Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Evet haklısın cnm yarın ya da öbür gün tekrarla testi pozitifi görürsün daha net inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Amin cnm inşallah olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olur, benim son gebelik duşuk olunca aklıma herşey geliyo..boş gebelik, dış gebelik herşey geliyo aklıma

Amin cnm inşallah olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olur, benim son gebelik duşuk olunca aklıma herşey geliyo..boş gebelik, dış gebelik herşey geliyo aklıma
Aklına kötü birşey gelmesin cnm bol bol dua et bizim de dualarımız seninle sıra bende Allah'ın izniyle

Evet ya yalnız bırakmayın beni zaten heyecanlıyım ve hiç kullanmadım bilmiyorum sizden çok yardım istiyceğim
Bugün başladın dimi testlere..sıvı tuketimine dikkat et cnm..gerisini zaten biliyorsun..kafanı karıştıran testleri buraya at mutlaka..bence sorunsuz halletceksin Allah ın izniyle

Bugün başladın dimi testlere..sıvı tuketimine dikkat et cnm..gerisini zaten biliyorsun..kafanı karıştıran testleri buraya at mutlaka..bence sorunsuz halletceksin Allah ın izniyle
Ay inşallah çabucak atlatırım bugün başladım silik çizgi çıktı o zaten negatif diye geçiyormuş kullanma kılavuzunda öyle yazıyor sıvı almaya da dikkat ediyorum az içiyorum suyu

Ay inşallah çabucak atlatırım bugün başladım silik çizgi çıktı o zaten negatif diye geçiyormuş kullanma kılavuzunda öyle yazıyor sıvı almaya da dikkat ediyorum az içiyorum suyu
Son 2,5-3 saatte sıvıyı azaltmıyıdum ben tamamen kesiyodum..bilmiyorum kızlar siz nasıl yapıyordunuz

Son 2,5-3 saatte sıvıyı azaltmıyıdum ben tamamen kesiyodum..bilmiyorum kızlar siz nasıl yapıyordunuz
Zaten sabah saat 11 gibi yapıyorum su içmemiş oluyorum o yüzden gerek kalmıyor gece boyunca su içmiyorum kahvaltıyı da 11 sen sonra yapıyorum kullanma kılavuzunda da 2-3 saat sıvı almamaya özen gösterin diyor zaten bence 3-4 saat olsun garanti olsun

SEVECENIM SEVECENIM üyeliğini iptal etmiş bakınca anladım çünkü "Geçici olarak hesap pasiftir " yazıyor özel mesaj falan atıyım dedim çıkmıyor yani iptal etmiş üyeliğini galiba çok üzüldümm
Ayyy bende üzüldüm inşallah geri gelir geçicidir..

Bi oncekide erkekti ama kusa kusa perisan oldum.Bunda maşallah iyidir.Bulanti oluyordu kusma arasıra.Ama bende bulantimi gecirmek için devamli tuzlu biseyler yiyordum.2 saatte bir mutlaka yerdim.Yemedinmi bulantilarin artar.12.haftaya kadar idare et.Allahbyarsimcin olsun canım
Canim sende kac bebis var?cinsiyetleri ne?

kürtajdan sonra adet düzenim bozuldu , bu ay hiç takip etmedim herhangi bir tedavide ugulamadım allah ne verdiyse :KK70:

amaaaa gel gelelim tam olarak nezaman adet olacam onu bilemiyorum. tahmini olarak dün adet günüm gibiydi ama wc ye gitmeye korkuyorum yaaa ,rabbim sevindirsin

X