- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.261
Kardelencim senin kaç cocugun vartabiki olabilir cnm doğrudur..evt yaa benim gündüzdü stres oldum belkide stresten tutmadı..inşallah geceye denk gelirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardelencim senin kaç cocugun vartabiki olabilir cnm doğrudur..evt yaa benim gündüzdü stres oldum belkide stresten tutmadı..inşallah geceye denk gelirsin
Bakıcaz artık aslında şimdiden plan yapmam lazım ama ne zamana denk geleceğini bilmediğim için gündüz olmasın da herkes çalışıyor o Zaman yetişememGeceye denk gelir inşallah. .yada bir akrabaya gönderirsin çocukları
Cnm zaten koyudsn sonra açılma olduktsn sonra kaç saate kadar ilişki olmalı. .12 saat icinde degilmiydiBakıcaz artık aslında şimdiden plan yapmam lazım ama ne zamana denk geleceğini bilmediğim için gündüz olmasın da herkes çalışıyor o Zaman yetişemem
Evet insanllah aksama denk gelir ve enazindan kalkmassin yataktan sabaha kadar yat ve stressiz oluyor cocuklar yatincadaAyy inşallah çocuklarla olmuyor geç kalırım
Bir tane kızım var cnm 3 yaşında Rabbime çok şükürKardelencim senin kaç cocugun var
4-5 saat içinde olmalı çok bekletmezsen iyi olurCnm zaten koyudsn sonra açılma olduktsn sonra kaç saate kadar ilişki olmalı. .12 saat icinde degilmiydi
Inşallah gece olur. Çocuklar uyur.Bakıcaz artık aslında şimdiden plan yapmam lazım ama ne zamana denk geleceğini bilmediğim için gündüz olmasın da herkes çalışıyor o Zaman yetişemem
Aynen ya inşallah dua edicem bol bolEvet insanllah aksama denk gelir ve enazindan kalkmassin yataktan sabaha kadar yat ve stressiz oluyor cocuklar yatincada
İnşallah iyi olur stressiz oluruz en azındanInşallah gece olur. Çocuklar uyur.
Bizde edelim rabbim uyuyan güzelin insallah gece yumurtası çatlar 《hadi kızlar amin 》diyinAynen ya inşallah dua edicem bol bol
Amin insanllahBizde edelim rabbim uyuyan güzelin insallah gece yumurtası çatlar 《hadi kızlar amin 》diyin
AmiiinnnBizde edelim rabbim uyuyan güzelin insallah gece yumurtası çatlar 《hadi kızlar amin 》diyin
Bugün bende sizler için dua ettim sizi ne kadar tanımasam da çok iyi anlayabiliyorumBizde edelim rabbim uyuyan güzelin insallah gece yumurtası çatlar 《hadi kızlar amin 》diyin
Rabbim bagıslasınBir tane kızım var cnm 3 yaşında Rabbime çok şükür
AminBizde edelim rabbim uyuyan güzelin insallah gece yumurtası çatlar 《hadi kızlar amin 》diyin
Ay cnm zor ya çocukta varsa daha zor gecer Hamilelikte Rabbim yardimcın olsunOffff kizlar bu nasil halsizlik vallaha cok kotuyum ya tansiyon velanmi dusuyoki normalinden cok haliszlik cocuklarla ilgilenmemiyorum bile
Bugün bende sizler için dua ettim sizi ne kadar tanımasam da çok iyi anlayabiliyorum
Allah razı olsun canım.Bugün bende sizler için dua ettim sizi ne kadar tanımasam da çok iyi anlayabiliyorum
Allahım yardımcın olsun cnm sabret geçicek ilk dönemler vücut alışmaya çalışıyorOffff kizlar bu nasil halsizlik vallaha cok kotuyum ya tansiyon velanmi dusuyoki normalinden cok haliszlik cocuklarla ilgilenmemiyorum bile
Hele kucuk kizim cok yaramaz hic durmuuor Allah yardimcimiz olsunAy cnm zor ya çocukta varsa daha zor gecer Hamilelikte Rabbim yardimcın olsun