- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Ya he he deseydin. Seni ikna edecek sevisecek sonra hala benimseyemedim olmuyor deyip gidecek.Sevgili olmak için sevişmek gerekiyormus sevgi sadece yetmiyormus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya he he deseydin. Seni ikna edecek sevisecek sonra hala benimseyemedim olmuyor deyip gidecek.Sevgili olmak için sevişmek gerekiyormus sevgi sadece yetmiyormus
Ilk olarak o tavizi vermezdim.Benimsemek icin sevisme teklif edemezdi.Diyelim ki etti istemedigim biseyi yapmam hoslandigim cocuk degil kocam dahi olsa.Lakin sen istiyosan bilemem.Merak ettiğim için soruyorum peki sen olsan ne yapar nasıl yanıt veriridin
Ya he he deseydin. Seni ikna edecek sevisecek sonra hala benimseyemedim olmuyor deyip gidecek.
Bunun yaşla alakası olabilir mi henüz daha çok küçüğüzYa he he deseydin. Seni ikna edecek sevisecek sonra hala benimseyemedim olmuyor deyip gidecek.
Bunun karakterle alakası var. Uzak durman gereken bir erkek tipi.Bunun yaşla alakası olabilir mi henüz daha çok küçüğüz
Hayır bende istemiyorum yaklaşık 3 aydır bu konuyu konuşuyoruz o istiyor brn Hayır diyorum ama inatla anlatmaya çalışıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum yaşyıla alakali olabilir miIlk olarak o tavizi vermezdim.Benimsemek icin sevisme teklif edemezdi.Diyelim ki etti istemedigim biseyi yapmam hoslandigim cocuk degil kocam dahi olsa.Lakin sen istiyosan bilemem.
Ama ne biliyim çok hoşuma gidiyorBunun karakterle alakası var. Uzak durman gereken bir erkek tipi.
Nasıl yani anlamadımnormalde düşük zekalı bir insan değilimdir
ne kitaplar okumuşumdur
ama benim ufkum buradaki bazı cümleleri anlamaya yetmiyor
benimsemiyor ama sevdiği için yakınında olmamı istiyor ve birlikte olmak istiyor ama sevgili değil
bravo bravo F*** boddy işte kısaca F*** boddy
sen de öyle duygulu muygulu anlamlar yükleme
Yasi sordum da cevaplamadin ki.Hayır bende istemiyorum yaklaşık 3 aydır bu konuyu konuşuyoruz o istiyor brn Hayır diyorum ama inatla anlatmaya çalışıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum yaşyıla alakali olabilir mi
Yasi sordum da cevaplamadin ki.[/QUOT20
Kişiliksizliği ile alakalıHayır bende istemiyorum yaklaşık 3 aydır bu konuyu konuşuyoruz o istiyor brn Hayır diyorum ama inatla anlatmaya çalışıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum yaşyıla alakali olabilir mi
Sen bilirsin. Cinsellik öyle ısrarla yaşanacak bir şey değil. Hele böyle sevismezsek benimseyemem diye şart koşarak çok çirkin.Ama ne biliyim çok hoşuma gidiyor
Peki ne yapmalıyım kendimi çekiyorum kendi tekrar geliyorbelki ilgilendiği benimsediği başka biri vardır.
ya da seni düşürmek için (afedersin bu kelimenin yerine kullanacak kelime bulamadım) diyordur.
yorumları okudum da birlikte mi olmak istiyor anlayamadım.Peki ne yapmalıyım kendimi çekiyorum kendi tekrar geliyor
Tabiki ama şimdi ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum kendimi geri çektiğim zaman kendi geliyor ve yine basa dönüyoruzSen bilirsin. Cinsellik öyle ısrarla yaşanacak bir şey değil. Hele böyle sevismezsek benimseyemem diye şart koşarak çok çirkin.
Evet birlikte olmak isiyo kabul etmedim sonra seni benimseyemiyrum diyor gidecekmissin gibi hissediyorum diyor birbirimüze ait olalım diyoruyorumları okudum da birlikte mi olmak istiyor anlayamadım.
Hayır cevabunda kararliyim ama kendisi sürekli ben mesaj atmadigimda kendi atıyor onu demek istedimTen uyumunu mu ölçecekmiş?
Bu kadar saf olmayın lütfen ya, kendimi çekiyorum geri geliyor nedir?
Tavrınız net olsun.
'Istemiyorum bu konuyu acacaksan gelme bida' de.Cocuk istedigini almadan da birakmiyo vay be.Tabiki ama şimdi ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum kendimi geri çektiğim zaman kendi geliyor ve yine basa dönüyoruz