok canım.Yumurtlamada agri yapar ama kist te agri yapar.Ultrsayon takibiyle net bilgi edinirsin ancak benim sag yumurtam catladi ama hep solda ağrı oldu.Onceki ayda yestleri denemek icin yapmıştım ama tam koyu gormedim demekki benim solda kist olabilir.Sag rahat çatladı
Daha yeni muayene olmuştum iki tarafta temiz sıkıntı yok dedi her gittiğimde de temiz çıkıyorum Allah'a şükür

Benim kızımda sağdaydı..hissetmiyodum ama kalp atışlarından sağda olduğunu söylüyodu sağlık ocağındakiler
Ben de Allah'ın izniyle hamile kalırsam bir tane stetoskop alıcam her gün bebişimin kalp atışını dinliycem sağlık ocağındakiler öyle muayene ediyor mantıklı bence bebeğin kalbini öyle dinliyorlar

Ben de Allah'ın izniyle hamile kalırsam bir tane stetoskop alıcam her gün bebişimin kalp atışını dinliycem sağlık ocağındakiler öyle muayene ediyor mantıklı bence bebeğin kalbini öyle dinliyorlar
Yok canım steteskop deildi küçük kutu gibi bişeydi ebeler dinliyodu

image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 86
Kizlar o kadar sinir oluyorumki kv surekli ucuncu çocugu dogur diyor.ona ne anlamiyorum.bende 2 kizim var zaten diyorum.ne zaman bebek dusunduyumu ona soylemiyorum.birde dun beni esime sikayet ediyordu.senin karin cok degismis.9 senelik evli iki cocukla oturuyor.ondan sonra evlenenler 3 4 cocuklari oldu :KK62: Tovbe Tovbe.

X