Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

maşallah çok tatlı allah nazarlardan saklasın

ayyyy cok tatli masallahhh cok öptüm onu allah nazarlardan saklasin uzun ömürler versin canimkaydirigubbakcemile3

gülşacım sessiz ve loş ışıkta emzirmeyi denedinmi yoksa emmiyorlar herşey dikkatini çekiyo artık bu kuzuların onur da en ufak bir ses duymasın hemen ayrılıyor

Fatma canım bu arada mobilyalarımız aynı:))

teşekkür ederiz teyzesi canım orası ablamın evi onun mobilyaları

maşallah çok tatlı allah nazarlardan saklasın

ayyyy cok tatli masallahhh cok öptüm onu allah nazarlardan saklasin uzun ömürler versin canimkaydirigubbakcemile3

teşekkürler kızlarrr

iyi akşamlar kızlar nasılsınız

arkadaslar hepinize iyi geceler görüsürüz kaydirigubbakcemile3

nasılsınız güzel aslan anneleri? ya ben istiyorumki sohbet edelim kaynaşalım ne dersiniz?

ızabelle yakışıklı aslanını Allah bağışlasın canım çok şeker bi şey ya.benim de çok yakışıklı iki aslanım var, onları çoooook seviyorum sırnaşık şey hepinize ii günler. :içelim:

delikafadulden sağol şekerim allah hepizin aslanlarını bağışlasın ne güzel iki yakışıklıya sahipsin valla bende çok seviyorum yakışıklımı onlar dünya tatlıları yavvv evlet gibisi yokmuş gerçekten anne olunca anladım sanada iyi günler canım görüşelim yene:içelim:

Herkese güzel günler aslan anneleri,umarım hepiniz iyisinizdirkaydirigubbakcemile2

Herkese güzel günler aslan anneleri,umarım hepiniz iyisinizdirkaydirigubbakcemile2
canım sanada güzel günler ben şimdi aslanımı uyutuyom sonrada kahvami alıp sizlerle sohbete devam edicem

GÜNAYDIN ASLAN ANNELERİ

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.Daha sonra görüşmek üzere.öptüm Şeniz

selam güzel anneler herkase hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…