- 30 Aralık 2009
- 22.988
- 90.002
- 1.123
Öneriniz var mı pekiAnlı şanlı Türk isimlerinden koyun lütfen :)
Ne koysun Timur mu?Anlı şanlı Türk isimlerinden koyun lütfen :)
Ulaş mi koysun?Ne koysun Timur mu?
Tuğrul dede adıysa Hakan Kağan Alperen olabilir. Göktuğ da güzel ama çok fazla bu sıralar.Öneriniz var mı peki
Göktug da çok guzel bir isim.Tuğrul dede adıysa Hakan Kağan Alperen olabilir. Göktuğ da güzel ama çok fazla bu sıralar.
Beğenirse tabi ki koysunUlaş mi koysun?
Kavga etmeyin johnson koysun cansın derizUlaş mi koysun?
mantıklı, zengin olurTrump koy kız.
Ahzhahsv
Göktuğ bu sene çok koyuldu göktuğ ve atlas listedeydi diye hatırlıyorumNogay ismini ogluma koymak isterdim. Ama Dalga konusu olur diye koymadim .
Onun disinda göktuğ veya uraz
Nogay ismini ogluma koymak isterdim.Ama Dalga konusu olur diye koymadim .
Ilgaz da kulağa çok hoş geliyor.Ulaş da çok güzel
Yüzyıllarca toplumlar bir arada yasamış.Hala da öyle aslında.Toplumlar birbirinden etkileniyor her anlamda.Yemek alışverişi oluyor,örf,adet ve gelenekler birbirine benziyor.Kelime alışverişi oluyor.Dogal olarak da isim alışverişi de yapılmış.Bundan daha doğal bir şey olamaz diye düşünüyorum.Bir Arap sevicisi değilim fakat isim olarak koyulmasi bana garip gelmiyor.zaten zamanında bazı Arap isimleri Türkçeleşmiş.Muhammed ismi Mehmet olarak yayginlaşmış mesela.Ama sizin dusuncenize de saygı duyarım.Aslinda benim de düşüncem şu yönde ki çok zorlama milliyetçiligi vurgulayan isimler ya da yoğun Arap isimleri olmamalı bence de.Diger arkadaşların da vurguladığı gibi dönemin popüler isimleri gibi Eymen,Çınar veya Asaf gibi o rüzgarlara da kapılıp sıradanlaşmadan her döneme uygun ve freş isimler seçilmeli benceArap ismi koymayın da ne koyarsanız koyun.
Neden olmasın ki, güzel isim.Ne koysun Timur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?