Merhaba
Doğum günü hediyesi olarak bir atkı örmek istiyorum fakat hiçbir fikrim yok acemilik işte.Bayanlar için mükemmel modeller var ama erkeklere örnek bulmak zor.. Sizler belki eşlerinize cocuklarınıza örmüşsünüzdür fikrinizi almak istedim model önerirseniz sevinirim.
bende aşkıma yapmak istiyorum ama bilmiyorum daha önce hiç yapmadım kolay örnekler bilenler varsa benmle paylaşırsanız sevinirim şimdiden tşkler :enbuyukkk:a.s.
bende aşkıma yapmak istiyorum ama bilmiyorum daha önce hiç yapmadım kolay örnekler bilenler varsa benmle paylaşırsanız sevinirim şimdiden tşkler :enbuyukkk:a.s.
Ben başladım:sm_cool: gittim grili beyazlı bir yün aldım iki ters iki düz devam ediyorum cok da güzel oluyor biraz dar oldu gibi sen ilmek sayısını daha fazlaca yaparsan daha da iyisi olurkaydirigubbakcemile5
bende ancak iki ters iki düz fln onları öğreneblirim heralde :roflol: neyse önemli olan uğraşmamız dimi ama güzel olmasada olsada beğendim diyceği için sırnaşık şey :asigim:
Ben başladım:sm_cool: gittim grili beyazlı bir yün aldım iki ters iki düz devam ediyorum cok da güzel oluyor biraz dar oldu gibi sen ilmek sayısını daha fazlaca yaparsan daha da iyisi olurkaydirigubbakcemile5