Erkek bebek isim önerisi 🤰

Timur kötü bir isim bence, kulağa hoş gelmiyor , hiçbir iç ahengi yok Her Türkçe isim iyi olacak diye bir şey yok diyorum, bazıları şahane ama Timur ne yazık ki diğer tarafta
Sence kötü, bence güzel isim. Kulağıma kötü gelmiyor. Timur adında tanıdıklarım var, belki kulak aşinalığım olduğu içindir. Her Türkçe isim iyi olacak diye bir şey yok bence de. Mesela Tomris ismini de ben sevmem pek.

Onlar yok ama yunus Emre Numan Ahmet var o diğer iki ismi araştıracağım
Siz bilirsiniz ama Hasan, Hüseyin, İbrahim, Ali gibi isimler varken Musap koymayın bence. Kimsede olmayan isim aramayı saçma bulmuş arkadaşımız ama kendisi de Arel, Uzay annelerinin İslami versiyonu. Ebu Ubeyde bile istemezdi eminim adının 2025 yılında Türk bir çocuğa verilmesini. İsmin anlamı kulcuk, küçük kul demekmiş. Ne gerek var Allah aşkına

Arabistan'da mı yaşıyorsunuz
Öf ne saçmalıyorsun ya ? Emre Türkçe bi isim yunus Emre diye bir şair duymadın mı sen hiç Türk şair ? Cahil cühela konuşup kendinizi en çağdaş görenler bazen çok komik oluyorsunuz gayet normal bir türk ailesiyiz. Ayrıca elhamdülillah müslümanız sana battıysa hemen konumdan çıkabilirsin hemen :) cahile katlanılır da biliyorum sanan cahile hiç katlanılmıyor ayrıca sayın çok bilmiş size şunu da söyleyeyim dinde illa Arapça isim koyma zorululuğu yok sadece anlamı güzel olması yeterlidir. Yani isteyen istediği dildeki dindeki ismi koyabilir karışmak da kimsenin haddi değil.

Onlara lafım yok ki Ubeyde ye şaşırdım, Ubeyde nedir Allahın aşkına Ubeydeyi Arabistanda bile zor bulursunuz artık kaldı ki biz Türkiyede yaşıyoruz

tomrisi ben de hic sevmem. tanidigim bir tomris var ve cok tombul. Onu görünce / anınca hep icimden cirkin espri yapmak geçiyor. bence verilmemesi gereken bir isim.

sevgili konu sahibi,
şu konuda yazan isimlere baktim da cok guzel diye anilan cogu isim korkunç geldi. iste boyledir isim meselesi. dunyanin en guzel ismini koydum sanirsin duyanlara saka gibi gelir.
benim de önerim cihan - civan - selim - toprak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…