- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.661
Anlıyoruz cnm seni iki çocuk ve hamilelik zor ama benim ovülasyon günün de sen burdan çıkma ben anlamıyorum pek size sorucağım 16 gün falan var Allah nasip ederseArkadaşlar pek firsatim olmuyor yazmaya ama begenmekle msjmi iletiyorum sizlere kusura bakmayın.Ama takip ediyom sizi
Allah sifasini versin canimRabbim şifaversin inşallah
benimde misafirlerim var fazla yazamiyorum kizlar kusura bakmayinAnlıyoruz cnm seni iki çocuk ve hamilelik zor ama benim ovülasyon günün de sen burdan çıkma ben anlamıyorum pek size sorucağım 16 gün falan var Allah nasip ederse
Sabah ilk idrari ile yapsanaKızlar ben hanileyim galiba çünkü diger hamileliğimde oldugu gibi akıntılarım fazlalaştı pazartesi tekrar test yapacağım inşallah yanılıyorumdur....olursa rabbimin takdiri ama nedense düşündukce aglıyorum..
Varlığın yeter canimArkadaşlar pek firsatim olmuyor yazmaya ama begenmekle msjmi iletiyorum sizlere kusura bakmayın.Ama takip ediyom sizi
Biz seni idare ederiz canimbenimde misafirlerim var fazla yazamiyorum kizlar kusura bakmayin
Öyle tam çıkarmı acabaSabah ilk idrari ile yapsana
Çok geçmiş olsun canım..Rabbim acil şifalar versin..dualarımız sizinle..Allah yavrularımızı her türlü kötülükten korusun..Selam kizlar nasilsiniz? Ben buyuk kizimla hastanedeyim.1 senedir oksurugu gecmiyordu.butun tetkiklerden gecmisdi.hic bir sey cikmamisdi.en son doktorumuz bronkoskopi yapmaliyiz dedi.o kadar çok korktumki narkoz alicak diye.birde yan etkilerini okudum heyecandan korkudan olucekdim. Bu sabah yapildi bronkoskopi.o kadar uzuldum ama cok sukur kolay gecti.20 dakika sonra ayildi prensesim.birde tehsisde koyuldu nihayet.bir bronsu iltihablamis.uzun sure antibiotik kullanicak malesef.birde diger bronsu bazen yariya kadar kapaniyor.kizim o yuzden oksuruyormus.oksurdukce aciliyor rahatliyordu.doktor buyudukce duzelicek dedi.ama tabii tedavi alicak.Allah yavrularimizi korusun kizlar onlara bir sey olmasin
Bende karsiyim canim.vermezsem ne olur onu sorucam yarin.Çok gecmis olsun canım.Ben antibiyotige karşıyım.Antibiyotiksiz tedavi edemezmisin.Benim kizimdada aynı problem var.Erken dogum oldugu için her hastalandiginda bronşit oluyor ama ben hiç antibiyortik vermiyorum.Dr goturmuyorum çünkü yanlis teşhis konuyir her defasinda
Ay cok heyecanli.adetine ne kadar varKızlar ben hanileyim galiba çünkü diger hamileliğimde oldugu gibi akıntılarım fazlalaştı pazartesi tekrar test yapacağım inşallah yanılıyorumdur....olursa rabbimin takdiri ama nedense düşündukce aglıyorum..
Ay cok heyecanli.adetine ne kadar var
Vermezen daha kötü olurda.Dogal yollarlan yap.Sana yazayim ben neler yapıyorumBende karsiyim canim.vermezsem ne olur onu sorucam yarin.
Hepinize tesekkur ederim canlar iyiki varsiniz.
Bende ilk gebeligimde oyle olmusdu.10 cu gun gormustum cift cizgiyiCnm adetim günü geçiyor 5 gün....test yaptım 2 gun önce bisey cıkmadı..bebegim dahaçok küçük
Tamam canim.Vermezen daha kötü olurda.Dogal yollarlan yap.Sana yazayim ben neler yapıyorum
Yarin misafirlerim olacak diye pasta felan yapıyorum.Sonra bana hatirlat olurmu.Unutabilirim canımTamam canim.
günaydııııııııııın.....Gunaydin hanimlarrrrrr gunaydin........
Geldim cnmKıssssslar neredesiniz...bugün de kimse yok