Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Karbonatlı su ile vajinal duştan bahsediyor galiba ama bence zararlı vajinayı alkali yapmak için çünkü y spermleri alkali ortamda daha uzun yaşıyormuş diye yapılıyor
Aayyy ne cok seyler var insanin kafasi karisiyo ama bende yapmam onu ben bu ay normal yum gunu yapicam olursa insanllah rabbim verir hayirlisi olsun saglikli olsun bol bol dua edecem!sizlerede

Aayyy ne cok seyler var insanin kafasi karisiyo ama bende yapmam onu ben bu ay normal yum gunu yapicam olursa insanllah rabbim verir hayirlisi olsun saglikli olsun bol bol dua edecem!sizlerede
Dualarımız seninle cnm ama sen yine de riske atmasaydın doktor takibinde olsaydın yumurtan çatladı mı çatlamadı mı gibi düşüncelerin olmazdı en azından ben öyle yapmayı düşünüyorum ama gerisi Allah'a kalmış dualarımızı eksik etmeyelim

Cnm inşallah oğluşun olur bunu canı gönülden istiyorum Allah nasip eder isteyen herkese inşallah sizi tanımasam da iyi anlayabiliyorum o yüzden dualarım sizinle

Cnm inşallah oğluşun olur bunu canı gönülden istiyorum Allah nasip eder isteyen herkese inşallah sizi tanımasam da iyi anlayabiliyorum o yüzden dualarım sizinle
Doktor carsamba gunu randevu verdi sabah 9:40 da ama ogun benim yumurlama gunume denk geliyo tam takibime Gore birde ben hollandada kaliyorum burdakiler bilmiyom yumurta takibi yapiyolarmi sirf erkek bebek icin cunki bunlarda oyle Bise yok Kiz erkek oyuzden fazla yardimci olmuyorlar ama ben carsamba sorucam kesin onun icin randevu yaptim zaten acaba y leri Kabul etmiyormu vucudum diye onu sorucam

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yabancı biyerde yaşamak zor biz burda bile bulamıyoruz yumurta takibi yapacak bir doktor. O yüzden şimdilik öyle bir doktor bulmaya çalışıyorum

canim bence de arkadas haklı bir uzman tarafinda
[QUOTE="miragebloom, post: 44912221, canım hangi sehirdesin. Tabi sorun olmuyacaksa

Evet rabbimin gucune gitmesin bazen diyorum acaba cokmu istiyorum allahin gucune gider diye korkuyorum sonucta veren o ama kenimide tutamiyorum gonul istiyo duadan baska Bise gelmiuo
Elimizden
Seni çok iyi anlıyorum aynılarını ben de düşünüyorum senin gibi inşallah gücüne gitmez Rabbimizin ama "toplu iğne ucu kadar bile bişey olsa benden isteyin" demiş Allahım biz de Ondan istiyoruz ben de kendine kızıyordum ama benim gibi çok isteyenler de varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…