Oyle bir test mi varmis. Ne oldugunu bilmesem de boyle seylerin inandiriciligi yok benim icin.Merhaba arkadaşlar erkek bebek isteyenler yada sahip olanlar hangi marka ovulasyon testi kullandınız ve ilişki zamanlamanız ne zamandı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Yol ovulasyon testini biliyorum da erkek bebege gore olaninilk kez duydum. Onu soylemek istemistim.Sadece yumurtlama zamanını belirliyor siz ona göre ilişkiye giriyorsunuz.
Yol ovulasyon testini biliyorum da erkek bebege gore olaninilk kez duydum. Onu soylemek istemistim.
Isterseniz konu disi deyin. Bebegin cinsiyetini belirlemek istemek simarikliktir, sukursuzluktur. Allah akil fikir versin.
Hem profile kün fe yekün yazıp ondan istiyorsun hem verdiğine razı değilsin.
Hayırlı ve sağlıklı olanı isteyin.
Hızlı gidwn y spermi diye bir şey yok kim uyduruyor bunlarıYok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi
Kac yil bunun egitimini gordum ama Y kromozomunu tasiyan spermin daha hizli oldugunu sizden duyuyorum.Yok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi
Hızlı gidwn y spermi diye bir şey yok kim uyduruyor bunları
Tek bir soru, niye illa bir erkek bebek istiyorsun??
Kac yil bunun egitimini gordum ama Y kromozomunu tasiyan spermin daha hizli oldugunu sizden duyuyorum.
Cumle dogru ama siz yanlis anlamissiniz. O yumurta yavas ve uzun omurlu sperm hizli ve kisa omurlu olmasin.Bunu çok Dr dan duydum X yavaş ve uzun ömürlü Y hızlı ve kısa ömürlü diye
Yok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?