• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebeğe hamile kalmak için...

Chance_89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
3
3
1
35
Öncelikle iyi geceler , hep iki çocuğum olsun istemişimdir .çok şükür 2 yaşında bir kızım var şuan. :anne: ama eşim artık bir bebeğimizin daha olmasını istedigini söylüyor bu aralar. Benim için önem teşkil etmesede eşim için birde erkek çocuğumuzun olması gerekli. Tabiki bunun takdiri yüce Allahındır.
İnternette genel olarak bikimsel yontem olarak alkali beslenme yumurtlama tarihinde ilişki vb. şeyler okudum ama uygulayanlar var mı bilemiyorum.
Hani ben şunu denedim ve bir oğlum oldu diyebilen anneler banada bir fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. :KK36:

Öncelikle iyi geceler , hep iki çocuğum olsun istemişimdir .çok şükür 2 yaşında bir kızım var şuan. :anne: ama eşim artık bir bebeğimizin daha olmasını istedigini söylüyor bu aralar. Benim için önem teşkil etmesede eşim için birde erkek çocuğumuzun olması gerekli. Tabiki bunun takdiri yüce Allahındır.
İnternette genel olarak bikimsel yontem olarak alkali beslenme yumurtlama tarihinde ilişki vb. şeyler okudum ama uygulayanlar var mı bilemiyorum.
Hani ben şunu denedim ve bir oğlum oldu diyebilen anneler banada bir fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. :KK36:
Burda kimse size yardım etmez zira buradakiler ben de dahil kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı çocuğumuz olsun diye dusunenlerdeniz
Bence doğru yer değil
Allah gönlünüze göre versin

sen istersen ağzınla kuş tut, eşinden Y kromozumu gelmedikçe erkek bebek olmaz. senin yapabileceğin hiçbirşey yok. eşinde bilemez x mi verdi y mi verdi. o yüzden yazılanlara inanmamanı tavsiye ederim.

Bende inanmiyorum o tarz teorilere. Rabbim dilerse kiz dilerse erkek verir. Hersey nasip kismet. Yeterki saglikli versin hayirli evlat versin. Duanizi edin sonrasinda fazla israrci olmayin bence. Neyi cok istersek onunla sinaniriz.

eşin illede erkek diyorsa sana hamilelik hayatında başarılar erkek çocuga kadar devam eder o adam.

öyle bir formül yok, nasipdir kısmettir hani allah ne verirse der geçersiniz.

Back