Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kizlar o kadar sinir oluyorumki kv surekli ucuncu çocugu dogur diyor.ona ne anlamiyorum.bende 2 kizim var zaten diyorum.ne zaman bebek dusunduyumu ona soylemiyorum.birde dun beni esime sikayet ediyordu.senin karin cok degismis.9 senelik evli iki cocukla oturuyor.ondan sonra evlenenler 3 4 cocuklari oldu :KK62: Tovbe Tovbe.
İki tane mis gibi kızlarım var onlar bana yeter deseydin gıcıklığına boşver cnm desin dursun sen bakıyorsun sonuçta büyütmek zor o kadar kolay değil yani Allah'a şükürler olsun hiç çocuk sahibi olmayanlar var Allahım onlara nasip etsin Zaman'ı gelince kendini hazır hissedince zaten yaparsın aldırma söylenenlere

İki tane mis gibi kızlarım var onlar bana yeter deseydin gıcıklığına boşver cnm desin dursun sen bakıyorsun sonuçta büyütmek zor o kadar kolay değil yani Allah'a şükürler olsun hiç çocuk sahibi olmayanlar var Allahım onlara nasip etsin Zaman'ı gelince kendini hazır hissedince zaten yaparsın aldırma söylenenlere
Evet canim aynen bin sukur.Allah evlatlarimiza saglik versin hepimizin.3 cunun kiz olucagini bilse hic bir zaman soylemez.sanki garanti var erkek olucak.2 ci kizimda hamileliyimi burnumdam getirdi.erkektir kesin.kiz olmasin.erkek olursa kurban kesicem filan.o yuzden asla soylemem 3 cuyu kimseye.cins.ogrenene kadar

Evet canim aynen bin sukur.Allah evlatlarimiza saglik versin hepimizin.3 cunun kiz olucagini bilse hic bir zaman soylemez.sanki garanti var erkek olucak.2 ci kizimda hamileliyimi burnumdam getirdi.erkektir kesin.kiz olmasin.erkek olursa kurban kesicem filan.o yuzden asla soylemem 3 cuyu kimseye.cins.ogrenene kadar
Oyle takintili insanlar cokkkk malesef sukur benim kayannam 4 oglu var oda kizlari cok seviyo herzaman diyo saglikli olsun kizda bizim erkekte ama
Eltimin bitanesi:KK62:

Ay ne saçma ya sağlıklı olsun gerisi boş Takdir-i İlahi demiyor da kurban kesicem demiş Allah'ın takdiri kimse birşey yapamaz ki biz isteriz Allahtan vermezse hayırlısı buymuş deriz bencede sen çocuk düşündüğünü bile söyleme sen dualarını eksik etme bizi de takip et bizim sonuçlara göre düşünürsün 3. çocuğu biz neler yaptığımızı en ince ayrıntısına kadar anlatırız ama yine de Allah'ın dediği olur biz Ondan istiyoruz ama yapılıcakları yapıyoruz yine takdir Allah'ın

T çizgisindeki hafif çizgiyi daima göreceksin cnm..yumurtlama olmasada vücuttaki LH ın varlığından hafif çizgi olucak..devam et testlere..testler gerçekten sabır gerektiriyor:KK69:
Gün geçtikçe çizgi belirginleşiyor resimlerden anlamışsındır zaten cnm erken olcak galiba karnım ağrıyor niye anlamadım hakikatten sabır işi yaa zormuş ama stres yok

ahh bu kadınlar..kadınları en çok kadınlar üzüyo..halden anlaması gerekenler açık arayıp duruyorlar..ne hikayeler var kızlar..oğlunun oğlu yok diye kayınvalide 2. gelini almak istemiş oğluna..inanabiliyormusunuz..Allah ım esirgesin böyle insanlardan bizi..

Gün geçtikçe çizgi belirginleşiyor resimlerden anlamışsındır zaten cnm erken olcak galiba karnım ağrıyor niye anlamadım hakikatten sabır işi yaa zormuş ama stres yok
senin adet döngün 28 çekiyo cnm 13-14 günlerde olucağını düşünüyorum..ama sen yinede temkinli ol testleri itinayla yap..evt sabır işi

senin adet döngün 28 çekiyo cnm 13-14 günlerde olucağını düşünüyorum..ama sen yinede temkinli ol testleri itinayla yap..evt sabır işi
Ben de öyle tahmin ediyorum ama S sabirin testleri görünce 4-5 gün var tahmini dedi ama bakalım hayırlısı gece olsun da sorunsuz atlatıyım Allah'ın izniyle

Ben de öyle tahmin ediyorum ama S sabirin testleri görünce 4-5 gün var tahmini dedi ama bakalım hayırlısı gece olsun da sorunsuz atlatıyım Allah'ın izniyle
tabiki olabilir cnm doğrudur..evt yaa benim gündüzdü stres oldum belkide stresten tutmadı..inşallah geceye denk gelirsin

ahh bu kadınlar..kadınları en çok kadınlar üzüyo..halden anlaması gerekenler açık arayıp duruyorlar..ne hikayeler var kızlar..oğlunun oğlu yok diye kayınvalide 2. gelini almak istemiş oğluna..inanabiliyormusunuz..Allah ım esirgesin böyle insanlardan bizi..
Cok yanlış şeyler...rabbim herkese mantıklı düşünmeyi nasip etsin. ..rabbim kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın

X