Erkek bebek gerçekten kızdan farklı mı?

Rabbim hayırlı bir şekilde doğru zamanda kucağını doldursun inşallah

İki oğlum var ve evet kızlara göre bence biraz farklı oluyorlar ama burada anlattığıniz durum bambaşka . Kızlar daha uyumlu ,hızlı anliyor , daha gözlemci vs erkek çocukları af edersiniz az aliklar ve evet hareketli oluyorlar .ama sizin anlattıklarınız direkt simariklik bence

Iki oglum var. Yapilari farkli. Ilk oglum daha uslu ve oturakli..ikincisi deli dolu ne yapabilecegi belli olmaz Caktirmayin ama bana benziyor iyice. Sınır koymak ve korumak her zaman önemli. Cocuklara da rutinler lazim. Daha hareketli cocuklarda da. Ben cocuga hic sınır koymayip simartsam bunu cinsiyetine baglayamam

Benim kizkardesimin 2 oglu bir kizi var. Bana geldiler 1 hafta kendi evleri boya oluyordu. 3u de ayni yaramazlikta ama en kucugu 3 yasinda aman yarabbim yaramaz yaninda hafif kalir. Herhalde bir maymun gibi avizeye asilip sallanmadigi kalmisti Kardesimin 3 cocugu da yaramaz valla kizi da yaramaz ama kendisi de cocukken yaramazdi. Cocuklarin sana cekti diyorum da ben bu kadar degildim diyor hehe. Ama cocuktan cocuga kesinlikle farkli. Bana gore kiz cocuklari cocukta olsalar erkek cocuklarina gore olaylara daha bilincli yaklasiyorlar. Yapma deyip sebebini anlatinca seni anliyorlar. Erkek cocuklarinda bu pek islemiyor. Tabi bu benim kisisel deneyimim :)

Ben de erkek annesiyim, neredeyse 4 yaşında gayette kurallı büyüyor, yemeğini toplar bana her türlü ev işinde yardım eder, uyumludur amaaaaaa amaaaa ama aşşşırı enerjiktir yorulmak bilmez, bugün kesin pes eder dediğim akşamlarda bile evde koşmaya devam eder bahceli ev şart hemfikirim bu yüzden kresle beraber haftasonu 1 saatlik bir spor okuluna yönlendirmek üzereyim, enerjisini kanalize etmek lazım, uzman elinde enerjisini düzgün yönlendirmeyi öğrenmesi lazım diye... Çocukla ilgilenmek lazım derim baska bir şey demem !

Tamam erkek çocuğu hareketli olur da sizin yegeniniz sınırsız, hadsiz ve arsız yetiştirilmiş kusura bakmayın. Benim de 12 yasinda kizim, 3 buçuk yaşında oğlum var. Oglum hayırı da eveti de bilir. Koşması hiç bitmez ama eşyalara zarar vermez. Kendi oyuncaklarını karşısındaki çocuğa alışana kadar paylaşmaz ama başkalarının oyuncaklarını da istemez. Yani bunlar yetiştirmekle ilgili...

Yemediğim meyvenin tadını bilemem ama etrafımda hiç özel bölgesine kıskançlıktan oyuncak süren bir çocuk görmedim. Kardeşiniz sormuş ben mi yanlış yetiştirdim diye yanlış bir şeyler olmuş oralarda 2/3 yaşında değil anaokul çağında çocuk bugün orada onu yapan yarın okulda neler yapar.

Erkek çocuğu kız çocuğundan farklıdır evet . Kızlar daha prenses,anaç ve yapiici oluyor. Ancaak ablanızın oğlu sınırları olmayan şımarık ve bencil biri. Üzgünüm ablaniz çocuk yetiştirememiş ceremesini bir ömür çeker muhtemelen kendini de böyle avutur

Ay ikiz kuzenlerim var biri kız biri erkek. Kız olandan bütün aileye illallah geldi. Erkek olan da bi mülayiiim sanki büyümüş de küçülmüş. Kız olanın evde kırıp dökmediği yer kalmadığı gibi kendi vücudunda da yakında kırılmadık yer kalmayacak öyle bi yaramazlık çocukta.

Erkekler farklı evet.
Allahın gücüne gitmesin yani 3.tür gibi bir şey.
Pislik ve dağınıklık seven, ormanda yaşaması gereken ama 2 ayak 2 kollu insan alt türü, tuhaf.

