- 4 Şubat 2023
- 18
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi isimsizbebek
-
yeni nesil isim istiyorum, soyismimiz yalçın ona da uyumlu olsn istiyorum :) istiyorum da istiyorum yani. balık burcu olucak büyük ithimal ona da uyumlu olsn diye düşünüyorumGöktug ve gökdeniz ismini seviyorduk biz. Oglumun adini gökdeniz koyduk. Ne tarz bi isim ariyorsunuz. Yeni nesil isimlerden mi yoksa daha klasikmi
Kizz sende hepsi bi isimde nasil olcak oyle ismi beye gore uydurcan burcunayeni nesil isim istiyorum, soyismimiz yalçın ona da uyumlu olsn istiyorum :) istiyorum da istiyorum yani. balık burcu olucak büyük ithimal ona da uyumlu olsn diye düşünüyorum
göktuğ ismini bnde beğeniyorum da isim analizi yapıldığında ğ harfi olanlar soğuk mesafeli olurmuş öyle okudum. kocamın adı da oğuz gerçekten de öyle soğuk mesafeli bi tipAblam hamile ve eğer Allah'ın izniyle oğlu olursa Göktuğ Kerem olacak ismi. Eniştem Göktuğ ismini çok seviyor ablam ise Kerem. Kızları var onun ismi de Gökçe.
Şu sıralar Göktuğ,Gökalp, Görkem gibi isimler çok popüler.
vallahi isim konusunda bn çok çektim evladım çekmesin die sanırım bu kadar takıntılıyımKizz sende hepsi bi isimde nasil olcak oyle ismi beye gore uydurcan burcuna
Ay bilemicem artık.göktuğ ismini bnde beğeniyorum da isim analizi yapıldığında ğ harfi olanlar soğuk mesafeli olurmuş öyle okudum. kocamın adı da oğuz gerçekten de öyle soğuk mesafeli bi tip
Annemler de diyo doğana kadar koymuycan herhalde isim die ama yok hoşuma gitmiyo beğenmiyorumEbubekir sıddık veya hıfzı berkayşaka bi yana ben de çok kararsız bi insanımdır. 30. haftama girdim Allah’tan isme eşim karar verdi yoksa doğunca bile ismi olmayabilirdi
Çınar, miraç, kerem, yiğithan gibi isimleri seviyorum benHerkese selam, kullanıcı adımdan da belli olduğu üzere henüz bi bebek ismi bulamadım34 haftaığım Allah nasip ederse erkek çocuğum olucak fakat isim konusunda o kadar kafam karışık ki eşim ailem eşimin ailesi bana bıraktı o yüzden anlamlı söylenmesi kolay bi isim bulmak istiyorum ve mümkinse tek ad olsun istiyorum. bu konuda eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?