Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Negatifse bencede tekrar etmek gerekir benimde testler elime ulaştı dün sabah istedim bugün öğlen geldi çabuk geldi bilindik bir site değildi kapıda ödeme kolaylığı olduğu için istedim 1 gün içinde getirdiler şaşırdım
Aaaa süper yaaa 1 günde eline geçmiş..bundan sonrası testlere kaldı:)

Aaaa süper yaaa 1 günde eline geçmiş..bundan sonrası testlere kaldı:)
Evet cnm kullanma talimatında 28 günde bir adet gören için teste adetin 10. günü başlamak gerek diyor ne Zaman başlıycağıma karar veremedim bugün adetin 4. günü daha bitmedi yarın biter sen ne zaman başlamıştın yapmaya

Evet cnm kullanma talimatında 28 günde bir adet gören için teste adetin 10. günü başlamak gerek diyor ne Zaman başlıycağıma karar veremedim bugün adetin 4. günü daha bitmedi yarın biter sen ne zaman başlamıştın yapmaya
Ben 8. Gün başladım cnm..benim adet süresi 23 gün..testleri sadece bu ay için aldım dersen adetten hemen sonra başla derim..sende benim gibi streslisin biraz:) bekledikçe strese girmektense erkenden stressiz testlere başla..naçizane fikrim:)

Hoşbulduk efenim sagolun beni kabul ettigini için aslında sizi gizli gizli takip ediyordum bütün yorumları okudum bende erkek bebek istiyorum bu sebeble aranıza katıldım :)

Kendimi tanitayım 21 yaşındayım 20 aylık kızım var:)
Bügün adetimin üçüncü günü bnde ovulasyon testi ile başlicam inşallah sabrın ablamın yardımlarıyla tabi o benim melegim :)
Ama benim adetlerim cok düzensiz pek şansım oldugunu düşünmüyorum ama aşlahtan ümit kesilmez işte bu kadar cok konultum kusura bakmayın sevgilerle...::)
Alırız cnm hoşgeldin ne demek isteyen herkes gelebilir bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz Allah'ın izniyle

Hoşgeldin aramıza cnm...

Ben 8. Gün başladım cnm..benim adet süresi 23 gün..testleri sadece bu ay için aldım dersen adetten hemen sonra başla derim..sende benim gibi streslisin biraz:) bekledikçe strese girmektense erkenden stressiz testlere başla..naçizane fikrim:)
Tmm cnm saol o Zaman temizlenince başlayım kafamda soru işareti kalmasın

Hoşbulduk efenim sagolun beni kabul ettigini için aslında sizi gizli gizli takip ediyordum bütün yorumları okudum bende erkek bebek istiyorum bu sebeble aranıza katıldım :)

Kendimi tanitayım 21 yaşındayım 20 aylık kızım var:)
Bügün adetimin üçüncü günü bnde ovulasyon testi ile başlicam inşallah sabrın ablamın yardımlarıyla tabi o benim melegim :)
Ama benim adetlerim cok düzensiz pek şansım oldugunu düşünmüyorum ama aşlahtan ümit kesilmez işte bu kadar cok konultum kusura bakmayın sevgilerle...::)
Evet biz de S sabirin sen öğrenmeye çalışıyoruz bişeyler adetlerin düzensiz ise adetin bittikten hemen sonra ovülasyon testine başlarsan yakalarsın sen de çift çizgiyi umarım bu arada evladını Allah bağışlasın Rabbim gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah

Dualarımız seninle Can'ım inşallah gönlündeki olmuştur ilk erkek dendiyse erkektir sen hiç yöntem denedin mi Allah bağışlasın çocuklarını
insaalah iste doktorum 2 kere erkek dedi ama aklimi karistiran sey var simdi erkek dendindiginde haftasi azdi kiz dendiginde dusun 17 18 haftalikti ondan suphem valla canim ben adetten hemen sonra 5 gun icinde tutarsa erkek diye duymustum onu denedim 5. Gunden sekizinci gune iliski olmadi ozaman kiz demislerdi erkek duasi vardi onu okudum iliskixen sonra sag tarafima yattim kadin erkegin solunda erkek kadinin saginda olmali yatarken onu uyguladim bi tek heralde yumurtlama gunü iliskiye dikkat etmedim buseferde kizsa artik ne diyim Allahtan dicem herhalde

Bencede erkektir yuzde 80 demisse diger doktor sadece kiza benziyor bacaklari kapali demis ama gorememis allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllah
bacaklari kapali ama boyle kendinden emin kiza benziyor dedi oda 80 lerde derdi yani hayirlisi ya

canım ban 12.haftada erkek gibi dedi dr. hatta ben sadece kontrol için gitmiştim sormadan söylemişti.
şimdi kızım oluyor... elhamdülillah yalnız insan alışıyor sonra bir burukluk mu diyim???
alışmak zor oluyor yani:anneadayı::emir_bebek::KK45:bence kesinleşmeden söylenmemeli-öğrenilmemeli...
Enniyisi ve dogrusu 4 boyutlu ultrasyondur bence.Digerleri yaniltabiliyor.Benim 12.haftamda yuzde 90 erkek dedi 4 boyutlu ultrasyonu olan doktorum.14.haftamda normale gittim oda erkek dedi.Rabbim herkesin gonlune gore versin inşallah

insaalah iste doktorum 2 kere erkek dedi ama aklimi karistiran sey var simdi erkek dendindiginde haftasi azdi kiz dendiginde dusun 17 18 haftalikti ondan suphem valla canim ben adetten hemen sonra 5 gun icinde tutarsa erkek diye duymustum onu denedim 5. Gunden sekizinci gune iliski olmadi ozaman kiz demislerdi erkek duasi vardi onu okudum iliskixen sonra sag tarafima yattim kadin erkegin solunda erkek kadinin saginda olmali yatarken onu uyguladim bi tek heralde yumurtlama gunü iliskiye dikkat etmedim buseferde kizsa artik ne diyim Allahtan dicem herhalde

bacaklari kapali ama boyle kendinden emin kiza benziyor dedi oda 80 lerde derdi yani hayirlisi ya
Hayırlısı olsun cnm bizi de bilgilendir biz ne yaparsak yapalım Allah'ın takdir ettiği olur cnm kısmet

Ecrin kız bak benim yengem aynı senin dedgin gibi adetten sonra beş gün içinde erkek diye adetinden sonra bir kere dememiş cok dua etmiş o gece hiç kalkmamış ve 24 haftalık yani bügüne kdr bacakları kapalı sonra kız demişler bugün gitmiş ve erkek demiş :)

Ecrin kız bak benim yengem aynı senin dedgin gibi adetten sonra beş gün içinde erkek diye adetinden sonra bir kere dememiş cok dua etmiş o gece hiç kalkmamış ve 24 haftalık yani bügüne kdr bacakları kapalı sonra kız demişler bugün gitmiş ve erkek demiş :)
Ayyy ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin biz de duyarız o haberleri inşallah sağlıklı olsunlar da

X