Tşk ederimAktarlarda macunlar var bunla ilgili. Ama afrodizyak etkili desek bunlara daha doğru olur.
Eczaneden de küçük mavi haplarla ilgili bilgi alınabilir.
Adamın içeceğine gizlice ilaç mı atacaksınız? Beraber oturarak konuşup halletmeye çalışmaları lazım. Bu yanlış yolBir arkadaşım için yazıyorum rica etti
Arkadaşım çocuk çok istiyor fakat eş pek yaklaşmıyor yani ilk doğumundan sonra araya soğukluk girmiş erkek asdırıcı hap damla bileniniz varsa yazar mı ?
Katılıyorum.Adamın içeceğine gizlice ilaç mı atacaksınız? Beraber oturarak konuşup halletmeye çalışmaları lazım. Bu yanlış yol
AYnı şeyi söyledim alerjisi varsa bşy olur dedim hayır hiçbir sıkıntısı yok diyorKatılıyorum.
Konu sahibi, beraber halletmeleri gereken birşey bu, sıkıntı varsa terapiste gitsinler, doktora gitsinler, her bulduğu şeyi adamın üzerinde denemesin arkadaşınız. Kocadan olur maazallah.
Siz karışmayın. Kendileri halletsin. Size patlar bu iş yoksaAYnı şeyi söyledim alerjisi varsa bşy olur dedim hayır hiçbir sıkıntısı yok diyor
HaklısınızSiz karışmayın. Kendileri halletsin. Size patlar bu iş yoksa
Ben ereksiyon problemi olduğunu sandığım için yazdım ha yanlış anlaşılmayayım.Aktarlarda macunlar var bunla ilgili. Ama afrodizyak etkili desek bunlara daha doğru olur.
Eczaneden de küçük mavi haplarla ilgili bilgi alınabilir.
Arkadaşınız adına konusuyorsunux ama baya bilgi sahibisinizBen ereksiyon problemi olduğunu sandığım için yazdım ha yanlış anlaşılmayayım.
Sen şimdi beni niye alıntıladın gıArkadaşınız adına konusuyorsunux ama baya bilgi sahibisiniz
Ayy pardon yaa konu sahibi yazdı zannettimSen şimdi beni niye alıntıladın gı
OkeyAyy pardon yaa konu sahibi yazdı zannettim
Sen hamişsin bu konulara hiç bakma bu aralarİlaca ne gerek. Ben ona taktik verir dimde şimdi cok miğdem bulanıyor
Evet de bende tam tersi oldu. İlişki duyunca miğdem bulanıyorSen hamişsin bu konulara hiç bakma bu aralar