Bebek İkinci El Erkek bebek giysileri sifir

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
kizlar bebegime cok fazla hediye geldi giydiremeyeceklerimi satiyorum hepdi etiketli sifir urunler 5-10 liradan verebilirim maksat elimden ciksin sizin isiniz gorulsun. Fotograflarini yukluyorum

Ayrica ihtiyac fazlasi pelus battaniye (elimde pelus battaniye var bi tane daha hediye geldi, iki tane cok fazla oldugu icin hediye geleni satmak istedim

Bir de, hamileyken tasindigim ev dubleksti oyle olunca cok korktum usurmu bebegim diye toptan olarak 10 tane kadife ic patikli pijama ve 5 adet uzun kollu zibin aldim her giysinin icine bunlari giydieieim dedim. Ama evim inanilmaz sicak oluyoe bir defa deneyenedim bile bebegime. Onlari da almak isteyen olursa 3 tl den adet fiyati verebolirim

Son düzenleme:
Tum kiyafetler, battaniye, 10 adet patikli tulum, 6 adet uzun kollu zibin, toplam 200 tl olarak fiyatlandirabilirim.

İyi satışlar kuzu :)
Çoğu giydiremeden kalıyor çabuk büyüdü ufaklıklar :)

İyi satışlar kuzu :)
Çoğu giydiremeden kalıyor çabuk büyüdü ufaklıklar :)
:) cok fazla hediye geldi ya ben ihtiyacim olan herseyi almistim zaten degistirme karti olanlari degistirdim de olmayanlar kala kaldi oyle. Belki burdan giderde parasiyla baska bi ihtiyacimi karsilarim dedim:)

Iyi aksamlar hâlâ satiliksa fiyat öğrenebilir mıyım

Eklentiler

• Screenshot_20180126-005337.png
    207,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20180126-005317.png
    213,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20180126-005245.png
    206,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…