Erkek bebek isim önerisi 🤰

rdrsn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
193
121
18
kızçeler selam erkek bebek için isim önerisinde bulunabilir misiniz lütfen bu arada riskli gebeliğim dua ederseniz de mutlu olurum güzel hemcinslerim

Yok sayılmıyor. Dualar bölümü var bunun için zaten. Bdv daha çok çözüm bulup öneri verebileceğimiz konuları kapsıyor.
Bebek için de isim önerisi istiyorum bu hangi konuda girer o zaman şimdi benimde kafam karıştı

Bebek için de isim önerisi istiyorum bu hangi konuda girer o zaman şimdi benimde kafam karıştı

Genelde bu bölüme taşıyorlar isim konularını. Mune gelince taşır sizinkini de.

Tamam teşekkür ederim yönlendirmeniz için

Yeniyim evet teşekkür ederim öneriniz için

kızçeler selam erkek bebek için isim önerisinde bulunabilir misiniz lütfen bu arada riskli gebeliğim dua ederseniz de mutlu olurum güzel hemcinslerim
Ali ismini çok severim fakültedeki platonik aşkımdı şaka bir yana Ali olabilir.Bircok kişi beğenmeyebilir ama eşimin bir öğrencisi vardı.Adı Zorbeydi.çocuk da çok tarz bir çocuktu.Hoşuma gitmişti.

Ali ismini çok severim fakültedeki platonik aşkımdı şaka bir yana Ali olabilir.Bircok kişi beğenmeyebilir ama eşimin bir öğrencisi vardı.Adı Zorbeydi.çocuk da çok tarz bir çocuktu.Hoşuma gitmişti.
Bende eskiden hiç iyi anılarım olmayan birinin ismi o olmaz ama normalde bende çok severim o ismi

Kayra ismi çok güzel ama anlamı tanrı ile ilgili olduğu için ( uydurma mitoloji tanrılarından) konulması caiz değil diyorlar yoksa ben Kayra koyacaktım
Kayra dinen uygun diye biliyorum. Ayrıca internete göre yeni moda isimlerin hepsi cennetten bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…