Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Cogunuzun ilk cocugu kiz herhalde. Kiz cocuk taktigi verin bizede :)) tabi ki Allah bilir Allah ne isterse o olur.benimde bir oglum var.cok sukur.kiz asigiyim. Insan istiyor iste...
Benim 2 kizim var.bende esimde asigiz kiz cocuklarina.ama deyisiklikde guzel

S sabirin canim musait oldugunuda bana anlatirmisin kizina neler yaptigini
Canım benim kizimda her hastalandigin hemen bronşit olur oksure oksure boğulur resmen.Cezvede tüm zencefil kaynat toz olmasın.Kısık ateste biraz kaynasın kapatmaya yakın bir tatli kaşığı kadar kekik at içine ve kapat demlensin.Günde 3 kez hakiki balla tatlandir öyle içir.O kuru oksurugu 2 3 gun sonra goreceks8nki yumuşamış balgam olarak çıkarmaya başlıyor.5 6 gün duzenli versen hic biseycigi kalmaz Allahın izniyle.Oksurugu çok agirsa zencefil in yanında evde dogal buhar yaptırıyorum.Tencerede bol nane ve limon kaynatiyorum uzerinde durup o buharı icine çekiyor.Tekrar tekrar ısıtıp yaptirabilirsin.Gecenlerde ikisi birden agir bi bronşit geçirdi,hem tecerede buhar yaptım gunde iki kez hemde gece uyurlarken ketılı odalarinda kapagini açıp kaynatiyorum içerisi bugar doluyor.Nemli hava da hemen cigerlerini yumusatiyor.Dogal olarak ilac vermeden iyilesiyorlar Allahin izniyle.Gecen sene ben cok ağır bronşit olmuştum buhar felan yapmadim iyilestim ama kuru öksürük kaldı.Sesimde kısık.Her konustugumda oksuruyordum.Rizeye tatile gittik.Oranın havası nemliya.Ertesi gun sabah kalktım baktim sesim açılmış ve gogsum yumuşamış diye oksururken af buyur balgam çıkardım ve iyilestim bir günde.Nemli havada çok iyi geliyor zencefilin yanında anlayacağın...Biraz uzun oldu.Kizinin durumu nasil suan?

Uyuyan güzel korkma bence hamile değilsin. Stres çok yapıyorsun. Yareninannesi çok sevindim adet olduğuna kızlar bugün yokum misafir bekliyorum. Ama arasıra sizi takip edecem öptüm hepinizi
Galiba cnm stres yaptım bugün benim de misafirim var ben de çok giremiyceğim hazırlık yapıyorum

Canım benim kizimda her hastalandigin hemen bronşit olur oksure oksure boğulur resmen.Cezvede tüm zencefil kaynat toz olmasın.Kısık ateste biraz kaynasın kapatmaya yakın bir tatli kaşığı kadar kekik at içine ve kapat demlensin.Günde 3 kez hakiki balla tatlandir öyle içir.O kuru oksurugu 2 3 gun sonra goreceks8nki yumuşamış balgam olarak çıkarmaya başlıyor.5 6 gün duzenli versen hic biseycigi kalmaz Allahın izniyle.Oksurugu çok agirsa zencefil in yanında evde dogal buhar yaptırıyorum.Tencerede bol nane ve limon kaynatiyorum uzerinde durup o buharı icine çekiyor.Tekrar tekrar ısıtıp yaptirabilirsin.Gecenlerde ikisi birden agir bi bronşit geçirdi,hem tecerede buhar yaptım gunde iki kez hemde gece uyurlarken ketılı odalarinda kapagini açıp kaynatiyorum içerisi bugar doluyor.Nemli hava da hemen cigerlerini yumusatiyor.Dogal olarak ilac vermeden iyilesiyorlar Allahin izniyle.Gecen sene ben cok ağır bronşit olmuştum buhar felan yapmadim iyilestim ama kuru öksürük kaldı.Sesimde kısık.Her konustugumda oksuruyordum.Rizeye tatile gittik.Oranın havası nemliya.Ertesi gun sabah kalktım baktim sesim açılmış ve gogsum yumuşamış diye oksururken af buyur balgam çıkardım ve iyilestim bir günde.Nemli havada çok iyi geliyor zencefilin yanında anlayacağın...Biraz uzun oldu.Kizinin durumu nasil suan?
Cok sagol canim uzun uzun yazmissin zahmet olmus.yapicam mutlaka dediklerini.simdi iyi sukur . sadece her hastalandiginda balgami bronslarina yapisib kalicak.onu temizlemek lazim

Cok sagol canim uzun uzun yazmissin zahmet olmus.yapicam mutlaka dediklerini.simdi iyi sukur . sadece her hastalandiginda balgami bronslarina yapisib kalicak.onu temizlemek lazim
Balgam kurudugu için dr goturdugunde cigerlerini dinliyor hirilti yok diye anlamiyorlar öksürük surubu veriyorlar.Halbuki öksürük surubu daha beter yapar çocuğu.Yanlış teshis...
Gecen ay kizim çok ağır geçirdi eşim dr götürdü.Dr öksürük subu vermişti demişti cigerleri temiz.Sinirlendim attim öksürük surubunu ve kendi yöntemimle çocukları tedavi ettim.Doktorlara gerektigi vakit guveneceksin aksi halde seni ölüme götürür valla.Hic guvenmiyorum o yuzden

Insanllah canim hayirlisi kaynanam turkiyeden geldi ya bana dediki kizim dedi hamilemisin ben ona hic demedim hamileyimdiye ruyamda dedi iki defa esiyin kucagnda oglan cocugu gordum dedi yani kocamin hamilemisin dedi yok dedim ilk once sonra israr etti dedi hamilesin benim ruyalarim simdiye kadar hep cikti ben iki defa oglunum kucagnda erkek bebek gordum dedi sonra bende demek zorunda kaldim Evet dedim ama hayirlsi olsun dedim tabi hayirlisi olsun dedi kizda bizim oglanda bizim eli ayaga duzgun olsun dedi hayirlisini versin dedi yazik hic oyle laf etmez aman Kiz aman oglan diye bi umut oldu iste bende hayirlara ciksin ruyasi insanllah

X