Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Sen de katıl aramıza 2 sene çokmuş neyse cnm sen ne zaman hazır hissedersen kendini
Bende çok istiyorum canim.sadece korkuyorum.iki gebeligim iki ayi hastanede gecti.en azindan 3 yasindaki kizim 5 yasina gelsin istiyorum.arada böyle hevesleniyorum.:-)

Ecrin kız bak benim yengem aynı senin dedgin gibi adetten sonra beş gün içinde erkek diye adetinden sonra bir kere dememiş cok dua etmiş o gece hiç kalkmamış ve 24 haftalık yani bügüne kdr bacakları kapalı sonra kız demişler bugün gitmiş ve erkek demiş :)
Yüce Rabbimiz elbette onu ceninken belirlemiş cinsiyetini.Daha dollenmeden belirleniyor ve dollenmeye başlanıyor.Sonra degismez ama doktorlar yanilabiliyor çünkü ultrasyonlar ayni değil...

Duydugum kadariyla kiz bebegi erkek bebege benzeyen annelerin ondan sonraki bebegi erkek olur diyorlar hangisin ilk kizi erkek bebege benzeyip ikinciside kiz olan var?
Benim ikinci kızımı erkeğe benzetiyorlardı hatta bunun arkası erkek diyorlar bakalım 3. olunca anlıycağım Allah nasip ederse

Ecrin kız bak benim yengem aynı senin dedgin gibi adetten sonra beş gün içinde erkek diye adetinden sonra bir kere dememiş cok dua etmiş o gece hiç kalkmamış ve 24 haftalık yani bügüne kdr bacakları kapalı sonra kız demişler bugün gitmiş ve erkek demiş :)
valla yengeminkide 6 7 aya kadar bi kiz bi erkek derler ogullarina en son erkek olur ama ne bilim benim bi kizim 12 haftalikken net kiz dendi ilkide 4 aylikken kiz dendi bu iste bi degisik hala umudum var hamileligimde farkli geciyor kilo almadim pek gobegim tek cikmis kizlarimda cok tursu yerdim bunda azima sokmadim bulanti kizlarimda yoktu bunda bir ay vardi iste bunlardan birazda olsa var umut bakalim iste hayirlisi yinede saglikli olsun diyorum kismet

X