• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Erkek Bebek İçin Ovulasyon Testi Kullananlar Acil İçeri

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Sizin bahsettiginiz tutturanlar sadece denk gelmis. Sans isi bu oyle gun ayarlamayla ovulasyon zamaniyla alakasi yok. Ki ne olursa olsun sizinle alakasi yok zaten. Spermin tasidigi kromozom cesidine bagli bu da hizini veya baska birseyini etkilemez. Siz yine de neye inanmak isterseniz inanin ama kendinizi kandirmazsaniz daha saglikli bir donem olur siz ve esiniz icin.

Bunu çok Dr dan duydum X yavaş ve uzun ömürlü Y hızlı ve kısa ömürlü diye
Hangi doktorsa doktorluğundan şüphe etmek lazım.
Eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor ve yeterince sperm videosu da gördüm. Cinsiyeti anlamanın tek yolu genetik testler yapmaktır.
Böyle şeylere inanmayın derim.

O kadar coook bebek sahibi olmak isteyen insan varki yada okadar coook sorunlu gebelik geciren varki istiyolarki sadece saglikli olsunlar evlatlari nefes alsin annesinin babasinin yuzune baksin siz bulmussunuzda erkek olsun istiyosunuz ... şu erkek cocuk zihniyeti ne zaman biticek coook merak ediyorummm ..Rabbim tüm istiyenlere saglikli hayirli evlatlar versin.

O kadar coook bebek sahibi olmak isteyen insan varki yada okadar coook sorunlu gebelik geciren varki istiyolarki sadece saglikli olsunlar evlatlari nefes alsin annesinin babasinin yuzune baksin siz bulmussunuzda erkek olsun istiyosunuz ... şu erkek cocuk zihniyeti ne zaman biticek coook merak ediyorummm ..Rabbim tüm istiyenlere saglikli hayirli evlatlar versin.

Erkek geni tasiyan spermler kazansaydı bir sürü erkek bebek olurdu. 4 de 1 kız olurdu. Düzene aykırı sanki...

Çocukken gen tayini olsun, sarışın renkli gözlü kız çocuğum olsun diyordum. Katalogtan seçecektim göz rengini.. etik ve ahlak din hiç bir şekilde mantıklı değilmiş, büyüyünce öğrendim...

Uğraşmayın böyle şeylerle. Dualar var araştırın bulursunuz.

Bilmiyorum başka çocuğunuz var mı Ama çok yanlış düşünüyorsunuz
Ben hamileyken cinsiyetini öğrenene kadar eşim hep erkek olsun keşke dedi durdu
Kızım olacağını öğrendikten sonra da yok kaşı şuna benzesin yok burnu bize benzemesin ki çirkin olmasın dedik aaa tabii önce sağlıklı olsun da çok dedik ama...
Kızım doğuştan işitme engelli, biri ikinci çocuk inşallah oğlan olur dediğinde ilk dediğim aman sağlıklı olsun başka bişe istemem diyorum ne cinsiyeti ne başka bişeyi umrumda değil aynı şekilde eşimin de bilmem anlatabildim mi, istediğiniz şey bana göre şımarıklık kusura bakmayın

Ben kız istedim hep. Hamile kaldım çin takvimi varmış baktık erkek dediler. Beni bir üzüntü aldı. Sonra kız olduğunu öğrendik. Çin takvimi dene istersen bir de. %90 tutuyormuş.

Ladytimer diye bi program kullanıyorum ben adet dönemim için .orada şu günlerde birlikte olursanız erkek çocuk olur diye yazıyor ama emin değilim doğru mu yalan mi

Allah sagliklisindan evlat versin kizi erkegi mi var. 2.5 sene cocugum olmadi sonra kziim oldu, 2.ye hamileyim erkek sadece 1 kere geri cekme yontemiyle hamile kaldim onun disinda korunuyorduk fakat o bi kereligine bisey olmaz dedim oldu. Yani testle filan olacak is degil. Fizyolojik acidan senin vucut isin vucut asit degerin filan onemli sperm dayanikliligi icin. Onun disinda rabbim ol derse oluyor bence fazla dusunmeden deneyin olursa olur

Döllenme aninda bebegin cinsiyetini belirleyen erkekten gelen sperm hücresidir. Siz ovulasyon testiyle nasil kontrol edebiliyorsunuz bu durumu anlamadim. X kromozomlara kapatiyormu yumurtayi:işsiz:

Doğru yani. Erkek belirliyor. Ne alaka yani. Ama
Erkeğe ovulasyon testi yaptırsak olur belki :KK53:.

Yok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi
Tıp okuycakmışsında işte neyse. Yok öle bişey.

Kocana de ki; kocacııım lütfen Y gönder X leri istomoyoroommmm..

Merhaba arkadaşlar erkek bebek isteyenler yada sahip olanlar hangi marka ovulasyon testi kullandınız ve ilişki zamanlamanız ne zamandı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
hiç böyle bir şey duymamıştım daha önce. biz hayırlısını diledik :) Ovulasyon testiyle (netten aldığım tabir-i caizse dandik hatırlamadığım bir markaydı) günü belirleyip değerlendirmiştik.Erkekmiş bebek.

Ya Allah aşkına neyin kafası bu sizden duydum böyle bir şey ilk defa. Yazanlara da yok ben de sağlıklı istiyorum hayırlı istiyorum demişsin de isteğinle dediğin çelişiyor bunu düşünene kadar sen gerçekten aklı başında hurafelere inanmayan bebek iste yeter!

Hem profile kün fe yekün yazıp ondan istiyorsun hem verdiğine razı değilsin.

Hayırlı ve sağlıklı olanı isteyin.

kız öyle deme hemen :D tabi ki verilene razı olucağız Yaradana şükür.. misal benim bir oğluşum var Rabbim uzun güzel ömürler versin inş bir de kızım olsun isterim. hani öyle bişey yokturda cinsiyet belirleme gibi ya da tutturma gibi ama olsa denerim sanırım :D

Ovülasyon testi var ama kız-erkek bebek isteyenler için ayrı marka vs yok.
Hiç çocuğu olmayanlar var bunu düşünün cinsiyet düşünmek yerine.
Allah hayırlı evlat versin öncelikle.

3 yıldır debeleniuyorum. Bebek bebek diye dualar ediyorum siz de çıkıp Yok erkek olsun yok kız olsun falan diyorsunuz ya bana soldan soldan geliyorlar. :mapus:
Dediğiniz şekilde olması ihtimaldir. Zaten iki ihtimal var. Lütfen bu saçma sapan şeyleri bırakın ve sadece dua edin.
"Göklerin ve yerin mülkü Allah’ındır. Dilediği şeyi yaratır. Dilediğine kız (çocuk) ve dilediğine erkek (çocuk) bağışlar."Şura süresi 49. Ayet.
Rabbim bana ve isteyen herkese kısa sürede hayırlısıyla eli ayağı düzgün evlat nasip etsin.

Kızda olsa başımın tacı ama bu özel bir neden açıklama gereği duymuyorum.

Dur, tahmin edim, ailenin ilk erken torununu dogurmak istiyorsun. Gögsüne gere gere kv'deye oglan torunun gelecegini söylemek istiyorsun..

:KK14:

Back
X