Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

aa bende bir arslan annesiyim. arslanım 4.5 yaşında:emir_bebek:
arslanım aynı zamanda arslan burcu tıpkı annesi gibi bu burcun tüm özelliklerini taşıyor:icecream:
rabbim hepimizin yavrularını korusun. hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin:Saruboceq:

aaah ah benimkininde büyüdüğünü bir görsem daha 2,5 yaşında :emir_bebek:allah hepimizin çocuklarına sağlıklı ömürler versin hepinize iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

hayirlisi ile görürsün canim insallah,saglikli uzun ömürler versin rabbim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arslan anneleri hepinize merhaba ,iyi hafta sonlari herkezekaydirigubbakcemile3

aa bende bir arslan annesiyim. arslanım 4.5 yaşında:emir_bebek:
arslanım aynı zamanda arslan burcu tıpkı annesi gibi bu burcun tüm özelliklerini taşıyor:icecream:
rabbim hepimizin yavrularını korusun. hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin:Saruboceq:

benim oğlumda aslan burcu ve çoğu özelliğini taşıyor:emir_bebek:

tünaydın hanımlar nasılsınız benimkide :nazar: aslan gibi aslan

iyi aksamlar arkadaslar minikler nasillar iyidirler insallah hepsini coook öptüm sevgiler hepinize.:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar aslan anneleri nasılsınız aslanlarınız nasıl benim aslanım çok iyi oynuyoruz şimdi onunla hepinizi öpüyorumŞeniz

iyi akşamlar hanımlar güzel hafta sonları hepinize, benim oğluşum bu hafta sonu yanımda şuan yanımda beraber vakit geçiriyoruz gerçi ben biraz rahatsızım ama olsun yanımda olması bile bana iyi geliyora.s

nasilsiniz arkadaslar insallah iyisinizdir hayirli gecelerkaydirigubbakcemile3

bende bir arslan annesiyim hemde adıyla şanıyla:) ali arslanım kendisi 12 yaşına girecek bu martın 8 dee off daha dün kucağımdaydı okadar miniktiki şimdi benimle aynı boyda.ne zaman büyüdü ve bukadar oldu inanın hatırlamıyorum ve işin garibi ne kaar büyürse büyüsün büyüdüğünüde kabullenemiyorum. anne olmak çok güzel ve hayatta bu duyguya eş daha başka bir duygu yok.allah isteyen herkese nasip etsin

zaten büyüdüklerini kabullenmediğimiz için yaşanmıyormu bu çatışmalar onlar hep :emir_bebek:

evet papuli ya kendi anne ve babama kızdığım şeyleri yapmamaya çalışıyorum ancak bu koruma duygusu çok fena birşeymiy ve giderek değişmeleri

kızlar bende de var bı tane aslan..ama çok aksıleştı ne yapacağımı sasırıyorum bazen 24.11.07 doğumlu.

büyüdükce zaman zaman aksi zamamn zaman sakin oluyorlar sabirli olmak gerekiyor arkadasim bir zaman sonra aksiligi kalmayacaktir eminim ,kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsuiyi akşamlar aslan anneleri nasılsınız?delikafadulden

herkeze iyi geceler güzel rüyalar arkadaslar ,görüsmek üzere mutlu kalin.kaydirigubbakcemile3:eek:

selam aslan anneleri.hoş geldiniz arkadaşlar,ii paylaşımlar diliyorum.benim büyük aslan 13 yaşında, gençlik havalarına yavaş yavaş giriyor......bazen durgun, bazen neşeli.değişim yaşıyor.Allah yardımcımız olsun:bbo:kafamçokkarıştı

günaydınlar nasılsınız iyi bir hafta diliyoruma.s.

merhabalar gününüz mutlu ve neseli gecsin arkadaslarkaydirigubbakcemile5

X