Erkek azdırıcı

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
Bir arkadaşım için yazıyorum rica etti
Arkadaşım çocuk çok istiyor fakat eş pek yaklaşmıyor yani ilk doğumundan sonra araya soğukluk girmiş erkek asdırıcı hap damla bileniniz varsa yazar mı ?

Bir arkadaşım için yazıyorum rica etti
Arkadaşım çocuk çok istiyor fakat eş pek yaklaşmıyor yani ilk doğumundan sonra araya soğukluk girmiş erkek asdırıcı hap damla bileniniz varsa yazar mı ?
Adamın içeceğine gizlice ilaç mı atacaksınız? Beraber oturarak konuşup halletmeye çalışmaları lazım. Bu yanlış yol

Adamın içeceğine gizlice ilaç mı atacaksınız? Beraber oturarak konuşup halletmeye çalışmaları lazım. Bu yanlış yol
Katılıyorum.

Konu sahibi, beraber halletmeleri gereken birşey bu, sıkıntı varsa terapiste gitsinler, doktora gitsinler, her bulduğu şeyi adamın üzerinde denemesin arkadaşınız. Kocadan olur maazallah.

Katılıyorum.

Konu sahibi, beraber halletmeleri gereken birşey bu, sıkıntı varsa terapiste gitsinler, doktora gitsinler, her bulduğu şeyi adamın üzerinde denemesin arkadaşınız. Kocadan olur maazallah.
AYnı şeyi söyledim alerjisi varsa bşy olur dedim hayır hiçbir sıkıntısı yok diyor

Aktarlarda macunlar var bunla ilgili. Ama afrodizyak etkili desek bunlara daha doğru olur.
Eczaneden de küçük mavi haplarla ilgili bilgi alınabilir.
Ben ereksiyon problemi olduğunu sandığım için yazdım ha yanlış anlaşılmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…