Aile Planlaması Erkek Bebek İçin Ovulasyon Testi Kullananlar Acil İçeri

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Mavikusum hayırlı olsun canım. Bende birliktelik yaşadıktan 12 saat sonra çift çizgi belirgin gördüm, belirginleştikten 12 saat sonra tamamen silindi, ve ikinci çizgi silikleştikten tam 24 saat sonra tekrar birliktelik yaşadım. Silikleştiği akşamı değerlendiremedik eşim nöbetçiydi. Şuan 6 haftalık hamileyim oğlum olsun istiyorum. Sence bu durumda oğlan olma ihtimali yüzde kaçtır. Yani çizgi silikleştiğinde bi 24 saat öncesi ilişki oldu bide 24 saat sonrası? Erkek spermi kısa yaşar derler oyüzden 24 saat yaşamış mıdır, veya yumurta 24 saat yaşar derler benim ikinci birliktelikte yumurta hala var mıydı ondan mı döllenme oldu yoksa ilkinden mi bilmiyorum kafam karışık uzun oldu umarım anlaşılır yazmışımdır
Hurma99 merhaba canım, Bende birliktelik yaşadıktan 12 saat sonra çift çizgi belirgin gördüm, belirginleştikten 12 saat sonra tamamen silindi, ve ikinci çizgi silikleştikten tam 24 saat sonra tekrar birliktelik yaşadım. Silikleştiği akşamı değerlendiremedik eşim nöbetçiydi. Şuan 6 haftalık hamileyim oğlum olsun istiyorum. Sence bu durumda oğlan olma ihtimali yüzde kaçtır. Yani çizgi silikleştiğinde bi 24 saat öncesi ilişki oldu bide 24 saat sonrası? Erkek spermi kısa yaşar derler oyüzden 24 saat yaşamış mıdır, veya yumurta 24 saat yaşar derler benim ikinci birliktelikte yumurta hala var mıydı ondan mı döllenme oldu yoksa ilkinden mi bilmiyorum kafam karışık uzun oldu umarım anlaşılır yazmışımdır

Önceki birlikteliğinden ötürü oğlan olma ihtimalin var canım sonrakinde rahim asidikleşiyor kız olma ihtimali artıyor

Bende önceki birliktelikten 24 saat geçtiği için Y spermi kalmamış olabilir diye düşünüyodum, acaba y spermi kosa yaşae derken nekadar süre kastediliyor bilgin var mı canım?

ben de bebiş istiyorum. 3.çocugum olacak.bir tane daha olsun istiyorum. ovulasyon testiyle gercekten ovulasyon donemi tam tutuyor mu

ben de bebiş istiyorum. 3.çocugum olacak.bir tane daha olsun istiyorum. ovulasyon testiyle gercekten ovulasyon donemi tam tutuyor mu

Elbette canım takvimlerden dağa güvenilir hem ovulasyon testi hem doktor usg takibi yaparsan garantilemiş olursun çatladığı günü

Merhaba ben de bugün ovulasyon testi aldım geçen ay adetim beklenenden 3 gün önce geldi 7 mayısta. Bugün 11. Gün 5 tane test var bu akşam yapmaya başlayacağım saat 10 da planlıyorum çift çizgi elbet görürüm erken yumurtlama olmadıysa. yakalarım gibi geliyor çift çizgiden 1 gün sonra tek bir ilşki kurmayı düşünüyorum Allahın da izniyle önce sağlıklı sonra gönlümdekini versin inşallah
Bu arada 3.çocuğum olacak...

Elbette canım takvimlerden dağa güvenilir hem ovulasyon testi hem doktor usg takibi yaparsan garantilemiş olursun çatladığı günü
erkek bebek için ovulasyonun başlaması yeterli mi yoksa ovulasyon sonrasinda yumurtanin çatlamasi mi gerekiyor..bu konuda bir cok soylenti var. ben 7hayirlisini istiyorum erkek kiz fark etmez. herkes olmayan cinsiyeti istiyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…