Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Hahahahha yokya atiyo nasil piskolojimis o segerme gibi Bise oluyo yada ben delirdim karnim sis degil gaz degil degisik Bise vallaha
Ben de 2. de hissetmiştim kimse inanmıyordu pıt pıt bişey atıyordu sol tarafımda herkes delimisin sen diyordu ama hissediyordum

:KK45:
Maşallah canım valla hatırladım kaynanam hep öyle diyordu. Ama canım bende tık yoktu. Inşallah senin tık o erkek bebek tikidir. Tık tık kafa gitti. :KK45:
Yok cnm ya benim 2. kız da pıt pıt atıyordu erken dönemde herkes yok artık diyordu kızım oldu bence o hissetmeyle alakalı olabilir hakkımızda hayırlısı olsun

Adetim bittiğinden beri sol kasığım ağrıyor acaba bu ay ordan mı yumurtlama olcak niye ağrıyor ki sen bilirsin
Yok canım.Yumurtlamada agri yapar ama kist te agri yapar.Ultrsayon takibiyle net bilgi edinirsin ancak benim sag yumurtam catladi ama hep solda ağrı oldu.Onceki ayda yestleri denemek icin yapmıştım ama tam koyu gormedim demekki benim solda kist olabilir.Sag rahat çatladı

X