- 5 Nisan 2023
- 14
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Rozerinsmbl
-
Hic bir mantigi yok. Ama deniycemBen böyle şeylere inanmıyorum tesadüftür
Şöyle söyleyeyim size 3 kız çocuğun ardından bir denemeyle erkek getirince iki denemeyle daha tutunca insan şüphelenmiyo değilBen böyle şeylere inanmıyorum tesadüftür
Sonuçları yazHic bir mantigi yok. Ama deniycem
Sağlıklı evladım olsun diyeceğinize taktik uygulayıp erkek bebek istemek bunun kızı erkeği yok .Bir düşük yaptım ve bebeğimin cinsiyeti erkekti uyguladığım taktik sayesinde diye düşünüyorum ailede deneyen birinin 3 kez arka arkaya erkek çocuk doğurdu iki kişi de erkeklere hamile..
Yine deniyorum olursa yazacağım
Anlamadığınız kısım şu senede bir tane kız getiriyor diyen kayınvalidelerin olduğu dönemlerden bu güne gelmiş bir yöntem o zaman ki çaresizlikten her şeyi denemiş görmüş geçirmiş insanların tecrübesiSağlıklı evladım olsun diyeceğinize taktik uygulayıp erkek bebek istemek bunun kızı erkeği yok .
İnanmayın böyle safsatalara doğru olsa sırayla kız erkek olurdu demi,bahsettiğinizz yıllarda bebeğin cinsiyetini erkeğin belirlediğini bile bilmiyorlardı.Anlamadığınız kısım şu senede bir tane kız getiriyor diyen kayınvalidelerin olduğu dönemlerden bu güne gelmiş bir yöntem o zaman ki çaresizlikten her şeyi denemiş görmüş geçirmiş insanların tecrübesi
Neymiş o madem konuyu açtın yaz da bilelim ne yöntemiymiş oBir düşük yaptım ve bebeğimin cinsiyeti erkekti uyguladığım taktik sayesinde diye düşünüyorum ailede deneyen birinin 3 kez arka arkaya erkek çocuk doğurdu iki kişi de erkeklere hamile..
Yine deniyorum olursa yazacağım
İlişkiden hemen sonra sağ tarafa yatmak sağ erkek olma ihtimalini artırır deneyen çokNeymiş o madem konuyu açtın yaz da bilelim ne yöntemiymiş o
Sağ tarafa yatarım dünya güzeli bir kızım oldu hani erkek olma ihtimali vardı ne oldu fiyasko demi.İlişkiden hemen sonra sağ tarafa yatmak sağ erkek olma ihtimalini artırır deneyen çok
Çok mantıklı gelmedi, daha başka bilimsel kaynaklı yöntemler var. Bir araştır istersen burada kk'da da gördüm konuları vardı hatunlarınİlişkiden hemen sonra sağ tarafa yatmak sağ erkek olma ihtimalini artırır deneyen çok
Bilimsel aciklamasi nedir peki bunun? Sağa yatınca ne oluyor yani?İlişkiden hemen sonra sağ tarafa yatmak sağ erkek olma ihtimalini artırır deneyen çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?