• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil

Neden erkek arkadasim seni benimseyemiyrum der

• Sevdiği için yakın olmami istiyor

OY: 0 0,0%
  • Sevmiyor

OY: 49 100,0%

• Ankete Katılan
    49
Burdan seni kandırmaya çalışan Nuri Alço gibi duruyor ama..
Bi tek böyle mi benimseniyormuş?

Ama gitmesini de istemiyorum

Sanirim 18 yasindasin. Saglikli dusunemiyorsun. Ne dememizi bekliyorsun. Kabul edersen hayatin boyunca pisman olcaksin, istedigini alip birakcak. Bunun ikna ile falan duzelecegini mi dusunuyorsun. Adamin niyeti bozuk. Ah tekrat 18ime donsem erkeklerin yuzune bakmam, hayatimi yasarim, okurum da okurum..

Sanirim 18 yasindasin. Saglikli dusunemiyorsun. Ne dememizi bekliyorsun. Kabul edersen hayatin boyunca pisman olcaksin, istedigini alip birakcak. Bunun ikna ile falan duzelecegini mi dusunuyorsun. Adamin niyeti bozuk. Ah tekrat 18ime donsem erkeklerin yuzune bakmam, hayatimi yasarim, okurum da okurum..
Teşekkür ederim

Ya ben nedense inanmadım konuya hatta konu sahibinin yazım stili ve verdiği cevaplardan erkek olduğunu düşünüyorum.

"Benimseyememe"nin kelime anlami literaturlere hic "sana asigim daha cok ilgi istiyorum" olarak gecmemisti, o da oldu cok sukur.

Canim belli ki sende ısrar ettiğine göre sende benimsenmek istiyosun ama sonra ağlama tamam mı çünkü çocuğun ne istediği ve sonrasında sana ne yapacağı gayet net ve herkes burda sana bunu anlatıyor ısrarla oğlan salak kendini ifade edemiyo diyorsun ufkunu Genişlet canimcim ve kendini koru

Seven insanın benimsemekle falan ilgisi olmaz. Direk dalar olaya.

Bak şunu demek istiyor;
'Seni sevmiyorum, hoşlanıyor olabilirim. Aslında şu anda sapım sen elimin altında olduğun için deneyebiliriz. Şimdilik ben seni değil, sen beni benimsersen yeterli olur. Ama evlilik planlarını kendine sakla. Şu anda sevgili olsak bile daha çok ilgimi çeken bir kız için sana yol veririm.'

Canim belli ki sende ısrar ettiğine göre sende benimsenmek istiyosun ama sonra ağlama tamam mı çünkü çocuğun ne istediği ve sonrasında sana ne yapacağı gayet net ve herkes burda sana bunu anlatıyor ısrarla oğlan salak kendini ifade edemiyo diyorsun ufkunu Genişlet canimcim ve kendini koru
Teşekkür ederim

Seven insanın benimsemekle falan ilgisi olmaz. Direk dalar olaya.

Bak şunu demek istiyor;
'Seni sevmiyorum, hoşlanıyor olabilirim. Aslında şu anda sapım sen elimin altında olduğun için deneyebiliriz. Şimdilik ben seni değil, sen beni benimsersen yeterli olur. Ama evlilik planlarını kendine sakla. Şu anda sevgili olsak bile daha çok ilgimi çeken bir kız için sana yol veririm.'
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Rica ederim. Umarım bir şeylerin farkına varmışsındır.
Seni gerçekten seven biri çıkacak karşına. sözkonusu olan şahsın naz niyazına da o zaman çok güleceksin.

Rica ederim. Umarım bir şeylerin farkına varmışsındır.
Seni gerçekten seven biri çıkacak karşına. sözkonusu olan şahsın naz niyazına da o zaman çok güleceksin.
Nazlı olduğu kesin ama akşam konuşmaya çalıştım hep üzüldügünü başka aklına Fikir gelmediğini söylüyor

Back