- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama gitmesini de istemiyorum
Teşekkür ederimSanirim 18 yasindasin. Saglikli dusunemiyorsun. Ne dememizi bekliyorsun. Kabul edersen hayatin boyunca pisman olcaksin, istedigini alip birakcak. Bunun ikna ile falan duzelecegini mi dusunuyorsun. Adamin niyeti bozuk. Ah tekrat 18ime donsem erkeklerin yuzune bakmam, hayatimi yasarim, okurum da okurum..
Teşekkür ederimCanim belli ki sende ısrar ettiğine göre sende benimsenmek istiyosun ama sonra ağlama tamam mı çünkü çocuğun ne istediği ve sonrasında sana ne yapacağı gayet net ve herkes burda sana bunu anlatıyor ısrarla oğlan salak kendini ifade edemiyo diyorsun ufkunu Genişlet canimcim ve kendini koru
Teşekkür ederimSeven insanın benimsemekle falan ilgisi olmaz. Direk dalar olaya.
Bak şunu demek istiyor;
'Seni sevmiyorum, hoşlanıyor olabilirim. Aslında şu anda sapım sen elimin altında olduğun için deneyebiliriz. Şimdilik ben seni değil, sen beni benimsersen yeterli olur. Ama evlilik planlarını kendine sakla. Şu anda sevgili olsak bile daha çok ilgimi çeken bir kız için sana yol veririm.'
Teşekkür ederim
Nazlı olduğu kesin ama akşam konuşmaya çalıştım hep üzüldügünü başka aklına Fikir gelmediğini söylüyorRica ederim. Umarım bir şeylerin farkına varmışsındır.
Seni gerçekten seven biri çıkacak karşına. sözkonusu olan şahsın naz niyazına da o zaman çok güleceksin.