- 2 Temmuz 2023
- 9.544
- 27.096
- 468
Kanamam oldu aniden yoğun ve kesede kanama alanı görüldü 15. Haftadayız yaşım 26 progestan iğne ile devam ediyoruz ;(Oglum olsa adini Ali koyacaktim hem canimin ici dayimin adi, hem cok oz ve icten geliyor bana. Alp ile tureyen isimlerde oldukca guzel bu arada.
Riskli gebelik derken ne yasiyorsunuz tam olarak? Peridontoloji takip ediyor mu? Kac haftaliksiniz, yasiniz kac? Progesteron baslandi mi?rdrsn
Kıvanç ve barlas çok güzelBaturay, Atalay, barlas , bora , görkem, giray, gökmen ,kutay, kıvanç, mete
Tamam kanama alani kuculup kayboluncaya kadar devam eder, korkmayin. Ilk bebekler biraz böyle nazli oluyorlar. Haftada 1 mi vuruluyorsunuz iğneyi?Kanamam oldu aniden yoğun ve kesede kanama alanı görüldü 15. Haftadayız yaşım 26 progestan iğne ile devam ediyoruz ;(
Ulaş da çok güzelBebeğiniz sağlıkla gelsin.. Onun dışında Ulaş Cem Barış Ali Özgür isimlerni öneririm
İki ömer asaf, bir çınar asaf, iki ömer, üç çınar var öğrencilerim arasındaNe koyarsanız koyun Çınar veya Ömer Asaf koymayın. Sokakta bir çocuğa rastgele bu isşmlerle seslensem isabet etme oranı çok çok yüksek.
3 günde bir maalesef bizde kan uyuşmalızğı vardı bi de ama ilk bebek olduğu için doktor kesin ondan diyemem dedi çünkü çok ağır bir viral enfeksiyon geçirdim nedeni tam belli değil hala devam ediyor akıntı ama çok yıprattım kendimi geceleri korkudan uyuyamıyorum o ilk yoğun kanamam kesinlikle aklımdan çıkmıyor bunu anca yaşayanlar bilirTamam kanama alani kuculup kayboluncaya kadar devam eder, korkmayin. Ilk bebekler biraz böyle nazli oluyorlar. Haftada 1 mi vuruluyorsunuz iğneyi?
Ilk bebegimde 30.haftaya dek igne ile devam ettim benimde bitmek bilmeyen kanamalarim oluyordu.
Son 5 senedir ortalıkta Ömer Asaflar, Ali Asaflar cirit atıyor resmen.Ne koyarsanız koyun Çınar veya Ömer Asaf koymayın. Sokakta bir çocuğa rastgele bu isşmlerle seslensem isabet etme oranı çok çok yüksek.
Öneriniz var mı eşim Enes yoksa Enes koyardımEski isim beğenmiyor kimse o yüzden kimsede olmayan isim aramayı saçma buluyorum. Bence sahabelerin ismi çok güzel arasından seçin. Hayırlı kolay doğumlar olsun
Ahahhaha gerçekten öyleNe koyarsanız koyun Çınar veya Ömer Asaf koymayın. Sokakta bir çocuğa rastgele bu isşmlerle seslensem isabet etme oranı çok çok yüksek.
Zaten senenin en çok konulan isimleri oluyor yıllarca Ömer asaf gördümİki ömer asaf, bir çınar asaf, iki ömer, üç çınar var öğrencilerim arasındahepsi de hemen hemen aynı yaş grubu.
Oğlum 1.sınıfta, sınıfında Ömer Asaf, Ali Asaf, Çınar Alp , Çınar ve Çınar Ege varİki ömer asaf, bir çınar asaf, iki ömer, üç çınar var öğrencilerim arasındahepsi de hemen hemen aynı yaş grubu.
Dedemin adı aslında olabilirTuğrul öneririm. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Enesler çok mıymıy olur. Eymenler, Emirler aşırı Afacan olurlar. Öğrencilerinden örnek veriyorum.Öneriniz var mı eşim Enes yoksa Enes koyardım
Oğlum 1.sınıfta, sınıfında Ömer Asaf, Ali Asaf, Çınar Alp , Çınar ve Çınar Ege varben de 1600 küsür öğrencinin okuduğu bir lisede öğretmenim. Girdiğim sınıflardaki kombinasyonlardan hiç bahsetmeyeyim Çınar'lar, Ömer Asaf lar büyüyor
Valla yalan diyememEnesler çok mıymıy olur. Etmenler, Emirler aşırı Afacan olurlar. Öğrencilerinden örnek veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?