- 11 Mart 2019
- 139
- 67
- 13
- 35
Mavikusum hayırlı olsun canım. Bende birliktelik yaşadıktan 12 saat sonra çift çizgi belirgin gördüm, belirginleştikten 12 saat sonra tamamen silindi, ve ikinci çizgi silikleştikten tam 24 saat sonra tekrar birliktelik yaşadım. Silikleştiği akşamı değerlendiremedik eşim nöbetçiydi. Şuan 6 haftalık hamileyim oğlum olsun istiyorum. Sence bu durumda oğlan olma ihtimali yüzde kaçtır. Yani çizgi silikleştiğinde bi 24 saat öncesi ilişki oldu bide 24 saat sonrası? Erkek spermi kısa yaşar derler oyüzden 24 saat yaşamış mıdır, veya yumurta 24 saat yaşar derler benim ikinci birliktelikte yumurta hala var mıydı ondan mı döllenme oldu yoksa ilkinden mi bilmiyorum kafam karışık uzun oldu umarım anlaşılır yazmışımdırKonuyu ben açmıştım vaktinde ama katılım pek olmadı oysaki çoğu kişi hamile kalmaktan ziyade sırf erkek bebek isteği için ovulasyon testi kullanıyor, çünkü niyeti sadece hamile kalmak olsa adet bitimi gün aşırı devam eder hangi gün tutarsa diye.
Hurma99 merhaba canım, Bende birliktelik yaşadıktan 12 saat sonra çift çizgi belirgin gördüm, belirginleştikten 12 saat sonra tamamen silindi, ve ikinci çizgi silikleştikten tam 24 saat sonra tekrar birliktelik yaşadım. Silikleştiği akşamı değerlendiremedik eşim nöbetçiydi. Şuan 6 haftalık hamileyim oğlum olsun istiyorum. Sence bu durumda oğlan olma ihtimali yüzde kaçtır. Yani çizgi silikleştiğinde bi 24 saat öncesi ilişki oldu bide 24 saat sonrası? Erkek spermi kısa yaşar derler oyüzden 24 saat yaşamış mıdır, veya yumurta 24 saat yaşar derler benim ikinci birliktelikte yumurta hala var mıydı ondan mı döllenme oldu yoksa ilkinden mi bilmiyorum kafam karışık uzun oldu umarım anlaşılır yazmışımdırKonuyu ben açmıştım vaktinde ama katılım pek olmadı oysaki çoğu kişi hamile kalmaktan ziyade sırf erkek bebek isteği için ovulasyon testi kullanıyor, çünkü niyeti sadece hamile kalmak olsa adet bitimi gün aşırı devam eder hangi gün tutarsa diye.
Mavikusum hayırlı olsun canım. Bende birliktelik yaşadıktan 12 saat sonra çift çizgi belirgin gördüm, belirginleştikten 12 saat sonra tamamen silindi, ve ikinci çizgi silikleştikten tam 24 saat sonra tekrar birliktelik yaşadım. Silikleştiği akşamı değerlendiremedik eşim nöbetçiydi. Şuan 6 haftalık hamileyim oğlum olsun istiyorum. Sence bu durumda oğlan olma ihtimali yüzde kaçtır. Yani çizgi silikleştiğinde bi 24 saat öncesi ilişki oldu bide 24 saat sonrası? Erkek spermi kısa yaşar derler oyüzden 24 saat yaşamış mıdır, veya yumurta 24 saat yaşar derler benim ikinci birliktelikte yumurta hala var mıydı ondan mı döllenme oldu yoksa ilkinden mi bilmiyorum kafam karışık uzun oldu umarım anlaşılır yazmışımdır
Hurma99 merhaba canım, Bende birliktelik yaşadıktan 12 saat sonra çift çizgi belirgin gördüm, belirginleştikten 12 saat sonra tamamen silindi, ve ikinci çizgi silikleştikten tam 24 saat sonra tekrar birliktelik yaşadım. Silikleştiği akşamı değerlendiremedik eşim nöbetçiydi. Şuan 6 haftalık hamileyim oğlum olsun istiyorum. Sence bu durumda oğlan olma ihtimali yüzde kaçtır. Yani çizgi silikleştiğinde bi 24 saat öncesi ilişki oldu bide 24 saat sonrası? Erkek spermi kısa yaşar derler oyüzden 24 saat yaşamış mıdır, veya yumurta 24 saat yaşar derler benim ikinci birliktelikte yumurta hala var mıydı ondan mı döllenme oldu yoksa ilkinden mi bilmiyorum kafam karışık uzun oldu umarım anlaşılır yazmışımdır
Buarada senin kaç çocuk var cinsiyetleri neÖnceki birlikteliğinden ötürü oğlan olma ihtimalin var canım sonrakinde rahim asidikleşiyor kız olma ihtimali artıyor
Buarada senin kaç çocuk var cinsiyetleri ne
Allah gönlüne göre versinn canımHenüz yok gönlümüzden geçen erkek evlat
Sende araştırmışsın galiba çok merak ediyorum y spermi az yaşar dedikleri nekadardır yani y sperminin ömrü nekadardır bilgin var mı?Allah gönlüne göre versinn canım
Sende araştırmışsın galiba çok merak ediyorum y spermi az yaşar dedikleri nekadardır yani y sperminin ömrü nekadardır bilgin var mı?
ben de bebiş istiyorum. 3.çocugum olacak.bir tane daha olsun istiyorum. ovulasyon testiyle gercekten ovulasyon donemi tam tutuyor mu
erkek bebek için ovulasyonun başlaması yeterli mi yoksa ovulasyon sonrasinda yumurtanin çatlamasi mi gerekiyor..bu konuda bir cok soylenti var. ben 7hayirlisini istiyorum erkek kiz fark etmez. herkes olmayan cinsiyeti istiyor iste.Elbette canım takvimlerden dağa güvenilir hem ovulasyon testi hem doktor usg takibi yaparsan garantilemiş olursun çatladığı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?