Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
yaa aslında şeye kızıyorum...biz sanki hiçbir şeyden anlamıyormuşuz gibi davranıyorlar ya..en çok buna kızıyom..bu dr.u sevmedim..tam dinlemiyor tam cvp da vermiyor..tetkikleri eline almadan bilgi vermemesini anlarım ama kafamda bi sürü soruyla çıkıyorum poliklinikten..
bi ay daha beklemicm canım..bu ayı değerlendirmeyi düşünüyorum..kısmet artık tutar mı bilmiyorum...senin tedaviden bahsetsene biraz..
Bütün dr böyle malesef...

Evet ya cok zor ama ebem bana suni sanci bile vermedi.2.dogumumdu.Kizim dogal olan daha saglikli dedi.Allah yardim ediyor.Ebem tecrubeli hastaneden emekli olmuş bi ebeydi.Dr gittim nstye bagladi dedi dogum başlamış rahim 8 cm açılmış ama dogum olmuyor.Sancilarimda kesildi.Kasiklarim açılmamıştı.Sezeryan yapacaktı.Geldim eve dedim Allahın yanindaki vaktim gelmemis demek.Sabah dr gitmiştim ikindiden sonra tekrar sancim başladı ebemi cagirdim geldi muayene etti dedi tamamdir ust kasiklar açılmış.Aksam ezanindan sonra dogurdum.Dikiste gerekmedi.Ertesi gun dr.gittim muayene için.Parça kalmismi kalmamismi diye.Şaşırdı dedi biz seni doguma bekliyorduk sen dogurup geldin.Valla muayene etti dedi için tertemiz parca felan kalmamış.Oyle iste
Normal doğum çok güzel bir duygu her anını yaşıyorsun bana da ikinci doğumda epidural önerdiler ben kabul etmedim çekiceğim bu sancıyı dedim ikinci kızımı cuma günü doğurdum doktorum cuma sabahı bana dediki seni Allah'ın izniyle cuma ezanına kadar doğurtacağım dedi ben doğum odasına girdim Bebek doğdu cuma ezanı okundu çok güzeldi doktorum da çok inançlı mükemmel bir doktordu onun sayesinde güzel bir doğum geçirdim

Bütün dr böyle malesef...
Benim doktorum mükemmel biri ankaradaysanız önerebilirim süper bir doktor ücretli ama hakkını veriyor kadın bütün sorularına cevap veriyor ne Zaman arasam açtı telefonlarımı süper bir doktor çok memnunum Allah nasip eder de tekrar hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum

Benim doktorum mükemmel biri ankaradaysanız önerebilirim süper bir doktor ücretli ama hakkını veriyor kadın bütün sorularına cevap veriyor ne Zaman arasam açtı telefonlarımı süper bir doktor çok memnunum Allah nasip eder de tekrar hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum
Yok Ankarada degilim canim

Çok istedim normal dogum ama olmadı. 42 hafta 7 günüm bitti dogum yapamadım. Gittikçe sismeye başladık. Ben ve bebeğim. Sonuç sezaryen oldu.
Bende çok istemiştim normal doğumu 38.haftanın içindeyken suyum geldi sadece doğum ağrısı hiç olmadı, açılmada olmadı hiç ve acil sezeryan oldm

Çok istedim normal dogum ama olmadı. 42 hafta 7 günüm bitti dogum yapamadım. Gittikçe sismeye başladık. Ben ve bebeğim. Sonuç sezaryen oldu.
Bana da artık normal doğum yasak 2. doğumum 37. haftada suyum bittiği için aldılar kuru doğum yaptım rahimde yırtık oluştu doğumdan 7 ay sonra ameliyat oldum yırtık dikildi ve doktorum bir daha normal doğum yapamazsın dedi Allah nasip ederse 3. sezeryan olcak ben de ondan korkuyorum hayırlısı bakalım

Muayene oldum cnm kanda verdim..betahcg 0.2 çıktı dr bu rakamı negatif olarak değerlendiriyoruz dedi..ultrason muayenesinde solda 3 cm lik kist çıktı..kistide önemsiz buldu..13 gündür çektiğim ağrıları sordum acaba kistmi yaptı dedim geçiştirdi sorumu..1 ay sonra gel kiste bakalım dedi durum bu..adet oluyorum yani:))
Geçmiş olsun cnm inşallah bidahakine olur .sıkma canını

Bana da artık normal doğum yasak 2. doğumum 37. haftada suyum bittiği için aldılar kuru doğum yaptım rahimde yırtık oluştu doğumdan 7 ay sonra ameliyat oldum yırtık dikildi ve doktorum bir daha normal doğum yapamazsın dedi Allah nasip ederse 3. sezeryan olcak ben de ondan korkuyorum hayırlısı bakalım
benimde suyum azaldı 35. Haftada .. hastanede yattim bir hafta serumla su takviyesi yaptılar atlattim o zaman cok şükür

Bende normal dogum oldu...kaç saat sonra dogum gerçekleşti seninki
Ben ilkinde iki hafta geciktim acilmadi bir hafta dogum sancisi cektim acilmadi sonra pazar gunu ebe geldi afedersiniz biraz parmayla acmaya calisti ve iki cantim acildi hastaneye gittik dogum gerceklesti ikinciside gece sancim basladi oglen iki gibi dogum yaptim ikincisi kolay olmustu insnallah ucuncude kolay olur hayirlsi bakalim

Hayirlsi olsun canim sag saglim kucagmiza aliriz insanllah

Ben ilkinde iki hafta geciktim acilmadi bir hafta dogum sancisi cektim acilmadi sonra pazar gunu ebe geldi afedersiniz biraz parmayla acmaya calisti ve iki cantim acildi hastaneye gittik dogum gerceklesti ikinciside gece sancim basladi oglen iki gibi dogum yaptim ikincisi kolay olmustu insnallah ucuncude kolay olur hayirlsi bakalim
Zor olmus biraz cnm benim gece 12 de basladı sancım 9 da doğum gerceklesti

Kizlar belki sacma gelebilir ama vallaha karnim arada segirme oluyo Bise atiyo cok anlik bi saniye velan once neden olmuyodu boyle Hadi bagirsak desek bagirsak degil Bise atiyo cok anlik Bise ama delirdimmi yoksa
Bence hamilelik psikolojisi veya gaz olabilir. Daha çok erken salı günü hayırlısıyla git doktora gel bizi sevindir. Iyi dir insallah

Hahahahha yokya atiyo nasil piskolojimis o segerme gibi Bise oluyo yada ben delirdim karnim sis degil gaz degil degisik Bise vallaha
Anladım kaynanam bana gebeliklerimde hep derdi x damar gibi tık yok mu bende derdim yok. Kaynanam hep çocuklarım damar gibi tık yapar derdi bende valla tık yok derdim. Bu arada kaynanamin üç oğlu iki kızı var. Erkek tık yapar derdi. Kız bu tık nedir:KK58::KK43:

X