- 23 Ağustos 2012
- 50.112
- 1
- 232.734
- 898
Neden olmasın ki, güzel isim.
Evettt onu da beğendimIlgaz da kulağa çok hoş geliyor.
Timur bahar dizisinden sonra elendiNeden olmasın ki, güzel isim.
Sence kötü, bence güzel isim. Kulağıma kötü gelmiyor. Timur adında tanıdıklarım var, belki kulak aşinalığım olduğu içindir. Her Türkçe isim iyi olacak diye bir şey yok bence de. Mesela Tomris ismini de ben sevmem pek.Timur kötü bir isim bence, kulağa hoş gelmiyor , hiçbir iç ahengi yokHer Türkçe isim iyi olacak diye bir şey yok diyorum, bazıları şahane ama Timur ne yazık ki diğer tarafta
Hiç izlemedim. Şu tipsiz kocası mıydı yoksa Timur?Timur bahar dizisinden sonra elendi
Ben oğluma Numan koydum Ubeyde, musap, Ahmet Yasir, Yunus Emre. Bence çok güzeller bir çocuğum daha olursa Abdülhamid koymak istiyorum nasipse.Öneriniz var mı eşim Enes yoksa Enes koyardım
Ben oğluma Numan koydum Ubeyde, musap, Ahmet Yasir, Yunus Emre. Bence çok güzeller bir çocuğum daha olursa Abdülhamid koymak istiyorum nasips
Hepsi çok yakınlarım kaynım abim vs isimleri ;(Ben oğluma Numan koydum Ubeyde, musap, Ahmet Yasir, Yunus Emre. Bence çok güzeller bir çocuğum daha olursa Abdülhamid koymak istiyorum nasipse.
Evet izlemeni öneririm tam bir kadın dizisi kadınların gücünü yeniden doğabileceğini gösteren komedi diziHiç izlemedim. Şu tipsiz kocası mıydı yoksa Timur?
Musap, Ubeyde diye tanıdıklarınız var yani?Hepsi çok yakınlarım kaynım abim vs isimleri ;(
Onlar yok ama yunus Emre Numan Ahmet var o diğer iki ismi araştıracağımMusap, Ubeyde diye tanıdıklarınız var yani?
İyi ki koymamıssınNogay ismini ogluma koymak isterdim. Ama Dalga konusu olur diye koymadim .
Onun disinda göktuğ veya uraz
Siz bilirsiniz ama Hasan, Hüseyin, İbrahim, Ali gibi isimler varken Musap koymayın bence. Kimsede olmayan isim aramayı saçma bulmuş arkadaşımız ama kendisi de Arel, Uzay annelerinin İslami versiyonu. Ebu Ubeyde bile istemezdi eminim adının 2025 yılında Türk bir çocuğa verilmesini. İsmin anlamı kulcuk, küçük kul demekmiş. Ne gerek var Allah aşkınaOnlar yok ama yunus Emre Numan Ahmet var o diğer iki ismi araştıracağım
Hepsi çok yakınlarım kaynım abim vs isimleri ;(
Öf ne saçmalıyorsun ya ? Emre Türkçe bi isim yunus Emre diye bir şair duymadın mı sen hiç Türk şair ? Cahil cühela konuşup kendinizi en çağdaş görenler bazen çok komik oluyorsunuz gayet normal bir türk ailesiyiz. Ayrıca elhamdülillah müslümanız sana battıysa hemen konumdan çıkabilirsin hemen :) cahile katlanılır da biliyorum sanan cahile hiç katlanılmıyor ayrıca sayın çok bilmiş size şunu da söyleyeyim dinde illa Arapça isim koyma zorululuğu yok sadece anlamı güzel olması yeterlidir. Yani isteyen istediği dildeki dindeki ismi koyabilir karışmak da kimsenin haddi değil.Arabistan'da mı yaşıyorsunuz
Terbiyesiz eğlendiğini sanmışRiskli gebeliğim var dua eder misiniz ? Dertten sayılmıyor galiba
Anlayamadım kimden bahsediyorsunuz terbiyesiz diye ?Terbiyesiz eğlendiğini sanmış
Öf ne saçmalıyorsun ya ? Emre Türkçe bi isim yunus Emre diye bir şair duymadın mı sen hiç Türk şair ? Cahil cühela konuşup kendinizi en çağdaş görenler bazen çok komik oluyorsunuz gayet normal bir türk ailesiyiz. Ayrıca elhamdülillah müslümanız sana battıysa hemen konumdan çıkabilirsin hemen :) cahile katlanılır da biliyorum sanan cahile hiç katlanılmıyor ayrıca sayın çok bilmiş size şunu da söyleyeyim dinde illa Arapça isim koyma zorululuğu yok sadece anlamı güzel olması yeterlidir. Yani isteyen istediği dildeki dindeki ismi koyabilir karışmak da kimsenin haddi değil.
Hanımefendi Ubeyde ismini ben önermedim ben öneri isteyen soru sahibiyim.Onlara lafım yok ki Ubeyde ye şaşırdım, Ubeyde nedir Allahın aşkınaUbeydeyi Arabistanda bile zor bulursunuz artık kaldı ki biz Türkiyede yaşıyoruz
tomrisi ben de hic sevmem. tanidigim bir tomris var ve cok tombul. Onu görünce / anınca hep icimden cirkin espri yapmak geçiyor. bence verilmemesi gereken bir isim.Sence kötü, bence güzel isim. Kulağıma kötü gelmiyor. Timur adında tanıdıklarım var, belki kulak aşinalığım olduğu içindir. Her Türkçe isim iyi olacak diye bir şey yok bence de. Mesela Tomris ismini de ben sevmem pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?