• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Erkek Bebek İçin Ovulasyon Testi Kullananlar Acil İçeri

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Valla canım bende çok istiyorum sağlıklı olsun da bana kız erkek farketmez ;) Allah gönlüne göre versin

Dün düşük yaptım.. minicikti daha.. 5.haftaya yeni gircektik kaybettim.. kızmış erkekmiş ne önemi var sağlıklı hayırlı olsun yeterdi..

Insanoğlu doymaz evet.. kendinde olmayanı ister hep.. ama sizinki müdahaleye girer.. bırakın hayırlısı neyse o olsun.. zaten siz kendinizi de paralasanız Rabbim ne gönderirse o..

Bi tanıdığımız vardı.. damat ve babası oğlan diye delirdiler.. kadın doğum yaptı bebek oğlandı fakat makatı yoktu.. gövdesi şeffaftı poşet gibi.. zaten çok yaşamadı vefat etti yavrum.. o acıdan sonra Allahın verdiğine razıyız dediler kızları oldu hatta genç kız şimdi.. bunun gibi bikaç olaya daha tanık oldum.. umarım derdimi anlatabilmişimdir..

Yok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi
Valla ben erkek bebk bekliyorum ovulasyon testi tam çift cizgi oldugu akşam ve ertesi akşam ilişki yaşayamadık 3. Gece yaşadık işinize yarar sa ;) o gece hamiş kalmışım

Benn yaptım tuttu ovulasyon testi ile arkadaşım
İnanamayanlar yada bunu saçma bulanlar olabilir herkezin kendi özgür düşüncesi sadc denemek istedim gercekten oldu

bende pkoluyum tedavi ile 1 kızım oldu büyüttüm şükür kardeş istiyor bende allah iki meyveden taddırmayı nasip etsin 1 kızım oldu şimdi oğlan çocuğu istiyorum ovulasyon kitini alacağım ama erkek çocuğu için hangi zaman uygun çift çizgiyi koyu gördüğün günmü?yok ertesi gün 24-36 saatmi tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olun lütfen

Kızlar ben adetten sonra yumurtlama gunune kadar ilişkiye girmedim esime hergun kırmızı et fındık ceviz tahin pekmez yedirdim testleri her sabah sıvı almadan. 11 de yaptım çift çizgi çıktığı gün 4 saatte bir tekrarladım çizgi siliklesince ilişki oldu derin ilişki 1 saat kıpırdamadan bekledim sonra sagima dönüp sabaha kdr öyle yattım çok dua ettim işte kızlar herşeyi anlattım
bende pkoluyum tedavi ile 1 kızım oldu büyüttüm şükür kardeş istiyor bende allah iki meyveden taddırmayı nasip etsin 1 kızım oldu şimdi oğlan çocuğu istiyorum ovulasyon kitini alacağım ama erkek çocuğu için hangi zaman uygun çift çizgiyi koyu gördüğün günmü?yok ertesi gün 24-36 saatmi tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olun lütfen

Uyguladığı bir yönem varmı canım

Tek iliskimi oldu tecrubenizden yararlanabilirmiyiz?

Besledim derken et türü proteini yüksek şeyleri acaba

Konuyu ben açmıştım vaktinde ama katılım pek olmadı oysaki çoğu kişi hamile kalmaktan ziyade sırf erkek bebek isteği için ovulasyon testi kullanıyor, çünkü niyeti sadece hamile kalmak olsa adet bitimi gün aşırı devam eder hangi gün tutarsa diye.

Back
X