erkek bebek anneleri sizin bebekte de aynısı var mı

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
slm kızlar öncelikle doğum yapan tüm anneler geçmiş olsun bebeğiniz sağlıklı olsun inşallah.bebeğim 32 günlük benim oğlumun pipisinin ucunda sanki krem sürmüş gibi beyazlaşma var 1 haftadır.yada vardıda ben geç farkettim.çok dikkatli bakınca yada derisini geri çekince belli oluyor.korkouyorum iltihap oldu diye

inan canım ben de bugün farkettim ve hatta eşime sordum o da anlamadığını söyledi... ben ıslak pamukla siliyorum altını acaba ondanmı oldu dedim? belki pamuk kalmıştır diye... henüz bir aylık olmadık biz... dr kontrolünde de olursa sorcam bakalım...

kıslar pipisini geri çeknce onlar olan şeklermş her erkk bebekte varmşş pipisini geri çekp o beyalkları alckmşzz öle duydum ben ama netede rştrdm geri çeklmesne gerk yok kendiliğinden atar diodu..

aa o şekerleşmeden benim oğlandada var ben siliyodum ne olduğunu anlamadıydım

sağlık ocağının doktoruna gösterdim aşı için gittiğimde darlıkta var sünnet olsa iyiolur dedi enfeksiyonu çok önemsemedi doğar doğmaz sünnet olsaydı kolay olurdu ama şimdi kırk gün oldu tedirginim yaptırmakta bu hafta çocuk doktoruna gösterip onun fikrini almak istiyorum

bizim doktor sünnet derisi tıkalı dedi ve ilaç verdi ayrıca günde bi kaç kere de yukarı aşağı hareket ettirmemi söyledi

benim bebeğimde 45 günlük ama görmedim hiç yada dikkat etmedim şimdi uyuyo uyanınca bi bakayım merak ettim

ayyy ben hiç öle bişi görmedim şimdi okuyunca merakımdan açtım baktım ama yook aslında oğluş anneleri meleklerinizi biran önce sünnet ettirsenizde böle sorunlar kalksa ortalıktann o deri zaten fazlalıkk ağırlık yapmasın oğullarımıza bide byüdüklerinde daha çok canları yanmasın...

gizoşcum yarın çocuk doktorumuzla konuşacağım sünnet olayını... Dora'nın nasıl geçti... sünnet sonrası ağrısı bakımı nasıl oluyor?

dora sünnetmi oldu..ben nasıl kaçırdım bu haberi..geçmiş olsun nasıl oldu ağladımı çok birde mecburmu kaldınız isteyerekmi yaptırdınız..
ne ben doktora sordum bu olayı nede o birşey söyledi..

X