• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek isim konusunda yardım kızlar, anketime katılın lütfen, düşünceleriniz benim için önemli 🙂

Cihangir, Demir ve Poyraz ? Sizce hangi isim daha güzel ?

• Cihangir

OY: 30 32,6%
  • Poyraz

OY: 35 38,0%
  • Demir

OY: 27 29,3%

• Ankete Katılan
    92
anlamın karakter üzerinde ki etkisine göre fikrimi beyan ediyorum,
demir ve poyrazı eliyorum :)

cihangir diyorum :)

Poyraz ismini beğenirdim ta ki Poyraz isinde bir bebekle tanışana kadar, bebek de denmez gerçi 3 yaşındaydı. Ay evlerden ırak, tüylerim diken diken oldu.
Gereksiz bilgileri aklımda tutma konusunda çok başarılı olduğum için Tolga Karel'in oğlunun isminin Cihangir olduğunu biliyorum, semt anlamında koydularsa çok saçma demiştim öğrendiğimde mesela :KK53:

Bir arkadaşımın Demir isminde öğrencisi vardı, inanılmaz saygılı, düzgün bir çocuktu. Burada ismi görünce ısındım hemen. Demir koyarsanız dilerim benim tanıdığım Demir gibi olur.

Kızlar ankette isim yüzdesinde Cihangir ve Poyraz eşit ☺️ Demir de bir tık aşağıda 😃 Aslında Demir adına ben de alıştım ama soğuk bir isim gibi gelmeye başladı sonradan, aklıma ilk gelen demir bir çubuk gibi sanki ki demir gibi güçlü erkek olsun diye konuluyor ama 😃

Cihangir de Kanuni Sultan Süleyman’ın oğlunun adı, şehzade adı yani ve anlamı da çok güzel, dünyayı feth eden demek, ama çok mu zorlama diyorum onda da. Cihangir semti, şehzadenin adından ötürü verilmişti sonradan.

Poyraz adı da bana çok mistik geldi, kuzeydoğudan esen rüzgar demek, tatlı bir his veriyor ve söylenişi de hoş gibi geldi. Bakalım kararımız ne olacak 🙃

Bence Cihangir ..Poyraz çok var ya bir ayricaligi olsun .Onu koymayin 😂
Demir de bana çok manasız geliyor bilemiyorum .Söylenişi güzel ama demir gibi güçlü manasında düşünülebilir gerçi ama yine de ben Cihangir diyorum ..

Bence Cihangir ..Poyraz çok var ya bir ayricaligi olsun .Onu koymayin 😂
Demir de bana çok manasız geliyor bilemiyorum .Söylenişi güzel ama demir gibi güçlü manasında düşünülebilir gerçi ama yine de ben Cihangir diyorum ..
Benim çevremde 3 isim de yok. Cihangir ağır bir isim, anlamı çok güzel ama çok da iddalı, şehzade adı ya bir de piyasa oldu gibi cihangir semtinden dolayı da ☺️ Demir önceleri söyleniş anlamında sizin gibi hoş buluyordum ki demir gibi güçlü olsun gibisinden düşünmüştüm ama şimdilerde ilk aklıma demir çubuk parçası geliyor ve soğuk bir isim gibi 🤣 Poyraz’a gelirsek, kuzey doğudan esen rüzgar demek ve soyadımız Karadeniz, eşim Trabzonlu..🤣 sempatik gelmeye başladı, kızımın adı da Deniz olunca, daha uyumlu sanki ☺️😍

Benim çevremde 3 isim de yok. Cihangir ağır bir isim, anlamı çok güzel ama çok da iddalı, şehzade adı ya bir de piyasa oldu gibi cihangir semtinden dolayı da ☺️ Demir önceleri söyleniş anlamında sizin gibi hoş buluyordum ki demir gibi güçlü olsun gibisinden düşünmüştüm ama şimdilerde ilk aklıma demir çubuk parçası geliyor ve soğuk bir isim gibi 🤣 Poyraz’a gelirsek, kuzey doğudan esen rüzgar demek ve soyadımız Karadeniz, eşim Trabzonlu..🤣 sempatik gelmeye başladı, kızımın adı da Deniz olunca, daha uyumlu sanki ☺️😍
İcinize sinen çok önemli .Biz burada fikir söylüyoruz ama en sonunda yine kararı siz vereceksiniz .Hangi isme sicaksaniz onu seçin ama bu çocuk büyüyecek okula gidecek .Sizin cevrenizde olmayabilir ama poyraz ismi çok gerçekten .Poyraz karayel dizisinden sonra patlama yaptı .Ben de kızıma iki seçenek arasındayım biri benim de çok kullanılan bir isim ama içime daha çok siniyor diğerine göre .Sonra aman çok kullanılsın ne yapayım diyorum .Benim de çevremde kimsede yok .Eşim de Herkesde o isim var diyor .Bakalım 😂😂

İcinize sinen çok önemli .Biz burada fikir söylüyoruz ama en sonunda yine kararı siz vereceksiniz .Hangi isme sicaksaniz onu seçin ama bu çocuk büyüyecek okula gidecek .Sizin cevrenizde olmayabilir ama poyraz ismi çok gerçekten .Poyraz karayel dizisinden sonra patlama yaptı .Ben de kızıma iki seçenek arasındayım biri benim de çok kullanılan bir isim ama içime daha çok siniyor diğerine göre .Sonra aman çok kullanılsın ne yapayım diyorum .Benim de çevremde kimsede yok .Eşim de Herkesde o isim var diyor .Bakalım 😂😂
Sizin isimler ne ? ☺️😃 merak ettim…mehmet , ahmet de çok var ama hala koyan var, kimi klasik isim sever…zeynep koyan da çok mesela..bence de içimize sinmesi daha önemli…👍🏻 Kuzey ve Çınar ismi de patlama yaptı mesela..ama nadir olsun diye de içime çok sinmeyen bir isim de koymak istemem ☺️

Sizin isimler ne ? ☺️😃 merak ettim…mehmet , ahmet de çok var ama hala koyan var, kimi klasik isim sever…zeynep koyan da çok mesela..bence de içimize sinmesi daha önemli…👍🏻 Kuzey ve Çınar ismi de patlama yaptı mesela..ama nadir olsun diye de içime çok sinmeyen bir isim de koymak istemem ☺️
Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum .O yüzden de artık çok olursa da olsun ne yapayım modundayim .Çünkü çok ince eleyip sık dokuyunca da isim kalmadı .Bizim isimler Irmak ve Duru . Duru çok fazla kullanılıyor ama çok beğeniyorum .İlk kizimda da çok istemiştim .Koyamadim içimde kalmisti .Irmak da kuzenimin adı ama.ailevi sebeplerle yıllardır görüşmüyoruz .Beğendiğim bir isim ama yine de olmasın mı diyorum .Benim problemim de hep beğendiğim isimleri akrabalar koydu bebeklerine .Nehir ,Nil ,Sare,Nilay ,Damla ..Bunları koyamiyorum başka isimler de içime sinmiyor .

Ben de Çınar ismini çok severim erkeklerde .Oğlum olsa çok kullanılıyor demez koyardım hemen heralde 🙂

Back