Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bende kizlardan once 2 dusuk sonra kizlar dogdu kucuk kizim 1 yasindayken hamile kaldim kaza.oda dusdu.zaten korunuyordum.ondan sonra daha dikkat etdim.wger doktor oyle diyorsa.bosuna endiseleniyoruz.bir bildikleri var.
Evet oyle dedi ama yinede insan suphelenmiuo degil ona bakrasan doktor bu ovulsayon gunde hamile kalmayada yok diyo yani hic birsey demiyolar

Cnm bence anne falan söyle en yakınlarina..diğerleri de duyarsa...eleştirilerine kulak asmazsin..yani yinede sen bilirsin ama..benim annem olsa kızardi gönlü kalir ...seninkininde belki gönlü kalir
Annem benim çok anlayışlı biri beni anlıycağından eminim kızmaz yani seni anlıyorum kızım haklısın der ve susar

Himm anladim cnm...bende Almayaya gelin geldim ailem türkiyede onlari cokkkkk özledim ya...her aklima gelince gözlerimden yaşlar geliyor
Evet benim annem babamda kesin donus yaptilar 6 sene once senede uc aylina geliyolar simdi burdalar ama 10 martta gidecekler zor oluyor evet Allah sabir versin canim anliyorum seni

Merhaba kizlar
Ben 2 gebelik yasadim iki bebegimde vefat etti ve ikiside kizdi bende kendimce totem yaptim belki erkek olursa saglikli olur diye tabi once saglikli olsunda rabbimin izniyle
Allah nasip ederse bu ay gebelik planliyorum yani sizce erkek bebek icin neler yapmAliyim yapip basari saglanmis bilgileriniz varmi
Öncelikle başınız sağolsun. Ablam beş bebek kaybetti. Si
Kızlar eğer olurda Allah izin veripte hamile kalırsam eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum kötü eleştirilerden kurtulmak için en mantıklısı o bence yok cinsiyeti ne oldu yok adı ne oldu uğraşamam kimseyle o yüzden gerek yok bence 4-5 aylıkken anlarlar zaten :KK9:
Vallahi bende bugün böyle düşündüm.

Evet bende hep soru isareti o y leri Kabul etmiyomu benimde ilk kizimda bi dusuk ikinci kizimdan once bi dusuk daha ama doktora sordum oyle Bise olamaz dedi
Elbetteki olamaz.Mantiga bile ters geliyor.x i kabul ediyorsa y leride kabul etmesi gerek.Hiç alakası yok yani.Rabbimiz nekadar büyük.Gelişim bozuklugu olan bebeklerde anne karninda kalp atışı durarak veya düşük olarak gebelik sonlanmasi oluyor.Yoksa yeryüzü özürlü insanlarla dolardı.Kromozom bozuklugundandir bu düşükler ve kayıplar.Bu tur durumlarda birde inatçı,sonlanmayan gebelikler olur.Allah muhafaza özürlü çocuk dünyaya gelir.Benimde 4 aylik bir sonlanma oldu.Üzüldüm ama Rabbime hamd ettim.Verilmiş sadakam varmış diye.Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor.Ve hiç bir zaman tasiyamayacagimiz yükü bize vermez inşallah...

Elbetteki olamaz.Mantiga bile ters geliyor.x i kabul ediyorsa y leride kabul etmesi gerek.Hiç alakası yok yani.Rabbimiz nekadar büyük.Gelişim bozuklugu olan bebeklerde anne karninda kalp atışı durarak veya düşük olarak gebelik sonlanmasi oluyor.Yoksa yeryüzü özürlü insanlarla dolardı.Kromozom bozuklugundandir bu düşükler ve kayıplar.Bu tur durumlarda birde inatçı,sonlanmayan gebelikler olur.Allah muhafaza özürlü çocuk dünyaya gelir.Benimde 4 aylik bir sonlanma oldu.Üzüldüm ama Rabbime hamd ettim.Verilmiş sadakam varmış diye.Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor.Ve hiç bir zaman tasiyamayacagimiz yükü bize vermez inşallah...
Iyiki varsin Sen bacim vallahiiii insani gercekten rahatlatiyorsunn bundada var bir hayir buraya gelip konusmamiz velan:KK200::KK200:

Kesin le haklısın ablamın beş dusugu oldu. Çok araştırdılar. Birincisi ablamin kan pihtlasmasi ve eniştemin kromozom bozukluğu olduğu için böyle oluyormuş. Birde benim 9 haftalık bir bebegimin kalp atışı durdu. Doktorlar genelde ozurlu bebekler dusuk oluyor dedi.

:KK20::KK20:
Kesin le haklısın ablamın beş dusugu oldu. Çok araştırdılar. Birincisi ablamin kan pihtlasmasi ve eniştemin kromozom bozukluğu olduğu için böyle oluyormuş. Birde benim 9 haftalık bir bebegimin kalp atışı durdu. Doktorlar genelde ozurlu bebekler dusuk oluyor dedi.
Oyuzden allahim
Hayirlisini versin herzaman sukur etmek lazim Kiz oglan farketmiyo aslinda dusunursek yanliz insan her iki meyveyide tadmak istiyor veeeeee etrafin baskisiiiii insanin sinirini bozuyor:KK20::KK67:

Allah yasatmasin birdaha canim ablanin oldumu ya cocugu velan

X