Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

bu saate kadar deliler gibi temizlik yaptım şimdide benim aslan uyanmadan yorgunluk atıyorum :kahve: bu günüde böylece bitirdik sayılır hepinize iyi akşamlar diliyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize merhaba.beim dünya güzeli iki kızım var ve ikisini de çok seviyorum.ama erkek çocuklarına hayranım.o efelikleri,pantolonları,gömlerkleri herşeylerine.erkek annesi olmak nasıl bi duygu.bazen düşünürmüsünüz,ilerde hep yanımda olacak sırtımı dayayacağım(zor zamanlarımda) bi oğlum var diye.

dilek10006.jpg

günaydın hepinize....birazdan oğlumu okula götürcem, dönünce temizlik yapcam.anlaşılan bugün çok çalışmam lazım çoook.:bbo:sizlere mutlu günler.Şeniz

kızlar hepinize merhaba.beim dünya güzeli iki kızım var ve ikisini de çok seviyorum.ama erkek çocuklarına hayranım.o efelikleri,pantolonları,gömlerkleri herşeylerine.erkek annesi olmak nasıl bi duygu.bazen düşünürmüsünüz,ilerde hep yanımda olacak sırtımı dayayacağım(zor zamanlarımda) bi oğlum var diye.

valla arkadaşım bende kız çocuklarının elbiselerine ,tokalarına hastayım.. ne güzel yakışıyor cimcimelere...zor zamanlara gelince bence erkek evlat kız evlat farketmiyor,hatta şu zamanda kızlar daha çok yanında oluyor anne babasının..

merhaba bayanlar benimde iki tane aslanım var biri 4 biri 2 yaşında ikiside canavar gibi bir saniye yerlerinde durmadan ortalıgın altını üstüne getiriyorlar az evvel banyo yaptırıp zorla uyuttum bende işlere dalacagım onlar uyananna kadar bitirsem offffffffffffffffffffff .
ama uyanınca ne iş yapmışsın ne yapmamışsın belli olmuyorki en fazla bir saat sonra evde bomba patlamış gibi oluyor
odaların kapılarını kitliyorum bu sefer açınca daha beter dağıtıyorlar ne zaman biraz durulacaklar acaba arada olan prensesime oluyor

sanırım erkek çocukları daha haylaz oluyor yapacak birşey yok tek yapmamız gereken sabretmek delikafadulden

merhabalar bayanlar ,mutlu bir gün diliyorum herkezekaydirigubbakcemile3

Slm.bayanlar nasılsınız umarım tüm aslancıklar ve anneleri iyilerdir,bende oğlumdan yana çok dertliyim son günlerde sanırım memeden ayrılıyor o kadar zor emiyorki perişanım çünkü onu daha uzun bir süre emzirmeyi çok istiyordum ek gıdalara başladım ama onlarıda öyle çok sevmedi valla şimdi bile okadar zor uğraşması büyüyünce dertleride büyür derler bakalım o zaman nelerinden bahsedeceğiz hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı ve iyi olsunlarda..Güzel bi gün dilerim...

Yakısıklı Aslancıkların annelerı merhaba..
Herkesler ıyıdır umarım.. benımkı uyuyorken bende yayıldım ınternette dolasıyorum bıraz..

Gulsah cım Allah kolaylık versın canım emmemesı gercekten cok zor oluyor ugrastırıyor ınsanı yoruyor..
Insallah gecıcı bırseydır canım toparlar hemen..

Slm.bayanlar nasılsınız umarım tüm aslancıklar ve anneleri iyilerdir,bende oğlumdan yana çok dertliyim son günlerde sanırım memeden ayrılıyor o kadar zor emiyorki perişanım çünkü onu daha uzun bir süre emzirmeyi çok istiyordum ek gıdalara başladım ama onlarıda öyle çok sevmedi valla şimdi bile okadar zor uğraşması büyüyünce dertleride büyür derler bakalım o zaman nelerinden bahsedeceğiz hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı ve iyi olsunlarda..Güzel bi gün dilerim...

selamlar canim allah bebisine saglik versin o aslani cok öpüyorum ,bu ugrasmalar tatli ugrasmalar benim aslanim 19 yasinda büyüyüdükcetabiki problemleri ve huylari daha daha degisik oluyor cok ugras gerekti fakat büyüdü allah herkeze nasip etsin saglikli uzun ömürler versin bütün evlatlara canim,annelerede sakinlik ve sabir tabiikaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız kimseler yok herkes tv başında galiba

selam aslan anneleri benim paşam uyudu bende siznen sohbet edeyim biraz dedim ama kimsecikler yok galibasenağlama

herkeze iyi geceler arkadaslar mutlu kalin görüsürüz.

kızlar ne zamandır buraya yazmamışım oğluşum 7 aylık olacak artık işte tosunum

dscf4133.jpg

w640.png

Betül sağol arkadaşım ya umarım düzelir şuan çok moralim bozuk cidden onunla uğraşıp duruyorum biraz yesinde toparlansın diye annelik işte:)
Bittoşum geçende söyledim maşallah canım inşallah büyüdüğü zamanları hayırlısı ile bizlerde görürüz şimdi bunlara takıyoruz zamanla ne sorunları çıkacak Allah ım hayırlı evlat olmalarını nasip etsin hepimize..
Fatma maşşallah onura o ne yakışıklılık öyle bayıldım resmen kız güzeli gibi bizim orda öyle derler Allah ım nazalardan saklasın:nazar:

X