Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bir yanlışlık olmuş eski topiğimiz silinmiş...neyse önemli mii ? buyrun burdan devamm :)

aslaaaannnn anneleriiiii :1rolleyes::1rolleyes:

Hepinize iyi bir hafta diliyorum. hafta sonları aslanımla hep beraberiz ama hafta içi vakit yetmiyor. çok özlüyorum pamuk prensimi.

mrb canlarim nasilsiniz kimse yok mu??
ogluslar nasil ??iyi haftalar dilerim herkese... Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

İyi akşamlar aslan anneleri nasılsınız.Çocuklarla başım dertte dersleri astılar iyice , havalardanmı ne çalışamıyorlar.Ben üsteleyince aramız bozuluyor.

İyi akşamlar aslan anneleri nasılsınız.Çocuklarla başım dertte dersleri astılar iyice , havalardanmı ne çalışamıyorlar.Ben üsteleyince aramız bozuluyor.

estern seni anlıyorum .Allah yerdımcınız olsun ,benim oğlumda bu hafta sonu oks sınavlarına girecek.benzeri sıkıntıları bizde yaşıyoruz yavrumun haline çok üzülüyorum..

Hatiş oğluna başarılar diliyorum.Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.Benimkide ÖSS ye girecek.

Hadi Hayirlisi Sinava Girecek Aslanlara Allah Yardim Etsin.bizimki Daha Küçük Ama Bugünlerde Okul Okul Diye Tutturuyor.elinde Bir Kalem Bir Defter Gezinip Duruyor.söylemesi Ayip. Kiskanmayin Daha 23 Aylik Sizin çocuklara örnek Gösterseniz Ilgilenmezler Bile.:Roflol::Roflol:

ben dün anaokuluna kaydını yaptırdım oğlumun.ama başıma gelmeyen kalmadı malesef..okullar artık hep rant sahası olmuş..cuma günü başlayan kayıtlar aynı gün dolmuş!!! paramızla rezil oluyoruz.ben evimin dibindeki okula veremeyeceksem , nereye verecem? başka semtten insanlar çocuklarını bu okula kaydettirirken; aynı semtte oturan ben çocuğumun kaydını bu okula yaptıramıyorum..

lanet olsun eğitim sistemini paraya döküp, rant sağlayan herkese...:kızgın:

minervacım buna benzer durumları çok duyuyoruz bugünlerde. üzücü gerçekten. inşallah istediğin gibi olur..

selam kızlar!birsüredir uğramamıştım umarım herkes iyidir.
minerwa nın sözüne uyup ilk sayfalardaki oğluşumun çıplak resmini değiştirdim:))
anaokulu konusundada hemfikirim minerwa cım daha ileriki sınıflar hadi neysede küçücük çocukların farklı semtlere gitmek zorunda kalması çok kötü.ben yeğenlerimden biliyorum.inanın parayla kontenjan sayıları bile değişiveriyor.neyse kolaygelsin!

Merhabalar kızlar,
Kulübünüzü bugün gördüm benim Allah bağışlarsa aslan parçası tatlış bir oğlum var.Yaşasın artık benimde bi kulübüm var.

Merhaba aslan anneleri aslanlarla aranız nasıl?Malum okullar tatile giriyor ev kalabalık beni çok iş bekliyor.Hepinizi öptüm.

Merhaba aslan anneleri aslanlarla aranız nasıl?Malum okullar tatile giriyor ev kalabalık beni çok iş bekliyor.Hepinizi öptüm.

arkadaşlar günaydın,evet estern okullar tatile giriyor ve vay halimize,artık evde bilgisayar kavgaları başlıyor ,sıra sende bende gibi.hepinize kolay gelsin çocuklara iyi tatiller annelere sabır.

arkadaşlar sınava girecek evlatlarımıza başarılar diliyorum ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

ÖSSye girecek aslanlarada meleklerde başarılar diliyorum.

benimde 6 aylık bir oğluşum var.adı Yiğit Allah bağışlasın yavrularımızı

Kızlar bakın bu benim küçük oğlum .Size söylemiştim azıcık kıllı diye abartmamışım değilmi.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

senağlamaMerhaba aslan anneleri.Okullar kapandı yandığımızın resmidir.Aslanlar kafesteiler gibi evde nere saldıcaklarını şaşırıyolar.Üç ay nasıl vakit geçirecekler bilmiyorum.Evde blgisayar var paylaşamıyorlar.Biri evde öteki internet kafede çet yapıyolar oyun oynuyolar.Kız olsalar ver eline el işini tabi bu zamanda bunu kızlar bile yapmıyolar ya.Neyse ALLAH SABIR versin.:mymeka:

X