Anlamına bakacağım çok güzel aslındaYağız Efe
Hep söylüyorum Allahım hayırlısını bilir ama eğer bi erkek bebeğim olursa Yağız Efe kızım olursa Defne koyma niyetindeyimAnlamına bakacağım çok güzel aslında
Civan anlamı da çok güzel herkes yardımcı olmak maksadıyla yazıyor hepsine teşekkür ediyorum en sonunda karar vereceğimtomrisi ben de hic sevmem. tanidigim bir tomris var ve cok tombul. Onu görünce / anınca hep icimden cirkin espri yapmak geçiyor. bence verilmemesi gereken bir isim.
sevgili konu sahibi,
şu konuda yazan isimlere baktim da cok guzel diye anilan cogu isim korkunç geldi. iste boyledir isim meselesi. dunyanin en guzel ismini koydum sanirsin duyanlara saka gibi gelir.
benim de önerim cihan - civan - selim - toprak olsun.
ayna'nin kiziroglu sarkisinda var "bir beyin oglu, zorbeyin oglu" diye:)Ali ismini çok severimfakültedeki platonik aşkımdı şaka bir yana Ali olabilir.Bircok kişi beğenmeyebilir ama eşimin bir öğrencisi vardı.Adı Zorbeydi.çocuk da çok tarz bir çocuktu.Hoşuma gitmişti.
ekin,kubat,atilla,bahtiyar,barbaros,bora,ali,alihan,kızçeler selamerkek bebek için isim önerisinde bulunabilir misiniz lütfen bu arada riskli gebeliğim dua ederseniz de mutlu olurum güzel hemcinslerim
Alparslan hayalimdeki isimdi ama artık o kadar çok var ki istemiyorum olmasaydı kesinlikle istediğim isimdiAltay, Alparslan (evet çok konuldu ama seviyorum) , Cihangir, Yağız (yanına bir isim daha) bunlar bizim düşündüğümüz isimler şimdilik.
Bir sürü öneri de bulunmuşsunuz ya çok teşekkür ederimekin,kubat,atilla,bahtiyar,barbaros,bora,ali,alihan,
deniz,samet,ege,kurtuluş,kahraman,anıl,akın,
ahmet,yıldıray,aytaç,aykut aklıma gelen beğendiğim isimler
rica ederimmmBir sürü öneri de bulunmuşsunuz ya çok teşekkür ederim
Yani ben genel olarak ağıza oturan erkek isimlerini beğeniyorum. Bakalım biz de hala kararsızız.Alparslan hayalimdeki isimdi ama artık o kadar çok var ki istemiyorum olmasaydı kesinlikle istediğim isimdi
Bende erillik çağrıştıran isim istiyorum ayrıca şeye de dikkat ediyorumYani ben genel olarak ağıza oturan erkek isimlerini beğeniyorum. Bakalım biz de hala kararsızız.
Amin inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızBende erillik çağrıştıran isim istiyorum ayrıca şeye de dikkat ediyorumbu harflerin isim analizindeki anlamları falan bir sürü şey bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğlunuzu kaç aylık
Kız benim ki 15 haftalık daha seninkinin yarısı kadar ama yine de ismiyle sevmek istiyorum çok haklısın anneler işte herşey hızlı eksiksiz ve güzel olsun istiyorAmin inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınızAslında ben tam eril isim demeyeyim de böyle ismini duyan kişi ciddi biri, oturaklı biri olarak düşünsün istiyorum oğlumu. Kızım olsaydı da doğadan çiçek böcek bir isim koymazdım muhtemelen 'kız gücü' temalı böyle tarihteki bir prenses, kraliçe vs ismini koyardım.
27 haftalık bizimki. Doğuma kadar düşünmek için daha vaktimiz var ama severken ismini de söylemek istiyorum artık.
Allah razı olsunEren, Yavuz, Selim,Aras ,Egemen Ensar Taha,Talha Bünyamin,Umut, Sefa Miraç
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gerçekten bilge ismi güzel dehri ismine bakmıştım o da bilge bilgili anlamına geliyor da sonra çok iddialı geldibilge veya erdem isimlerini beğeniyoru
bilge veya erdem isimlerini beğeniyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?