Pardon ben size çıkışmadim hatta cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende yanlış anlamışım Hayır bu sorduk larınızi sormadım çünkü kendi hiç kendini ifade edemediğini söylüyor konuşmak istiyormuş ama konuşamiyor mus boğazımda düğümleniyo diyogerginsiniz sanirim cikismaniza gerek yok gayet ciddi bir soru sordum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil
- Konu Sahibi Jde
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kararsızım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ama gitmesini de istemiyorumBirak gitsin, "benimseyecegi" birini bulsun.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
aşk olsun ne ukalalığımı gördünüz ki komik geldi adamın izlediği taktik siz değilsiniz komik olan yani..Sen niye bu kadar ukalasin
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Pardon ben size çıkışmadim hatta cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende yanlış anlamışım Hayır bu sorduk larınızi sormadım çünkü kendi hiç kendini ifade edemediğini söylüyor konuşmak istiyormuş ama konuşamiyor mus boğazımda düğümleniyo diyo
peki ben yanlis anlamista olabilirim. Bence herseyi acik acik konusmakta fayda var. Herseyi acikca sorun.
teşekkür ederim şükür düzgün bir yanıt alabildimpeki ben yanlis anlamista olabilirim. Bence herseyi acik acik konusmakta fayda var. Herseyi acikca sorun.
- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
bende böyle düşünüyorum ama sadece sevmek yetm iyot diyor birlikte olduktan sonra değişeceğini söylüyor
yaw kaba olucak ama adam seni götürmeye çalışıyor, nerden buldun bu kurnaz tilkiyi, sen onun dediğini yapıp benimseticeksin,sonra zaman ilerlicek sen ciddiyet isticeksin ama senin kurnaz tilki türlü bahanelerle ayrılıcak, bu kadar basit olmaması lazım, bir duruşun olsun ya, seven adam bu lafı der mi
kurnaz olduğu doğru ama kendini iyi ifade edemiyor olabilir miyaw kaba olucak ama adam seni götürmeye çalışıyor, nerden buldun bu kurnaz tilkiyi, sen onun dediğini yapıp benimseticeksin,sonra zaman ilerlicek sen ciddiyet isticeksin ama senin kurnaz tilki türlü bahanelerle ayrılıcak, bu kadar basit olmaması lazım, bir duruşun olsun ya, seven adam bu lafı der mi
- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
kurnaz olduğu doğru ama kendini iyi ifade edemiyor olabilir mi
bence çok iyi ifade ediyor
Peki teşekkürlerbence çok iyi ifade ediyor
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Yani siz kaç yaşındasıniz ben bir birliktelik istemiyorum ama hayatimda o olsun istiyorum kendi de farkında bir pisligim amab elimden başka birşey gelmiyor diyo ya da kendini iyi ifade edemediği için olabilir mi
Ya burda size yardımcı olmaya çalışıyoruz
Belki sizi ilerde yıpratmacak pişman olacağınız bir hatayi yapmayın diye gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz
Siz hala yok yaşınız kaç yok bilmem ne
Çok istiyorsanız gidin "Benimsetin "kendinizi
Benim yaşımla konunun ne alakası var
Niye tepki veriyosunuz ki çok güzel cevap verdiniz büyük bir olgunlukla çok teşekkür ederim sadece kendimi sizin düşüncebize göre küçük geldiğimi düşündum ve onu yaşının küçükligi ile alakali olabilir mi diye sorucaktimYa burda size yardımcı olmaya çalışıyoruz
Belki sizi ilerde yıpratmacak pişman olacağınız bir hatayi yapmayın diye gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz
Siz hala yok yaşınız kaç yok bilmem ne
Çok istiyorsanız gidin "Benimsetin "kendinizi
Benim yaşımla konunun ne alakası var
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
teşekkür ederim şükür düzgün bir yanıt alabildim
kendimi ifade edemiyorum diye birsey yok acikca ne istedigini ne istemedigini söyleyebilir herhalde
Sizce konusma başlatma lı miyim yoksa onun Baja yazmasını mi bekliyimkendimi ifade edemiyorum diye birsey yok acikca ne istedigini ne istemedigini söyleyebilir herhalde
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Sizce konusma başlatma lı miyim yoksa onun Baja yazmasını mi bekliyim
belirsizlikler beni stresse sokar bir gün bekler iki gün bekler sonra ben baslatirdim sanirim. Madem bu kadar acikca konusabiliyorsunuz. Konuyu acar ne istedigini, ne düsündügünü sorardim.
Evet dediğiniz gibi çok stresli oluyorum ne diye başlamalıyim sizcebelirsizlikler beni stresse sokar bir gün bekler iki gün bekler sonra ben baslatirdim sanirim. Madem bu kadar acikca konusabiliyorsunuz. Konuyu acar ne istedigini, ne düsündügünü sorardim.
- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
Evet dediğiniz gibi çok stresli oluyorum ne diye başlamalıyim sizce
malesef bir fikrim yok.O zaman onun bu konuyu acmasini bekleyeceksiniz o zaman konusursunuz
Teşekkür ederimmalesef bir fikrim yok.O zaman onun bu konuyu acmasini bekleyeceksiniz o zaman konusursunuz
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Ama 3 aydır bu konu var neden vazgeçip başka birine gitmiyor bana kendi 3 ay önce ben suan ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum daha çok gencin gönül eglendirme çağındayim hazır olunca konuşalım diyip ardından sadece sevmek yetmiyor birlikte olmak istiyorum diyor
adam seni kullanmak istiyor bu kadar basit.
- 5 Kasım 2015
- 58
- 56
- 88
- 34