- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
bence en doğru yorum....
Valla ben erkek bebk bekliyorum ovulasyon testi tam çift cizgi oldugu akşam ve ertesi akşam ilişki yaşayamadık 3. Gece yaşadık işinize yarar saYok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi
Çift çizgiyi gördükten sonramı olduBenn yaptım tuttu ovulasyon testi ile arkadaşım
İnanamayanlar yada bunu saçma bulanlar olabilir herkezin kendi özgür düşüncesi sadc denemek istedim gercekten oldu
Cinsiyeti bellimi peki kaç haftalıksın
Uyguladığı bir yönem varmı canımCinsiyeti bellimi peki kaç haftalıksın
Tek iliskimi oldu tecrubenizden yararlanabilirmiyiz?Benn yaptım tuttu ovulasyon testi ile arkadaşım
İnanamayanlar yada bunu saçma bulanlar olabilir herkezin kendi özgür düşüncesi sadc denemek istedim gercekten oldu
bende pkoluyum tedavi ile 1 kızım oldu büyüttüm şükür kardeş istiyor bende allah iki meyveden taddırmayı nasip etsin 1 kızım oldu şimdi oğlan çocuğu istiyorum ovulasyon kitini alacağım ama erkek çocuğu için hangi zaman uygun çift çizgiyi koyu gördüğün günmü?yok ertesi gün 24-36 saatmi tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olun lütfen
Uyguladığı bir yönem varmı canım
Tek iliskimi oldu tecrubenizden yararlanabilirmiyiz?
Besledim derken et türü proteini yüksek şeyleri acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?