O yolunu bulmuş, asabını bozmuyor.
Hayır diyoruz takan kim, sinir krizi geçirdiğimizle kalıyoruz, bir şey değişiyor mu yoo.
O rahat haliyle mis gibi yaşıyor, çocuk da azdıkça azmıştır napsın.

Aynı bnm bir buçuk yaşındaki oğlum ve oğlak burcu herşeye mı ağlar bir bebek ağlıyor şuan nasıl lütfen geçti diyin

İki erkek cocugum var cok yaramazlar ama boyle simarik degiller onlar cocugu simarik ve dogumauz yetistirmisler ne demek hayir denmez? Sacmalamislar evet erkek ve kiz cocuk farkli ama bu sekilde degil. Erkek bebegide cok guzel akilli uslu edepli yetistirilebilir

Aynı bnm bir buçuk yaşındaki oğlum ve oğlak burcu herşeye mı ağlar bir bebek ağlıyor şuan nasıl lütfen geçti diyin
Geçti tabi çünkü 25 yaşında
Ay ağlayan çocuk çok zor
Bizimki çok uzun sürdü
Kâbus gibiydi, dışarı çıkar ağlar, eve girer ağlar, oturur ağlar, kalkar ağlar, okula gider ağlar gibi gibi

Ama şimdi
Çok sosyal, yardımsever, insanları incitmeyen kariyer sahibi bir adam oldu

Sizinki de geçecek ve bu günleri gülerek hatırlayacaksınız emin olun

Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin, öpüyorum kuzucuğu

Benim bir oğlum var 8 yaşında. Ne bir gün birisine gidip vurdu, ne birisinin elinden oyuncak aldı.. he biri gelip ona vurursa o da boş durmaz. Ya da birisi onun elinden oyuncağını almaya kalkarsa tepki verir ama asla bir başkasını rahatsız edecek bir davranışı olmadı. Hareketli mi hareketli yerinde durmaz. Ama hareketli olması ile davranışlarınım anormal olmasını birbiriyle karıştırmamak lazım. Sözün özü ; tamamen yetiştirmeyle ilgili. Benim benden 10 yaş küçük erkek kardeşim de var. Şu an 20 yaşında tabi ama. Bir gün bile birine zarar verdiğini, elinden o çocuğun oyuncağını almak için zorbalık yaptığını görmedim.

Benim de bir kiz bir erkek ikizlerim var , kizim akilli uslu mantikli ki daha temmuz sonunda 2 yaslari dolacak. Oglum surekli tutturup biseylere aglayan, kwrdesinin elinden her oyuncagi alan, ustune ziplayan, surekli elektronik aletlerle oynamak isteyen, vermeyince son ses aglayan bi cocuk. Ama bir yandan da kizimdan daha merhametli, daha duygusal. Ne bileyim bugun esimle de konustuk, kiz cocugu buyutenler zorlanmiyor genelde, ama bu erkek cocuklari anneyi en az 7 yil yaslandiriyor, sinir ediyor, saç baş yolduruyor. Erkek cocugu buyutmus annelere cok cok asiri saygim var. Zaten cocugum olmadan once de iki erkek cocugum olursa diye cok korkardim.
Yalniz sizin yegeniniz de normal olmayqn seyler var, kiskaniyor sacma seyler yapiyor olabilir, ama buna annesinin olmaz, yapma falan demesi lazim. Erkek cocugu yaramaz olabilir ama bir de uywrmazsak , durdurmazsak napicaz.

Ikisi zaten fıtrat olarak farklı o yüzden karsilastirmak elma ve armut kıyasıya gibi
Cok çok yaramaz kiz çocukları gördüm
Çok çok efendi erkek çocukları da gördüm
Benim iki kızım var mesela ikincisi 8 aylık ama gümbür gümbür geliyor gibi simdiden ilkine göre daha zor
Ama sınır koymak farklı bir şey ya yegeninizin sınırı yok o başka bir durum

Yok nasıl yetiştirirsen o karekterde olur

2 oğlum var asla böyle hareketler yapmazlar izin de vermem yani nasıl başlarsa öyle gider çünkü büyük oğlum 7 küçük 2 yaşında koltuk tepesine de izin vermem çok nadir beraber oynadığımızda ama erkek çocuklarının daha yaramaz olduğu doğru yeğeninizinki yaramazlık değil şımarıklık artık benim de yeğenim var 5 yaşında 10 kişi zor bakar o çocuğa yani mesela bize geldiğinde bende çok zorlanıyorum ama benim oğlum öyle değil çocuktan çocuğa yetiştirilme şekline neye izin verip vermediğine göre değişiyor kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…