Erkek bebek isim önerisi 🤰

Kendi isminizle uyumlu koyun benim bebe eylülde doğarsa kız olursa eylül erkek olursa ali olacak. Ağustosta doğarsa miray olacak. Ben erkek ismi olarak ali ismini çok seviyorum. Tek isim olacak benim iki hatta üç ismim var biri iki kelimeli. Bu yüzden tek koyacağım

Teoman ve Attila da olabilir. Eşim ilk başta Baybars ismini düşünmüştü

Arap ismi koymayın da ne koyarsanız koyun.
Yüzyıllarca toplumlar bir arada yasamış.Hala da öyle aslında.Toplumlar birbirinden etkileniyor her anlamda.Yemek alışverişi oluyor,örf,adet ve gelenekler birbirine benziyor.Kelime alışverişi oluyor.Dogal olarak da isim alışverişi de yapılmış.Bundan daha doğal bir şey olamaz diye düşünüyorum.Bir Arap sevicisi değilim fakat isim olarak koyulmasi bana garip gelmiyor.zaten zamanında bazı Arap isimleri Türkçeleşmiş.Muhammed ismi Mehmet olarak yayginlaşmış mesela.Ama sizin dusuncenize de saygı duyarım.Aslinda benim de düşüncem şu yönde ki çok zorlama milliyetçiligi vurgulayan isimler ya da yoğun Arap isimleri olmamalı bence de.Diger arkadaşların da vurguladığı gibi dönemin popüler isimleri gibi Eymen,Çınar veya Asaf gibi o rüzgarlara da kapılıp sıradanlaşmadan her döneme uygun ve freş isimler seçilmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…