- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.201
Sabirin senin de tık yapıyor canım kesin birşey vardır ayyyyy bebeğim umudum çoğalıyor.Canim kalp atışları 6.haftada başlar.Bende hissediyordum.Pit pit diye atıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabirin senin de tık yapıyor canım kesin birşey vardır ayyyyy bebeğim umudum çoğalıyor.Canim kalp atışları 6.haftada başlar.Bende hissediyordum.Pit pit diye atıyor
al iste aniden Bise atiyor cok hizli anlik bise o bagirsak olamazCanim kalp atışları 6.haftada başlar.Bende hissediyordum.Pit pit diye atıyor
Vallahi canim bak sag tarima tik diye Bise atiyo ama anlik size dedimde mutafaga toparladim oturdum oyle Bise oldu sag tarafim bi atti tIkSabirin senin de tık yapıyor canım kesin birşey vardır ayyyyy bebeğim umudum çoğalıyor.
Kalp atislari basladiginda tık tık atıyordu.Şimdi hareket ediyor benimki balık var sanki karnimda yüzüyor...Sabirin senin de tık yapıyor canım kesin birşey vardır ayyyyy bebeğim umudum çoğalıyor.
Massalah Evet Evet atiyo amaKalp atislari basladiginda tık tık atıyordu.Şimdi hareket ediyor benimki balık var sanki karnimda yüzüyor...
Ben de 2. de hissetmiştim kimse inanmıyordu pıt pıt bişey atıyordu sol tarafımda herkes delimisin sen diyordu ama hissediyordumHahahahha yokya atiyo nasil piskolojimis o segerme gibi Bise oluyo yada ben delirdim karnim sis degil gaz degil degisik Bise vallaha
Massalah Evet Evet atiyo ama
Cok arada bi canim anlik Bise oluuor
Hatta herkes erkek bu diyordu erken hissettim diye ama kızım oldu iyi ki varlarBen de 2. de hissetmiştim kimse inanmıyordu pıt pıt bişey atıyordu sol tarafımda herkes delimisin sen diyordu ama hissediyordum
Yok cnm ya benim 2. kız da pıt pıt atıyordu erken dönemde herkes yok artık diyordu kızım oldu bence o hissetmeyle alakalı olabilir hakkımızda hayırlısı olsun
Maşallah canım valla hatırladım kaynanam hep öyle diyordu. Ama canım bende tık yoktu. Inşallah senin tık o erkek bebek tikidir. Tık tık kafa gitti.
Ama benim o pıtlar solumdaydı kızlar bebeğin cinsiyetiyle sağda veya solda olmasının alakası varmı benim kızlar soldaydı sizinkiler hangi taraftaydıValla canım kaynanam hep ogullarimda sagtarafim tık yapar derdi. Benim hiçbir çocukta tık yoktu
Hahahaha tik tik tik iyigunler
Maşallah canım valla hatırladım kaynanam hep öyle diyordu. Ama canım bende tık yoktu. Inşallah senin tık o erkek bebek tikidir. Tık tık kafa gitti.
Ben hic sormadim ikisindede demedilerde bunu sorucam o hisettim sag taraftaydi tikAma benim o pıtlar solumdaydı kızlar bebeğin cinsiyetiyle sağda veya solda olmasının alakası varmı benim kızlar soldaydı sizinkiler hangi taraftaydı
Benim kizim sagdaydi.Oglumu hatırlamıyom ama düşük olan erkekti soldaydi.Simdikide soldaAma benim o pıtlar solumdaydı kızlar bebeğin cinsiyetiyle sağda veya solda olmasının alakası varmı benim kızlar soldaydı sizinkiler hangi taraftaydı
Sağda hissettiysen sağdadır cnm genelde hissettiğin yerde oluyorBen hic sormadim ikisindede demedilerde bunu sorucam o hisettim sag taraftaydi tik
Adetim bittiğinden beri sol kasığım ağrıyor acaba bu ay ordan mı yumurtlama olcak niye ağrıyor ki sen bilirsinBenim kizim sagdaydi.Oglumu hatırlamıyom ama düşük olan erkekti soldaydi.Simdikide solda
Evet gerçekten de benim de hep ama hep solum agiriyor. Bir sebep var bende merak ettim.Adetim bittiğinden beri sol kasığım ağrıyor acaba bu ay ordan mı yumurtlama olcak niye ağrıyor ki sen bilirsin
Saol cnm hayırlısı böyleymiş inşallah önümüzdeki aylarda olurGeçmiş olsun cnm inşallah bidahakine olur .sıkma canını
Benimde adetten sonra sürekli solda ağrı vardı oda kistmiş:) bende soldan yumurtladım diyordum..Adetim bittiğinden beri sol kasığım ağrıyor acaba bu ay ordan mı yumurtlama olcak niye ağrıyor ki sen bilirsin
Yok canım.Yumurtlamada agri yapar ama kist te agri yapar.Ultrsayon takibiyle net bilgi edinirsin ancak benim sag yumurtam catladi ama hep solda ağrı oldu.Onceki ayda yestleri denemek icin yapmıştım ama tam koyu gormedim demekki benim solda kist olabilir.Sag rahat çatladıAdetim bittiğinden beri sol kasığım ağrıyor acaba bu ay ordan mı yumurtlama olcak niye ağrıyor ki sen bilirsin