• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşın neden benimë ilgili değil

Neden erkek arkadasim seni benimseyemiyrum der

• Sevdiği için yakın olmami istiyor

OY: 0 0,0%
  • Sevmiyor

OY: 49 100,0%

• Ankete Katılan
    49
gerginsiniz sanirim cikismaniza gerek yok gayet ciddi bir soru sordum
Pardon ben size çıkışmadim hatta cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende yanlış anlamışım Hayır bu sorduk larınızi sormadım çünkü kendi hiç kendini ifade edemediğini söylüyor konuşmak istiyormuş ama konuşamiyor mus boğazımda düğümleniyo diyo

Haahhh! Bunu da duydum tam oldu.
Sevgili bile değilken birlikte olmak istiyorlar artık.
Yine benimsemezse daha başlamadan bitmiş olur.

Onun açısından bakınca oldukça karlı iş hee..

Pardon ben size çıkışmadim hatta cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende yanlış anlamışım Hayır bu sorduk larınızi sormadım çünkü kendi hiç kendini ifade edemediğini söylüyor konuşmak istiyormuş ama konuşamiyor mus boğazımda düğümleniyo diyo

peki ben yanlis anlamista olabilirim. Bence herseyi acik acik konusmakta fayda var. Herseyi acikca sorun.

bende böyle düşünüyorum ama sadece sevmek yetm iyot diyor birlikte olduktan sonra değişeceğini söylüyor

yaw kaba olucak ama adam seni götürmeye çalışıyor, nerden buldun bu kurnaz tilkiyi, sen onun dediğini yapıp benimseticeksin,sonra zaman ilerlicek sen ciddiyet isticeksin ama senin kurnaz tilki türlü bahanelerle ayrılıcak, bu kadar basit olmaması lazım, bir duruşun olsun ya, seven adam bu lafı der mi

yaw kaba olucak ama adam seni götürmeye çalışıyor, nerden buldun bu kurnaz tilkiyi, sen onun dediğini yapıp benimseticeksin,sonra zaman ilerlicek sen ciddiyet isticeksin ama senin kurnaz tilki türlü bahanelerle ayrılıcak, bu kadar basit olmaması lazım, bir duruşun olsun ya, seven adam bu lafı der mi
kurnaz olduğu doğru ama kendini iyi ifade edemiyor olabilir mi

Yani siz kaç yaşındasıniz ben bir birliktelik istemiyorum ama hayatimda o olsun istiyorum kendi de farkında bir pisligim amab elimden başka birşey gelmiyor diyo ya da kendini iyi ifade edemediği için olabilir mi

Ya burda size yardımcı olmaya çalışıyoruz
Belki sizi ilerde yıpratmacak pişman olacağınız bir hatayi yapmayın diye gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz
Siz hala yok yaşınız kaç yok bilmem ne
Çok istiyorsanız gidin "Benimsetin "kendinizi
Benim yaşımla konunun ne alakası var

Ya burda size yardımcı olmaya çalışıyoruz
Belki sizi ilerde yıpratmacak pişman olacağınız bir hatayi yapmayın diye gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz
Siz hala yok yaşınız kaç yok bilmem ne
Çok istiyorsanız gidin "Benimsetin "kendinizi
Benim yaşımla konunun ne alakası var
Niye tepki veriyosunuz ki çok güzel cevap verdiniz büyük bir olgunlukla çok teşekkür ederim sadece kendimi sizin düşüncebize göre küçük geldiğimi düşündum ve onu yaşının küçükligi ile alakali olabilir mi diye sorucaktim

Sizce konusma başlatma lı miyim yoksa onun Baja yazmasını mi bekliyim

belirsizlikler beni stresse sokar bir gün bekler iki gün bekler sonra ben baslatirdim sanirim. Madem bu kadar acikca konusabiliyorsunuz. Konuyu acar ne istedigini, ne düsündügünü sorardim.

belirsizlikler beni stresse sokar bir gün bekler iki gün bekler sonra ben baslatirdim sanirim. Madem bu kadar acikca konusabiliyorsunuz. Konuyu acar ne istedigini, ne düsündügünü sorardim.
Evet dediğiniz gibi çok stresli oluyorum ne diye başlamalıyim sizce

Ama 3 aydır bu konu var neden vazgeçip başka birine gitmiyor bana kendi 3 ay önce ben suan ciddi bir ilişki yaşamak istemiyorum daha çok gencin gönül eglendirme çağındayim hazır olunca konuşalım diyip ardından sadece sevmek yetmiyor birlikte olmak istiyorum diyor

adam seni kullanmak istiyor bu kadar basit.

Back