• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Erkek Bebek İçin Ovulasyon Testi Kullananlar Acil İçeri

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Yumurtlama Zaman'ı ilişki olunca erkek oluyormuş yumurtlama Ikı uc gün öncesınde kız oluyormuş . Ben kız istedim kız cok sevıyorum çünkü kızlar daha şefkatlı hayırlı oluyor . Herkes erkek olacak dedı bana üzülüyordum ama kız oldu elhamdulillah

arkadaşlar yeterince bilimsel cevaplar vermişler zaten.

hani bi tane kız çocuğun olur, ikincisi erkek istersin anlarım da ilk çocuğunsa ve özellikle erkek istiyorsan insanlar bi acaba
hayırdır diyor işte. ne gerek var.

Böyle bir şey doğru olsa sence de tüm dünyada uygulanıyor ve çok bilinen bir durum olmaz mıydı demek ki sadece denk gelmiş...

Kıbrıs'a git cinsiyet seçimi yaptır bari. Öyle evde yatakta olmaz o iş. Ha yaparsan da mutfakta yapma sakın. Tabak çanak sperm olmasın.

Bende bir kızım olsun istiyorum ama dua etmekten başka çarem yok sanırım..
Tüp bebek yaptım ben ve oğlum oldu inş bısefer kızım olur tabi sağlıklı olsun öncelkle:)

Of of böyle zihniyete sahip insanlar yüzünden zaten başımıza gelenler...bir kızım olcak nasipse.on tane kızım olcağını bilsem yine böyle bir arayışa girmem.eşimde aynı şekilde..nyse gönlünüze göre versin Allah..

iki kizim var ücüncüyü düsünmüyorum ama olurda olursa erkek olmasini isterim.
kiz cocugu sevgisini yasadim hamdolsun erkek cocuk sevgisinide yasamak isterim.
öyle erkek cocuk istiyorum diyen herkese kizmayin bence cünkü nasilki ilk 2 yada 3 cocugu erkek olanlar sonuncuyu kiz istiyorsa kizi olanlarda erkek bebek isteyebilir bu gayet normal..
yengemin iki oglu vardi benimde iki kiz o begendigi kiz elbileselerini yada takilarini benim kizlarima alirdi bende begendigim takim elbise ve aksesuarlari yegenlerime...

simdi onun birde kizi var kendi kizina aliyor begendigi elbiseleri tokalari bende benim kizlarin kücülenlerinden en güzellerini veriyorum..
kimbilir belki benimde bir oglum olursa oda bana yegenleriminkileri verir bende kendim begendigim takimlari alirim..

biliyorum bunlar basit sebepler ama insan ikisininde sevgisini tatmak istiyor.

tabi ki de en önemlisi saglikli hayirli evlatlar olmalari. ALLAH in takdirine boynumuz kildan ince.

yani herkes erkek evladi aman soyumuz yürüsün yada ilk erkek torunu ben vereyim diye istemiyor.

peygamberimizin (s.a.v.) soyuda kizindan yürümüstür ayrica.

annemde der hep ogullarim bir kizimin yerini tutmaz diye her anlamda...

Sizin orada kiz bebeklere ne oluyor onu merak ettim ben?

üfff bide dövseydiniz kizi. Istedigi cinsiyeti dogursun . Ha olur ha olmaz bizeneee. Soru sormus kizcagiz onu cvplayin yeter. Abartan olmus konuyu yaa ne gerekkkk var!!

Yakinda cinsiyetini öğrenicez bebeğin ama inanin deli divane merak bile etmiyoruz. Ne gelirse Rabbimden, sağlikli olsun kokusunu içimize çekelim o bize dunyalara bedel.
Hadi yine erkeklerin bazilarinda hala 'erkek çocuk' takintisi var da kadinlarda bu durum niye olur anlamiyorum.
Resmen erkek bebeği olanlarin çocuklarinin üzerinden prim yapmaya çaliştiklarini düşünücem, çok yazik gerçekten.

Kızlar kimsenin beni yargılamaya hakkı yok isteyen istediğini diler... Burada ahkam kesenler gerçek hayatta nasıllar acaba? Çok mütevazi insan olmadığınızı zannediyorum en azından beni yargılamanızdan bunu çıkarıyorum. Lütfen konu dışına çıkarsanız sevinirim.

sanirim soyle oluyor ovulasyon testi en koyu cift cizgi oldugunda tek iliski deniyosun her ay boylece sadece yumurtan catlayinca hizli giden sperm erkek oldugu icin cinsiyeti erkek oluyor eger ovulasyon testin siliklesmeye baslarsada iliski olursa kiz olma ihtimali var yani emin degilim ama boyle heralde baska nasil olcak bilemedim.. not denemis degilim sadece tahmin..

Merhaba arkadaşlar erkek bebek isteyenler yada sahip olanlar hangi marka ovulasyon testi kullandınız ve ilişki zamanlamanız ne zamandı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Yav cocugu yaptin da cinsiyeti kaldi. Rabbim hayirli evlat versin. Nedir bu erkek cocuk diye diretmek! Hayir yani dogurunca valide sultan mi olacaksiniz?! Tovbe yaaa...

Eski mesajlarına baktım ilk çocuğunmuş. Gönlün erkek olmasından yanaymış... Saygı duyuyorum olabilir benimde ilk bebisim cinsiyeti için farketmez diyordum da oglusum olcak. Tedaviyle hamile kaldım ovulasyon testinde silik gördüğüm ertesi günü hamile kaldım bence bunla bir alakası yok.

Yani elinizin altında internet var . Az bakın araştırın . Her denilene inanmayın.

Back
X