• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil

Neden erkek arkadasim seni benimseyemiyrum der

• Sevdiği için yakın olmami istiyor

OY: 0 0,0%
  • Sevmiyor

OY: 49 100,0%

• Ankete Katılan
    49
Merak ettiğim için soruyorum peki sen olsan ne yapar nasıl yanıt veriridin
Ilk olarak o tavizi vermezdim.Benimsemek icin sevisme teklif edemezdi.Diyelim ki etti istemedigim biseyi yapmam hoslandigim cocuk degil kocam dahi olsa.Lakin sen istiyosan bilemem.

Ilk olarak o tavizi vermezdim.Benimsemek icin sevisme teklif edemezdi.Diyelim ki etti istemedigim biseyi yapmam hoslandigim cocuk degil kocam dahi olsa.Lakin sen istiyosan bilemem.
Hayır bende istemiyorum yaklaşık 3 aydır bu konuyu konuşuyoruz o istiyor brn Hayır diyorum ama inatla anlatmaya çalışıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum yaşyıla alakali olabilir mi

normalde düşük zekalı bir insan değilimdir
ne kitaplar okumuşumdur
ama benim ufkum buradaki bazı cümleleri anlamaya yetmiyor
benimsemiyor ama sevdiği için yakınında olmamı istiyor ve birlikte olmak istiyor ama sevgili değil
bravo bravo F*** boddy işte kısaca F*** boddy
sen de öyle duygulu muygulu anlamlar yükleme

normalde düşük zekalı bir insan değilimdir
ne kitaplar okumuşumdur
ama benim ufkum buradaki bazı cümleleri anlamaya yetmiyor
benimsemiyor ama sevdiği için yakınında olmamı istiyor ve birlikte olmak istiyor ama sevgili değil
bravo bravo F*** boddy işte kısaca F*** boddy
sen de öyle duygulu muygulu anlamlar yükleme
Nasıl yani anlamadım

Hayır bende istemiyorum yaklaşık 3 aydır bu konuyu konuşuyoruz o istiyor brn Hayır diyorum ama inatla anlatmaya çalışıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum yaşyıla alakali olabilir mi
Yasi sordum da cevaplamadin ki.

belki ilgilendiği benimsediği başka biri vardır.
ya da seni düşürmek için (afedersin bu kelimenin yerine kullanacak kelime bulamadım) diyordur.

Kişiliksizliği ile alakalı

Sen bilirsin. Cinsellik öyle ısrarla yaşanacak bir şey değil. Hele böyle sevismezsek benimseyemem diye şart koşarak çok çirkin. :KK12:
Tabiki ama şimdi ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum kendimi geri çektiğim zaman kendi geliyor ve yine basa dönüyoruz

Ten uyumunu mu ölçecekmiş?
Bu kadar saf olmayın lütfen ya, kendimi çekiyorum geri geliyor nedir?
Tavrınız net olsun.

Ten uyumunu mu ölçecekmiş?
Bu kadar saf olmayın lütfen ya, kendimi çekiyorum geri geliyor nedir?
Tavrınız net olsun.
Hayır cevabunda kararliyim ama kendisi sürekli ben mesaj atmadigimda kendi atıyor onu demek istedim

Tabiki ama şimdi ne yapmalıyım nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum kendimi geri çektiğim zaman kendi geliyor ve yine basa dönüyoruz
'Istemiyorum bu konuyu acacaksan gelme bida' de.Cocuk istedigini almadan da birakmiyo vay be.

Back