Riskli gebeliğim var dua eder misiniz ? Dertten sayılmıyor galibaSafiyullah han, hayrettin can, murtaza su, şuayip gül…
Dert?
Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Yok sayılmıyor. Dualar bölümü var bunun için zaten. Bdv daha çok çözüm bulup öneri verebileceğimiz konuları kapsıyor.Riskli gebeliğim var dua eder misiniz ? Dertten sayılmıyor galiba
Bebek için de isim önerisi istiyorum bu hangi konuda girer o zaman şimdi benimde kafam karıştıYok sayılmıyor. Dualar bölümü var bunun için zaten. Bdv daha çok çözüm bulup öneri verebileceğimiz konuları kapsıyor.
Bebek için de isim önerisi istiyorum bu hangi konuda girer o zaman şimdi benimde kafam karıştı
Tamam teşekkür ederim yönlendirmeniz içinBebek / Çocuk Büyütürken
Kimine göre 40 hafta kimine göre 9 ay 10 gün : ) Doğum sonrası Annelerin Sorunları, Doğum Öyküleri Bebek Bakımı ve Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Bebeklerimiz için Ek Besin Öneri ve Anne Tarifleri, Bebek Kıyafet önerileri, Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri, Bebek Sağlığı...www.kadinlarkulubu.com
Genelde bu bölüme taşıyorlar isim konularını. Mune gelince taşır sizinkini de.
Maalesef var riskli kanamalı bir gebeliğim ama herkes için her şey iyi ve kolay olsunMune hanım ilgili kısımla ilgilenecektir.
sağlıkla gelsin oplunuz. ismini düşünmekten başka derdiniz olmasın.
Yeniyim evet teşekkür ederim öneriniz içinMerhaba öncelikle konuyu yanlış yere açmışsınız, başlığa uymayan yazılar bölümüne yazmanız gerekirdi sanırım yeni üyesiniz. Bebeğiniz hayırlı olsun, güzellikle kolaylıkla sağlıkla kavuşunİsim önerisi: Mete, Efe, Gökhan, Mert olabilir.
Ali ismini çok severimkızçeler selamerkek bebek için isim önerisinde bulunabilir misiniz lütfen bu arada riskli gebeliğim dua ederseniz de mutlu olurum güzel hemcinslerim
Bende eskiden hiç iyi anılarım olmayan birinin ismi o olmazAli ismini çok severimfakültedeki platonik aşkımdı şaka bir yana Ali olabilir.Bircok kişi beğenmeyebilir ama eşimin bir öğrencisi vardı.Adı Zorbeydi.çocuk da çok tarz bir çocuktu.Hoşuma gitmişti.
Taylanı bende beğeniyorum Taylan emin bir de zade ismini de beğeniyorum Bora’ya bir bakayımHakan, Bora, Taylan, Kutay, Alper benim beğendiğim isimler; sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi, kolay bir doğum diliyorum.
Bebeğiniz sağlıkla gelsin.. Onun dışında Ulaş Cem Barış Ali Özgür isimlerni öneririmMaalesef var riskli kanamalı bir gebeliğim ama herkes için her şey iyi ve kolay olsun
Kayra ismi çok güzel ama anlamı tanrı ile ilgili olduğu için ( uydurma mitoloji tanrılarından) konulması caiz değil diyorlar yoksa ben Kayra koyacaktımOğlumun adı Timur, yeğenimin adı Metehan. Onun dışında Kayra, Yiğit, Mert, Göktuğ sevdiğim isimler. Yavrunuz sağlıkla gelsin
Kayra dinen uygun diye biliyorum. Ayrıca internete göre yeni moda isimlerin hepsi cennetten bilmem neKayra ismi çok güzel ama anlamı tanrı ile ilgili olduğu için ( uydurma mitoloji tanrılarından) konulması caiz değil diyorlar yoksa ben Kayra koyacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?